ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/2/13

ΤΙ ΚΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ; ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΥΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.... ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ", Ε ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑ!!!! ΜΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΙΑ, ΑΙΣΧΟΣ!
Εκτός από κακά όμως, κάνουν και αταξίες! Άσε που στις Απόκριες οι Χριστιανοί δαιμονίζονται όλοι, (Προσέξτε το "όλοι") διότι χορεύουν, παίζουν, τραγουδούν ασυνείδητα, μέχρι και αυτοί οι πλέον γέροντες. Και, όποιος δεν χορέψει ή δεν τραγουδήσει, θεωρείται τρελλός, διότι οι άνδρες φορούν γυναικεία φορέματα και οι γυναίκες ανδρικά· διότι ντύνεται ο καθένας με διαφορετικά ρούχα και μάσκες, τις κοινώς αποκαλούμενες μουτσούνες· Πανηγυρίζει η ασέλγεια· γιορτάζει η ακολασία· ευφραίνεται η μέ­θη· αγάλλεται η τρυφή και η ασωτεία· χορεύει ο διάβολος με δέκα μανδύλια και μαζί με αυτόν χορεύει όλο το πλήθος των δαιμόνων· Λυπάται δε η αρετή· στενοχωριέται η σωφροσύνη· οδύρεται η χριστιανική σεμνότητα και η ευταξία· διώχνε­ται ο φόβος του Θεού και ο φόβος της κολάσεως και της κρίσεως· πεν­θεί ο Χριστός και θρηνούν όλοι οι άγγελοι και οι δίκαιοι. 

  Καταλάβατε τώρα κυρίες και κύριοι τι κακά κάνουν οι χριστιανοί στις απόκριες; Συνεπώς μακριά από χριστιανούς καρνάβαλους κάθε λογής..

Βρε Δημητράκη, μήπως θέλεις να κάνεις όλη την Ελλάδα Άγιο Όρος; Να μη γελάμε, να μη τραγουδάμε, να μη χορεύουμε, να μη τρώμε, να μη βρίζουμε (μπουαχαχαχα) να μη να μη να μη; Θέλεις να δεις την Ελλάδα όλη Άγιο Όρος; Χτύπα ένα LSD να δεις και τον Πάπα ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου αλλά εμείς τι σου φταίμε; 

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για τον Δημητράκη - και για τους χριστιανοταλιμπάν κάθε είδους - τα έθιμα των Αποκρεών είναι βαθύτατα ριζωμένα στις λα'ι'κές παραδόσεις και έρχονται από τα βάθη του χρόνου.

Δυστυχώς για τον Δημητράκη - και για τους χριστιανοταλιμπάν κάθε είδους - η Ελληνική Ιστορία και η Ελληνική Λαογραφία δεν ξεκινούν με την επικράτηση του χριστιανισμού, αλλά χιλιάδες χρόνια νωρίτερα.

Δυστυχώς για τον Δημητράκη - και για τους σκοταδιστές κάθε είδους - τα γνήσια καρναβαλικά έθιμα του λαού μας ήταν τόσο ισχυρά, που ούτε η Εκκλησία δεν μπόρεσε να τα εξαλείψει.

Άλλο τώρα εάν σήμερα τα Ελληνικά καρναβαλικά έθιμα έχουν εκφυλιστεί με εισαγόμενες βραζιλιάνες ξέκωλες και μιμήσεις ξένων προτύπων.

Τα γνήσια καρναβαλικά έθιμα του Ελληνικού λαού είναι ύμνοι προς την χαρά της ζωής, την άνοιξη, την γονιμότητα της φύσης και την ευθυμία της ψυχής.

Μέσα από τα έθιμα αυτά αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η διαχρονική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους.

Πραγματικός λαογραφικός θησαυρός.

Όλα αυτά όμως είναι "διαβολικά" και "αντίχριστα" για τους βλαμμένους φανατικούς σκοταδιστές όπως ο Δημητράκης Σωτηρόπουλος και οι όμοιοί του.

Σωτηρόπουλε, είσαι απλά ένας ψυχοπαθής ηλίθιος, και οι απόψεις σου είναι για τα σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...

Γιά τον άνωθι παγάνα φωταδιστή, έχω να του προτείνω να κάνει καμμιά ανθρωποθυσία και να ψήσει και μερικά κοκορέτσια στον Ήφαιστο.

Όσον αφορά τα του Δημητράκη, η αλήθεια είναι οτι ο κόσμος ξεσαλώνει στις Απόκριες και κάνει μαλακίες. Γίνεται πολύ αδιάκριτος και ενοχλητικός και θέλω να τους σπάσω τα μούτρα.

Οπότε σ' αυτό το θέμα ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

O Δημητράκης, έχει ένα μοναδικό τρόπο να διαστρέφει τα ιερά κείμενα και να τα εξευτελίζει ώστε να απηχούν και να στηρίζουν τις μισαλλοδοξίες του και τους μεσαιωνικούς φανατισμούς του. Διαστρέφει τα πάντα!!!!!!!

Το κείμενο του Αγίου Νικόδημου είναι εκπληκτικό, είναι απο τους μεγάλους μυστικιστές της Ορθοδοξίας, και ο τρόπος που γράφει ο συγκεκριμένος Άγιος είναι εκπληκτικός, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ (έχω τρία βιβλία του).

Άφησε τους Μητροπολίτες ο Δημητράκης (τον έβαλε στη θέση του ο Σιατίστης! Εκπληκτική θέση και στάση!) και έπιασε τους Αγίους. Επειδή οι Άγιοι δεν μιλάνε, βρίσκει ευκαιρία να καταστρέψει τις βαθιές διδασκαλίες τους διαστρέφοντάς τες μονόπλευρα, και μαγαρίζοντάς τες με τη φανατίλα του!!!

