ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/2/13

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ...


Οι αλβανοί συνεργάτες του Βλαστού βάραγαν κατά ριπάς με καλάσνικοφ από το ελικόπτερο και ο πανγελοιώτατος δικηγορικός μαϊντανός Φ. Ραγκούσης (γνωστός δικηγορίσκος των αναρχοτρομοκρατών) λέει πως δεν έπρεπε να απαντήσουν οι φρουροί!!!!! Αυτούς τους δικηγόρους θα έπρεπε πρώτους να τους βάζουν φυλακή...Εάν υπήρχε σωστή δικαιοσύνη και δικαστές στην Ελλάδα, θα έπρεπε να έχουν ήδη χώσει στη φυλακή πρώτους και καλύτερους τέτοιους γελοίους δικηγόρους όπως τον Ραγκούση που λένε αυτά τα απίστευτα προκλητικά και επικίνδυνα πράγματα. Δεν μπορεί ο κύριος αυτός να ξεφτιλίζει έτσι τους δικηγόρους με τις μαλακίες που λέει επειδή ο Βλαστός τον έχει πληρώσει ποιος ξέρει με πόσα εκατομμύρια και ο Ραγκούσης προτιμάει να αυτοεξευτελιστεί με τις γελοιότητες που λέει αρκεί να εισπράξει το παραδάκι! Είναι όνειδος για το δικηγορικό σώμα και λειτούργημα, να υπάρχουν τέτοιοι απίστευτα προκλητικοί και επικίνδυνοι καραγκιόζηδες μεγαλοδικηγορίσκοι..

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;