ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/2/13

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΟΒΙΑ ΛΟΓΩ ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ...

Αφού η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. τσάκισε κυριολεκτικά τους δικαστές περικόπτοντας τις αποδοχές τους κατά 80% από το 2009 ποσοστό που δεν υπέστη τέτοια περικοπή κανένας άλλος κλάδος, όποιος πολιτικός ειδικά από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πηγαίνει στο εξής στις αίθουσες των δικαστηρίων, θα παίρνει πάραυτα και την άγουσα κοινώς τον μπούλον των ισοβίων για την ψειρού. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται και κρύο και ζεστό και όπως να'ναι. Έρχονται τρελά πανηγύρια και εύχομαι και ελπίζω ο σιχαμερός μούργος από κάτω να είναι ο επόμενος...

1 σχόλιο :

asepites είπε...

Απλώς πασοκ - νδ σημειώσατε Χ
Τον τσοχατζόπουλο είχε δώσει το πασοκ για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια ότι και καλά οι κλέφτες θα πάνε φυλακή οπότε και η νδ έπρεπε να ανταποδώσει.
Δώσε κάτι και συ την παρακαλούσε το πασοκ και η νδ της πρότεινε τον παπαγεωργόπουλο.

Εσείς ικανοποιηθήκατε;Εγώ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Πολλές δεκάδες χιλιάδες πρέπει και ΘΑ ΠΑΝΕ στη φυλακή ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΗΜΕΥΣΗ/ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ μέχρι του ποσού των κλεψιμέικων τους.ουτε ευρο παρακάτω αλλά ούτε και παραπάνω.

Όοοοοχι μόνο οι λίγες χιλιάδες πρώην και νυν βουλευτών, υπουργών, δημάρχων, νομαρχών,δημοτικών & νομαρχιακών συμβούλων, γενικών γραμματέων από το 1974 και μετά.Τα μεγαλοΟΝΟΜΑΤΑ δηλαδή.Οι μεγαλοΘΕΣΙΤΕΣ να το πω αλλιώς.Τι;ΜΟΝΟ ο παπαγεωργόπουλος ήταν όλα αυτά τα χρόνια;

Αλλά και τις πολλές δεκάδες χιλιάδες των "μικρών" και καλά δημοσίων υπαλλήλων και γενικότερα όλων αυτών που "δεν τους πιάνει το μάτι σου" και οι οποίοι είχαν φάει απίστευτα δις ευρο.Και δεν είναι μόνο οι 7.000-8.000 δημοσίων κηφήνων που μας λένε ότι θα απολυθούν γιατί είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ.Είναι αυτοί ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ επι 10 που όλα αυτά τα χρόνια "αθωωνονταν" γιατί δεν υπήρχαν στοιχεία.Και κάποιοι ελάχιστοι που είχαν πιαστεί όπως πχ με την κομπίνα στο ικα καλλιθέας έτυχε να υπάρχουν τίμιοι συνάδελφοι τους.Οι ίδιοι όμως ήταν μικρουπάλληλακοι κατ ουσίαν.

Και για να πιαστούν όλοι αυτοί χρειάζονται ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ @@ και όχι αυτοί οι δικαστές που όλα αυτά τα χρόνια ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ και ΑΘΩΩΝΑΝ όλα αυτά τα λαμόγια.
Οχι δε θα φοβηθούν η νδ και το πασοκ τους δικαστές imaginos αλλά φοβάμαι μήπως; οι δικαστές παίξουν το παιχνίδι της πασοκ-νδ.Στο ΄χερι τους είναι να μας διαψέυσουν.

Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι δεν γράφω ότι γράφω για να σε κοντράρω αλλά γιατί πραγματικά φοβάμαι ότι θα κάτσουν κότες και υποχείρια οι δικαστές.