ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/2/13

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΜΕΤΑΛΑ ΠΑΠΑ...


Ελένιε Δημητράκη Λουκά Σωτηρόπουλε βλήμα, όρθιο γαμώτο και ταλιμπανικό αποχαύνωμα του σκοταδισμού, ο παπάς αυτός τραγουδάει, δεν κλέβει δεν σκοτώνει. Πουθενά ο Χριστός δεν κατηγόρησε ποτέ αυτούς που τραγουδούν ούτε χώρισε τη μουσική σε ακίνδυνη και επικίνδυνη όπως εσύ που μάλλον το παίζεις ο νέος μεσσίας, ο νέος σταυροφόρος του νεομεσαίωνα. Ο παπάς αυτός έφερε την νεολαία κοντά του όπως έκανε και ο Χριστόδουλος  με τα ανέκδοτα. Επίσης δεν γνωρίζεις το κοινωνικό έργο αυτού του παπά. Δημητράκη, οι πράξεις μετράνε σε αυτή τη ζωή όχι το τι και πως τραγουδάς. Όταν θα το καταλάβεις αυτό, θα είναι πια πολύ αργά για σένα.

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=L744p9jacn8

Ανώνυμος είπε...

+100000
Πραγματικά Ιμάτζινε, καμιά φορά σκέφτομαι ότι ο τοίχος με τα τούβλα που έχεις σαν background, είναι πιό interactive νοητικά από τον Η-Ο.

Συμφωνώ 100%, αλίμονο αν κρίνουμε απο το εξωτερικό. Η καρδιά μετράει και η ψυχή!

To βιντεάκι με τον Η-Ο μεταλλά να σπάει ενισχυτές και κιθάρες, ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ! EΠΙΚΟ! Βy FAR!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=stuFRRkRhg4
Οι παπαρόκ που έγιναν σκέτο ρόκ.

Ανώνυμος είπε...

" Όρθιο γαμώτο και ταλιμπανικό αποχαύνωμα του σκοταδισμού" ...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!

Ο πιο πετυχημένος χαρακτηρισμός που έχω διαβάσει για τον Σωτηρόπουλο !!!

Να σημειώσω μάλιστα, ότι στην Χρυσή Αυγή έχουμε πολλούς χεβιμεταλάδες οι οποίοι είναι πολύ καλά παιδιά, οικογενειάρχες, με θητεία στις ειδικές δυνάμεις του Στρατού μας κλπ κλπ.

Αφοσιωμένοι στρατιώτες του Εθνικισμού και πολύ πιο "Ελληνορθόδοξοι" από τον κάθε Σωτηρόπουλο.

Σωτηρόπουλε, βάλε επιτέλους στην χοντροκεφάλα σου ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά !

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητράκης είναι ο γνήσιος εκπρόσωπος της ορθοδοξίας.Ο Χριστός και οι ευαγγελιστές κοντά στο μέγεθος του Δημητράκη είναι μαθητούδια.Στο προσεχές μέλλον θα εκδόσει το δικό του ευαγγέλιο.Όσοι πιστοί προσέλθετε,αμήν.

Ανώνυμος είπε...

O Δημητράκης είναι εγγονός του φανατικού ζηλωτή θεολόγου Νικόλαου Σωτηρόπουλου.Αυτός τι θα γινοταν;

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητράκης αρνείται ότι έχει συγγένεια με αυτόν το Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο. Λέει ψέματα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το θεολόγο το Ν.Σωτηρόπουλο τον έχει αφορίσει η Εκκλησία. Επίσης έχει γράψει άρθρο υπέρ των σχισματικών ΓΟΧ (Παλαιοημερολογίτες) και συγκεκριμένα υπέρ του Μεθόδιου και των σχισματικών που έχουν κάνει κατάληψη τη Μ.Εσφιγμένου...

http://stwmenkalws.blogspot.gr/2012/05/blog-post_11.html

Γι αυτό τον διαφημίζει τόσο ο Δημητράκης στο blog του; Παρόμοιες τάσεις έχει εκδηλώσει και ο Δημητράκης, ο τακτικός επισκέπτης του Μεθόδιου...

Έχει πέσει διάνα ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ στα φωτομοντάζ !!!!

Παπα-μπλόγκερ είπε...

Δημήτριε Αμαρτωλό τέκνον μου

Τα ράσα δεν κάνουν το παπά. Ο Χριστός από το Ναό δεν έδιωξε τους μεταλλάδες, ούτε τους ροκάδες.

Ο Χριστός από το Ναό έδιωξε κάτι Φαρισαίους-Υποκριτές Εβραίους Αργυράμοιβους σαν εσένα που έβγαζαν χρήμα από την πίστη των αλλονών. Τους πήρε στο κυνήγι με παλούκια τους έμπορους σαν και σένα. Γιατί δεν γούσταρε τους έμπορους της Πίστης, όπως τους Χριστιανεμπορους σαν εσένα.

Και από την άλλη στο γάμο της Καναάν που χόρευαν και τραγούδαγαν, έκανε το νερό κρασί για να συνεχιστεί το γλέντι. Ο Χριστός Δημήτριε αγαπούσε τον άνθρωπο ιδιαίτερα όταν τον έβλεπε ευτυχισμένο.

Για αυτό αποκύρηξε την αίρεση των παλαιών και τον αυνανισμό, και έλα στο σωστό δρόμο. Στο Δρόμο των Ελλήνων Ορθόδοξων, στο δρόμο της Ροκ και στο δρόμο του Έρωτα που θα διώξει τα καυλόσπυρα από τη μάπα σου και θα κάνει το μαλθακό σαν βόδι βλέμμα σου να είναι μια μακρινή ανάμνηση.