ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/2/13

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑΞΙ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Βιομηχανία ψηφισμάτων από δήθεν οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού κατά της Χρυσής Αυγής, έχει στήσει ο ελεεινός και τρισάθλιος μηχανισμός του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Και λέμε «δήθεν οργανώσεις», διότι πρόκειται για οργανώσεις-σφραγίδες, που στήνονται από μια δράκα μπολσεβίκων και δεν εκπροσωπούν κανέναν και τίποτα πέραν αυτών των ελαχιστοτάτων, με σκοπό την έκδοση ανακοινώσεων, σε πνεύμα… σταλινικό, μιλώντας και για την πάρτη όλων των Ελλήνων μεταναστών χωρίς τη συναίνεσή τους. Έτσι, μετά από κάποια σταλινοειδή της Γερμανίας, ήρθε η σειρά των σταλινοειδών της Σουηδίας, να ανακοινώσουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι… ανεπιθύμητη μεταξύ των Ελλήνων της χώρας αυτής. Ιδού το παραλήρημά τους:

Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης πραγματοποίησε γενική συνέλευση στις 17 Φεβρουαρίου για τον απολογισμό του περασμένου χρόνου και εξέδωσε δύο ψηφίσματα, με ομόφωνη απόφαση, ένα ενάντια στη Χρυσή Αυγή και ένα ενάντια την κρατική καταστολή, Ειδικότερα στο ψήφισμά της για τη Χρυσή Αυγή αναφέρει: «Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης με αφορμή τις προσπάθειες που κάνει η φασιστική Χρυσή Αυγή να δημιουργήσει οργανώσεις στο εξωτερικό για παράδειγμα στην Γερμανία, ΗΠΑ και αλλού δηλώνει ότι είναι ανεπιθύμητη στη Σουηδία όπως και παντού. Ο εθνικισμός και η έχθρα προς το διαφορετικό δεν έχουν θέση σε καμία μεταναστευτική κοινότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα και τη μαζική μας δράση για να τη σταματήσουμε. Σαν μετανάστες και εμείς, θύματα της καπιταλιστικής κρίσης, αρνούμαστε να δεχθούμε ως λύση το διαίρει και βασίλευε, ιδίως από μια ήπειρο που το παρελθόν της σημαδεύτηκε από τα φρικτά εγκλήματα του ναζισμού, έχουμε χρέος να μην επιτρέψουμε τη διάδοση της ιδεολογίας του ρατσισμού και του μίσους. Να δηλώσουμε Έλληνες και ξένοι, εργάτες ενωμένοι. Καλούμε όλους να σταθούν εμπόδιο και να απομονώσουν κάθε προσπάθεια ανάπτυξης του νεοναζισμού. Κάθε απόπειρα προπαγανδισμού βίας, μισαλλοδοξίας και κοινωνικού κανιβαλισμού πρέπει να πέσει στο κενό. Επίσης σε σχέση με την αντιδραστική απόφαση του ΣτΕ για την παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών στην Ελλάδα η γενική συνέλευση της Ελληνικής κοινότητας Στοκχόλμης και από την εμπειρία των μελών της για το τι ισχύει για τους μετανάστες (και τους Έλληνες) στη Σουηδία, δηλώνει ότι υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, την απόδοση ίσων δικαιωμάτων στα μεταναστόπουλα με τα παιδιά των Ελλήνων, την εγγραφή τους σε ειδικά δημοτολόγια, την αυτοδίκαιη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας μετά την ενηλικίωσή τους, εφόσον τα ίδια το επιθυμούν, την πολιτογράφηση με αντικειμενικά και δίκαια κριτήρια και όχι με κριτήρια ψηφοθηρίας και υποταγής στο εκμεταλλευτικό σύστημα. Καταδικάζει την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που είναι διαποτισμένη από εθνικιστικό-ρατσιστικό δηλητήριο».

Μια διαπίστωση και μια ερώτηση εκ μέρους μας:

Διαπίστωση: Ιδού πόσοι αποτελούν την οργάνωση-φάντασμα: 12 άτομα το σύνολο! Αυτοί τολμούν να μιλούν εκ μέρους των Ελλήνων της Σουηδίας;;;;;!!!!!

Ερώτηση: Γιατί το κόμμα τους, το ΚΚΕ, και το ΣΥΡΙΖΑ, είναι φανατικά εναντίον της παροχής δικαιώματος ψήφου στους ομογενείς μας, από τον τόπο κατοικίας τους στο εξωτερικό; Ε; Γιατί άραγε;
Μήπως επειδή ξέρουν πως δεν θα πάρουν ψήφο ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή θα τους σκίσει τα βάρδουλα;

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε, ας κάνουν κάτι αντίστοιχο κατά των αριστερών (ΓΚΟΥ-ΓΚΟΥΕ-ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡ-ΣΙΑ) και αυτοί που πρόσκεινται στην Χ.Α.