ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/2/13

Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛ!!!!!!

Συνεχίζεται ακάθεκτη η μαλακία που δέρνει τον Δημητράκη! Αυτή τη φορά καταρρίπτει το μύθο του μουσικού είδους Christian Metal!!! Πως το καταρρίπτει; Διαβάστε τα συγκλονιστικά του επιχειρήματα...

Δημητράκης: "Το πρόβλημα για αρχή, ξεκινάει από τον ήχο που συνοδεύει αυτά τα τραγούδια(τα χριστιανικά metal). Είναι έντονος και προάγει τη γνωστή επιθετικότητα που απορρέει μέσα από το κοινό metal. Θα δείτε "χριστιανούς" που ακούνε αυτή τη μουσική να "χτυπάν το κεφάλι τους" (αγγλικός όρος headbaging) όπως συνηθίζεται να λέγεται ανάμεσα στους μεταλάδες η κίνηση του κεφαλιού με την οποία δηλώνουν την ευχαρίστηση που πέρνουν από τη metal μουσική. Τα αποτελέσματα που φέρνει στην διάθεση του ακροατή δεν διαφέρουν από αυτά του κοινού metal μιας και μοιράζεται τον ίδιο βίαιο ήχο οποιοδήποτε metal σχήματος. Πολλές φορές υπάρχει η καλή διάθεση από τους τραγουδιστές αυτών των σχημάτων όμως λείπει η ουσία και το πραγματικό χριστιανικό Ορθόδοξο πνεύμα."

Υγρό Πυρ: Σύμφωνα με τον θεομουσικολόγο Δημητράκη λοιπόν,  ο μύθος καταρρίπτεται στο σημείο όπου αυτοί που ακούνε αυτή τη μουσική "χτυπάν το κεφάλι τους" από το ρυθμό της μουσικής εκ της οποίας παίρνουν ευχαρίστηση! Με λίγο λόγια για τον Δημητράκη, για να είσαι χριστιανός και καλός ορθόδοξος, θα πρέπει να μη κουνιέσαι ρυθμικά ακούγοντας μουσική, να μη χορεύεις, γενικά να μένεις σταθερός και ακίνητος στην καρέκλα ή όρθιος ως στήλη άλατος. Πάμε παρακάτω.

Δημητράκης: " Να αναφέρουμε εδώ τον τραγουδιστή των Megadeth Dave Mustaine. Ο τραγουδιστής μετά από χρόνια περιπλάνησης στα σκοτεινά μονοπάτια της σατανικής metal μουσικής στράφηκε προς τον Χριστό και κυκλοφόρησε το άλμπουμ endgame (τέλος παιχνιδιού) στο οποίο μιλάει για τα σκοτεινά σχέδια της Νέας Τάξης, για το τσιπ RFID και άλλα. Όμως δεν απέφυγε τον βαρύ και βίαιο ήχο του metal στη μουσική του. Από τη μία οι στίχοι έχουν βαθύ και ουσιαστικό νόημα, από την άλλη δεν ξεφεύγουν από τη συνοδεία του επιθετικού ήχου της metal. Εάν ακούσετε τα παλαιότερα metal τραγούδια του, πριν γίνει χριστιανός (π.χ το symhpony of destruction) θα διαπιστώσετε πως ο ήχος είναι ο ίδιος επιθετικός metal ήχος τον οποίο κράτησε και στα χριστιανικά τραγούδια του."

Υγρό Πυρ: Σύμφωνα με τον θεομουσικολόγο Δημητράκη λοιπόν,  ο μύθος καταρρίπτεται και πάλι γιατί ο τραγουδιστής των Megadeth Dave Mustaine έγραψε τον τελευταίο του δίσκο για τα σκοτεινά σχέδια της Νέας Τάξης και το τσιπάκι του αντίχριστου και όλα καλά και χριστιανικά αυτά αλλά χρησιμοποίησε τον ίδιο όμως επιθετικό metal ήχο που χρησιμοποιούσε πάντα!!!! Φυσικά αυτοί που γνωρίζουν ακουστικά τους Megadeth, γνωρίζουν πολύ καλά πως το συγκρότημα αυτό έχει τόση σχέση με το σατανισμό όση έχει στην πραγματικότητα και ο Δημητράκης με την Ορθοδοξία. Δηλαδή ουδεμία σχέση... Οι Megadeth από το 80  έγραφαν τραγούδια που έχουν σχέση με κοινωνικά ζητήματα, με ζητήματα καταπίεσης και εξουσίας του ισχυρού έναντι του αδυνάτου, έγραφαν για τα επακόλουθα του πολέμου, και την αλλοτρίωση του ανθρώπου από την τεχνολογία καθώς και την εκμετάλλευση αυτής από την εξουσία εις βάρος των πολιτών κλπ. Ένα καθαρά κοινωνικό μήνυμα περνούσε το συγκρότημα πάντα μέσα από τα τραγούδια του αλλά ο Δημητράκης βλέπει παντού σατανάδες... Δείτε το "99 ways to die" ένα τραγούδι των Megadeth από το 1993 (τότε που κατά τον Δημητράκη ήταν σατανιστές) και το οποίο τραγούδι αυτό υπήρξε και η πρώτη μεγάλη καμπάνια για την απαγόρευση των όπλων στις ΗΠΑ και όχι μόνο.
 Συνεχίζει μάλιστα ο Δημητράκης και λέει για τον τραγουδιστή των Megadeth "Εάν ακούσετε τα παλαιότερα metal τραγούδια του, πριν γίνει χριστιανός (π.χ το symhpony of destruction) θα διαπιστώσετε πως ο ήχος είναι ο ίδιος επιθετικός metal ήχος τον οποίο κράτησε και στα χριστιανικά τραγούδια του". Όπως βλέπετε, ο Δμητράκης γνωρίζει επακριβώς και πότε έγινε χριστιανός ο Dave Mustaine!!!! Φανταστείτε τον Δημητράκη να ζούσε στην εποχή της Ιεράς Εξετάσεως πόσους αθώους θα είχε οδηγήσει στην πυρά και στα βασανιστήρια..... Αλλά ακόμα και το symhpony of destruction αναφέρεται στην συμφωνία καταστροφής του κόσμου από τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας της Νέας Εποχής που τα σημάδια της είχαν γίνει φανερά από τις αρχές του 80 όπου οι Megadeth είχαν γράψει και εκείνο το τραγούδι... Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον θεομουσικολόγο της σφαλιάρας... 

 Ο Πανάσχετος Δημητράκης δεν έχει ιδέα για τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα που περνάει η μέταλ μουσική και γενικά μου άρεσε το ότι δεν γνωρίζει καν πως η μέταλ είναι γέννημα θρέμμα της κλασσικής μουσικής. Εξάλλου και οι μεγαλύτεροι κιθαρίστες του κόσμου στο χώρο της μέταλ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν βασιστεί στην κλασική μουσική για να βελτιώσουν την τεχνική τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Yngwie Malmsteen που μπορείτε να απολαύσετε στο ακόλουθο βίντεο.  
ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.....

Ο Δημητράκης μάλιστα λέει πως "είναι θετικό να προσπαθεί να προσεγγίσει κάποιος μέσω της μουσικής τους νέους προκειμένου να τους μιλήσει για το Χριστό, όμως πρέπει να γίνεται με Ορθόδοξο τρόπο." 

Να γίνεται με τον ορθόδοξο τρόπο.... Τι σημαίνει αυτό, μόνο ο Δημητράκης γνωρίζει. Εγώ πάντως δεν γνωρίζω κάποιο κείμενο στα Ευαγγέλια, στο λόγο του Χριστού δηλαδή να λέει πως θα πρέπει να προσεγγίζουμε την μουσική και με ποιο τρόπο. Πουθενά μάλιστα δεν λέει το παραμικρό ο Χριστός για μουσική αν και υπήρχε και τότε μουσική και μάλιστα την άκουγαν οι πλούσιοι δια μέσω οργίων.. Παρόλα αυτά ο Χριστός δεν μίλησε ποτέ για μουσική ο Δημητράκης όμως ομιλεί γιατί ξέρει καλύτερα από τον Χριστό.. Εξάλλου ο Δημητράκης  μας λέει πως ακόμα και αυτοί που τυχόν παίζουν χριστιανικά τραγούδια ροκ και μέταλ, είναι πάντως σίγουρα αιρετικοί, προτεστάντες κλπ.... Φανταστείτε σας λέω τον Δημητράκη στις μαύρες εποχές της Ιεράς Εξετάσεως...  

Όλοι για τον Δημητράκη είναι αιρετικοί εκτός από τον ίδιον. Φανταστείτε τώρα να λέω πως ολόκληρο το Άγιον Όρος κατά τη λογική του Δημητράκιου, πως είναι Αιρετικοί μιας και είναι όλο το Άγιο Όρος παλαιοημερολογίτικο και συνεπώς για την Επίσημη Ελλαδική Εκκλησία που αναγνωρίζει τους παλαιοημερολογίτες ως Αιρετικούς, πόσο αιρετικός είναι και ο Δημητράκης...  Βασικά βέβαια ο Δημητράκης δεν είναι αιρετικός, είναι ηλίθιος και μόνο.    

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε πιστεύω μετά το ρεσιτάλ που έδωσε ο Δημητράκης με τις σοφίες του για ακόμη μια φορά αξίζει να τον τιμήσεις για την μαλακία του με ένα clip!Ο Δημητράκης Rattlehead, ο Δημητράκης Lordi δεν ξέρω!Εσύ είσαι ο καλλιτέχνης!

Ανώνυμος είπε...

Μην παίρνετε το Δημητράκη στα σοβαρά ως Ορθόδοξο. Λέει πράγματα επικίνδυνα και άσχετα με την Ορθοδοξία με αποτέλεσμα να τη δυσφημεί και να απωθεί κόσμο.
Μην σας παγιδεύει, εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του. Ότε την Ελλάδα εκπροσωπεί ούτε την Ορθοδοξία.

ΑΠΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΟΝ!

Hellas-Orthodoxy είπε...

Τι την ηθελες την τελευταια παραγραφο ρε κακομοιρη;;; Δεν το ξερεις πως υπαρχουν ΟΡΘΟΔΟΞΑ Πατριαρχεια (Ρωσιας, Σερβιας κλπ) που πανε με το Παλιο Ημερολογιο και δεν ειναι αιρετικοι, αλλα βρισκονται μεσα στην κανονικη ταξη της Εκκλησιας;;; Το ιδιο και το Αγιον Ορος!

Κουνα λοιπον την κεφαλα σου στους σατανιστικους ρυθμους και μην καταπιανεσαι με θεματα που αγνοεις ολοκληρωτικα, γιατι γελοιοποιεισαι!

-=IMAGINOS=- είπε...

Ελλάς μπουρδόλοτζι αν και εσύ δεν δημοσιεύεις τα σχόλια μου, εγώ τα επιτρέπω τα δικά σου για να ξεφτιλίζεσαι ακόμα περισσότερο. Ήμουν απόλυτα σίγουρος πως θα τα κάνεις όλα τουμπεκί εκτός από την τελευταία παράγραφο η οποία ήταν και το δόλωμα. Είσαι τόσο βλάκας που δεν κατάλαβες καν τι έγραψα. Ξαναδιάβασε λοιπόν "Φανταστείτε τώρα να λέω πως ολόκληρο το Άγιον Όρος κατά τη λογική του Δημητράκιου".. Το κατά τη λογική του Δημητράκιου δεν σου είπε και πολλά έτσι; Μα φυσικό αυτό, ποιος έχασε τη λογική και την βρήκες εσύ Δημητράκιε μπουαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

O Δημητράκης κάθε τρείς και λόγο είναι στην Εσφιγμένου (Μεθόδιος) που βρίζει όλο το υπόλοιπο Άγιο Όρος, βγάζει άχρηστες όλες τις υπόλοιπες μονές, απορρίπτει τον Πατριάρχη, την Εκκλησία της Ελλάδος (μας θεωρούν αιρετικούς - ουνίτες δηλ. Φιλοπαπικούς)κλπ. Αυτή είναι η μοναδική μονή του Άθωνα που ανήκει στο ΣΧΙΣΜΑ των Παλαιοημερολογιτών, των επονομαζόμενων ΓΟΧ, οι οποίοι απορρίπτουν την Εκκλησία της Ελλάδας και έχουν φτιάξει δική τους Εκκλησία. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι Παλαιοημερολογίτες. Αυτοί δεν ακολουθούν μόνο το Παλιό ημερολόγιο (αυτό το κάνει και η ΡΩΣΙΑ, το Άγ. Όρος, το Πατριρχείο Ιεροσολύμων κλπ, αλλά δεν είναι αιρετικοι!) αλλά ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΤΟΥ '30. Μέχρι σήμερα κάνουν το ένα σχίσμα μετά το άλλο μέσα στην "Εκκλησία" τους, τρώγονται συνέχεια μεταξύ τους...

Επομένως όταν λέμε "Παλαιοημερολογίτες" δεν εννοούμε όσους ακολουθούν το παλιό ημερολόγιο (Ρωσία, Άγ, Ορος, Ιεροσόλυμα,κλπ)! Εννοούμε τους σχισματικούς ΓΟΧ, που βρίζουν την Εκκλησία της Ελλάδος, και ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. Αυτοαποκαλούνται ΓΟΧ- Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, - εμείς βλέπεις είμαστε οι μπάσταρδοι....

Για να τους αναγνωρίσετε, διαβάστε εδώ (έχουν μία χαρακτηριστική συμπεριφορά, που πολλά χαρακτηριστικά έχει και ο Δημητράκης-βρίζει Μητροπολίτες, "ελέγχει" τον Πατριάρχη, έχει κοινωνία με άλλους σχισματικούς πχ. Μεθόδιος και Εσφιγμενίτες):

http://www.egolpion.com/dat/6222CA9B/file.pdf

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος τους είχε μελετεήσει και ξεσκεπάσει κανονικά σε βιβλίο του. Το βιβλίο υπάρχει εδω:

http://www.myriobiblos.gr/books/book1/index.html

Ανώνυμος είπε...

Μπουρδόλοτζυ, κάνεις τον έξυπνο, ότι τα ξέρεις όλα; Έχεις αιρετική κατεύθυνση, Παλαιοημερολογίτικη - σχισματική, μέσα στο μπλόγκ σου..

Όλοι το έχουμε καταλάβει, έχεις κολλήσει Αιρετικά μοκρόβια, και να πάς να κάνεις πνευματική καραντίνα. Απορώ με το θράσος σου πως μπαίνεις εδώ και ειρωνέυεσαι τον Ιμάτζινο, όταν έπρεπε να βάλεις την ουρά στα σκέλια και να πάς στο Αγ. Ορος (οχι στο σχισματικό Μεθόδιο) και να ζητήσεις να σε ξανα-κατηχήσουν!

Τι θσα κάνεις; θα σβήσεις και τις υπόλοιπες αναρτήσεις μετά τη ΧΑ και τα σχόλια των Βούλγαρων OHRANA; Θα σβήσεις και τα μπινελίκια και τις ύβρεις που έγραψες σε Μητροπολίτες; και στον Πατριάρχη; Σε ξεφτίλισε ο Σιατίστης...

Σούργελο έχεις γίνει και μέσα στο χώρο της Ορθοδοξίας, γι αυτό δεν πρόκειται να λάβεις ποτέ απάντηση ούτε απο τον Πειραιώς, ούτε από άλλη Μητρόπολη, ό,τι "ντοκυμαντερ" και αν πάς να γυρίσεις με "συσσίτια"...

Τράβα σβήσε κι αυτά απο το μπλόγκ σου, τι θα σου μείνει;

Το στρίγκ που φοράς...
Ανίδεος και χυδαίος. Γελοιοποιείσαι για Απειροστή φορά!

ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει μυαλό ο Δημητρακης που έγινε και θεολόγος τώρα καιτην πάτησε από το δόλωμα.
Έχει μπουκώσει από τον ασταμάτητο αυνανισμό.