Θυμάμαι την απάντηση του Μητροπολίτη Σιατίστης στις βλακείες και τα γαυγίσματα του Δημητράκουλα... Του είχε πεί του Δημητράκη:

"Λυπᾶμαι πού ξεκινήσατε τήν ἐπιστολή σας μέ ἕνα ψέμα. Την ταύτιση τοῦ «πιστοῦ χριστιανοῦ» μόνο μέ σᾶς."

"Η λέξη «blog» ἔχει καί τήν ἔννοια τῆς φατρίας."

Ιμάτζινε, δεν κοιμούνται οι άνθρωποι της Εκκλησίας, έχουν καταλάβει το Δημητράκη και τι ρόλο παίζει.... Ψάχνει για "οπαδούς" ο Δημητράκης.

Αν ζούσε ο Άγιος Νικόδημος, θα του απαντούσε ανάλογα.....


Ανώνυμος είπε...


Αναφορικά με το καρναβάλι, παιδιά, μην τρελλαθούμε, ο καθένας ας κάνει ότι πρεσβεύει, με την ελευθερία της επιλογής του!

Τι είναι ο Δημητράκης που θα πεί τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι; Ο Πάπας; Αφού θέλει να κάνει τον Ορθόδοξο, ας διδαχτεί απο την ανοχή και την αγάπη των Γερόντων... Ποτέ κανείς τους δεν ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ Γ... με τη ΦΑΝΑΤΙΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!!

(Ιμάτζινε, έχεις τίποτα φωτο απο τα dungeons της Mme Tussaud στο Λονδίνο; Με τα όργανα βασανισμού της Ιεράς εξέτασης;)

ΕΛΕΟΣ πιά! Που θα φτάσει αυτό;;;

Δημητράκουλα, γίνεσαι αιτία να εξευτελίζεται η Ορθοδοξία. Ασε κάτω τους Αγίους και τους Πατέρες, δεν έχεις το Πνεύμα τους, τους έχεις κατακρεουργήσει με τη φανατίλα !!!!!!! Κάτω τα ξερά σου απο τα ιερά κείμενα!!!!!!
Ούτε πτυχίο θεολογίας δεν έχεις!

Ανώνυμος είπε...


Άνοιξε το Τριώδιο και ο Η-Ο δεν λέει να κλείσει το "κουτάκι με τις μαλακίες". Πήγε και βρήκε ένα απόσπασμα ενός Αγιορείτη Αγίου, για να στηρίξει το προηγούμενο βλακώδες άρθρο του με τη φωτογραφία- γύφτικο σκεπάρνι ...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1347.html

Ρε κακομοίρη, εσύ δεν ξεσήκωνες τους Έλληνες να μην πάνε στις συγκεντρωσεις των Αγανακτισμένων προπερσι; Σε άκουσε κανένας; Όλοι εκεί ήταν.

Δεν είχες λυσσάξει το Φθινόπωρο να κατεβάσεις τους πάντες στο θέατρο Χυτήριο, αλλά εσύ δεν πήγες ποτέ...;;;

Τώρα ξαναλυσσάς να μην πάει κανένας στα καρναβάλια, γιατι το λές εσύ.... Ποιός θα σ'ακούσει ρε ΟΥΦΟ; Εσυ τι παριστάνεις; Τον Ταγό; Toν Ηγέτη; Πάς για Μιχαλολιάκος; (Γιατι για Κασιδιάρης δεν σε παίρνει... μπουχαχαχαχαχαχα!!) Τι παριστάνεις; Το Σωτήρα; Μήπως πάσχεις απο μεγαλοιδεατισμό και μεγαλομανία; Έχεις κυτταχτεί ;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ο κόσμος θα πάει ειδικά φέτος λόγω γενικής κατάθλιψης, για να ξεσκάσει λίγο. Τι ακολασίες και μαλακίες λές ρε αναχρονισμένε; Είσαι αλλού, στο Μεσαίωνα.....

Εγώ πάντως φέτος δεν θα πάω σε κανένα καρναβάλι. Θα μείνω εδω, στο blog του Ιμάτζινου, που θα έχει αφιερώματα στην Μεγαλειότητά σου τον Τιτανοτεράστιο Καρνάβαλο EVER!!!! Το καλύτερο καρναβάλι μακράν!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

poli xazos o dimitrakis.

oi anartiseis tou einai gemates komplex kai misos. den paizete o blakakos.

Ανώνυμος είπε...

Δημητράκη, άσε το "Purim"

(http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2510.html)

και πιάσε το ΜΠΟΥΡΙ Μ'.....

Σε λίγο θα μας πείς ότι και το ΜΠΟΥΡΑΝΙ είναι εβραϊκό!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7mJFit7tQyc

Ρε ασχετωσύνη ο άνθρωπος!!!! Διονυσιακό κατάλοιπο είναι ρεεεεε... Φτού σου ρε, πας να μας βγάλεις και ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!

Τη μία η Ιστανμπούλ Ελληνική λέξη, την άλλη το Μπουρανί εβραίικο, για τον Κοέν και τον Σουλειμάν δουλεύεις ρε ζαγάρι;

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

και εμενα που με εντυνε η μαμα μου τσολιαδακι ηταν κακα....ουαααααααα θα βαλω τα κλαματα και μου ελεγε οτι εχω την καλυτερη στολη στην γιορτη του σχολειου......

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΞΗ