ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/2/13

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ.

Πολύ καλά κάνουν και παίρνουν φακελάκι ειδικά οι γιατροί. Δεν μπορεί να χαραμίζεις 20 χρόνια σπουδών και ειδικοτήτων για να γίνεις γιατρός και αυτό το μπουρδέλο κράτος να σου δίνει μισθό ένα χιλιάρικο και λιγότερα από τις καθαρίστριες του νοσοκομείου. Δεν φταίνε οι Έλληνες που τα "παίρνουν" και υπάρχει διαφθορά, φταίει το κράτος αυτό που αντιμετωπίζει τους επιστήμονες ως σκουπίδια. Σε οποιαδήποτε τάχα μη διεφθαρμένη χώρα οι γιατροί είχαν μισθό ένα χιλιάρικο, οι δικαστές 1.200 ευρώ και οι αστυνομικοί 600 ευρώ και εκεί θα ανθούσε η διαφθορά και τα φακελάκια. Στη Βρετανία και στη Γερμανία ο γιατρός έχει πρώτο μισθό 5.000 και 6.000 ευρώ αντίστοιχα. Στην Ελλάδα σήμερα και καθαρά, κάτω από χιλιάρικο. Οι δε αστυνομικοί στις χώρες αυτές λαμβάνουν από 3 χιλιάρικα ενώ οι δικαστές από 9 χιλιάδες και πάνω. Δώστε σε όλους αυτούς τους ελληνικούς μισθούς και μετά ελάτε να μου πείτε εάν θα έχει η Βρετανία και η Γερμανία αντίστοιχη διαφθορά όπως και η Ελλάδα. Με τους μισθούς δε που μας προορίζουν οι τροικανοί και τα υπαλληλάκια τους στην κυβέρνηση, η διαφθορά θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Μη περιμένετε να βελτιωθεί τίποτα όσο οι επιστήμονες και αυτοί που παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα καθημερινά όπως οι αστυνομικοί, αντιμετωπίζονται από το κράτος ως σκουπίδια.

14 σχόλια :

asepites είπε...

ΛΑΘΟΣ!
Φταίνε 100% αυτοί οι συγκεκριμένοι γιατροί και κανείς άλλος.
Οχι γιατί παίρνουν 1000 ευρο αλλά γιατί ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.

{Τελείως συμπτωματικά πριν μια βδομάδα χειρουργούνταν ένας ανιψιός μου σε δημόσιο νοσοκομείο και είχα κάνει ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μέσω νοσοκόμας ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ "ΦΑΚΕΛΑΚΙ" ΘΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ!(μιλούσα και καλά στο κινητό μου χιχι χωρίς και καλά να ξέρω ότι λίγα βήματα πιο πέρα ήταν μια νοσοκόμα χαχα).Για "το φόβο των ιουδαίων το είχα κάνει" όπως καταλάβατε το θεατρινιλίκι μου γιατί ΠΟΤΕ δε ξέρεις.
Εννοείται πάντως ότι θα καταγγείλω τον οποιοδήποτε τολμήσει να ζητήσει φακελάκι.ΣΤΕΓΝΑ}

Κανένας μα κανένας δεν τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να μπούνε στο δημόσιο.ΚΑΝΕΝΑΣ!
Θα μπορούσαν ή μπορούν και ΤΩΡΑ που μιλάμε κάλιστα να ανοίξουν το δικό τους ιατρείο ή να πάνε να δουλέψουν σε ιδιωτική κλινική.Ξεκάθαρα πράγματα.

Έιχαν φάει τον άμπακα όλα αυτά τα χρόνια αρκετά από αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ και το λέω έχοντας γνωστούς γιατρούς.Είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού.
Όχι όλοι τους αλλά Α-ΡΚΕ-ΤΟΙ και να είναι σίγουροι ότι θα τα επιστρέψουν ΟΛΑ και με τόκο μόλις η Χ.Α. κυβερνήσει.Και η δική τους τιμωρία πλησιάζει γιατί ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΓΚΑΛΟ και σκουπιδο-δεξιούς-κεντρώους-αριστερούς.
Για θυμηθείτε την συνέντευξη του Μιχαλολιάκου στο κοντρα πριν λίγες μέρες που του μετέφερε ο Κουρής τις εντυπώσεις ενός γιατρού που έβλεπε το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ της εκδήλωσης των ιμίων 2013 και έλεγε(στον Κουρή) ότι μετά από αυτό θα φύγει στην Αγγλία! Και ο Μιχαλολιάκος σχολίαζε ότι δεν έχει λόγο ο εν λόγω γιατρός να φοβάται όταν έρθει η Χ.Α. στην κυβέρνηση ΕΚΤΟΣ και αν απέκτησε μαύρο χρήμα από ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ γιατί ΤΟΤΕ ΝΑΙ:ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Ο-Λ-Η.

1η θέση στη φοροδιαφυγή χτυπάνε οι γιατροί μαζί με τα άλλα επαγγέλματα όπως πολεοδομίας υπάλληλλοι, δικηγόροι, εφοριακοί , τελωνιακοί και πολλοί άλλοι.
(Εννοείται δεν είναι όλοι οι παραπάνω κλέφτες αλλά αρκετοί.)

Μήπως να αρχίσουν και οι οικονομολόγοι ΑΕΙ που έγιναν καθηγητές γυμνασίων/λυκείων να λένε ότι είναι ντροπή να παίρνουν 900 ευρο;
ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ.Φοροτεχνικό , λογιστικό , οικονομοτεχνικό ή σαν στελέχη εταιρείας.

Μήπως και οι δικαστές όλων των βαθμίδων να αρχίσουν και αυτοί να κλαίγονται που δουλέουν 7 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...!!!Αν έχουν το θεό τους...!!! 3 μήνες καλοκαίρι και 1 μήνα χριστούγεννα και πάσχα είναι κλειστά τα πάσης φύσεως δικαστήρια.Κάνω λάθος;
Άμα δε τους αρέσει ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ.Σαν δικηγόροι, σαν απόφοιτοι νομικής σχολής που είναι όλοι τους.Άιντε λέμε.

Μήπως και οι εφοριακοί, οι τελωνιακοί και οι υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους να αρχίσουν και αυτοί να κλαίγονται μιας και οι περισσότεροι πλέον από το 1995 και μετά μπαίνουν με γραπτό ασεπ και έχουν πτυχίο ΑΕΙ σε οικονομικά, λογιστικά, νομικά καθώς και μεταπτυχιακά και πλέον ξεκινάν με 750 ευρο οι επιτυχόντες του 2008 ασεπ και δουλεύουν από το 2012;ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ.Φοροτεχνικό , λογιστικό , οικονομοτεχνικό ή σαν στελέχη εταιρείας και αυτοί.

Αλλά δε φταίνε μόνο αυτοί.Φταίει και το τεράστιο δημόσιο που έχουμε με πάνω από 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους εκ των οποίων οι μισοί είναι ΚΗΦΗΝΕΣ.Αυτό είναι η πληγή και που θα πάει θα κλείσει με τις απολύσεις των μισών εξ αυτών ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ.

asepites είπε...

Υ.Γ.Πλέον η επίσκεψη γιατρού στο σπίτι σου ή στο γραφείο του από 50 ευρο έπεσε στα 30 ευρο(μιλάω για παιδίατρο από προσωπική πείρα)
Υ.Γ.2 Και όσο για τους γιατρούς μιας και είναι το θέμα του άρθρου είναι εδώ και πολλά χρόνια ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ για τα ελληνικά δεδομένα.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ο αριθμός αποφοίτων και πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΟΥΝ τι να κάνουμε δηλαδή;Βάζαν , βάζαν , βάζαν πασοκ-νδ-αριστερά όσους περισσότερους μπορούσαν στα δημόσια νοσοκομεία και ήρθε και μπούκωσε το πράγμα!Αφήστε που ελάχιστους από αυτούς θέλουν να πάνε στην επαρχία όπου εκεί υπάρχουν κενά.
Υ.Γ.3 Και το ξαναλέω όποιος από εσας γίνεται μάρτυρας "φακελακιού" ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ.Έτσι θα πέσει το συχαμένο ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ των 500.000 παραπανίσιων ΚΗΦΗΝΩΝ και θα ξαλαφρώσουμε όλοι μας από 8 με 10 δις ευρο των μισθών τους ΕΤΗΣΙΩΣ.

-=IMAGINOS=- είπε...

asapites είσαι εκτός τόπου και χρόνου αγαπητέ. Πουθενά στον πλανήτη σε δυτική χώρα που θέλουμε να λέμε πως ανήκουμε δεν υπάρχουν τέτοιοι μισθοί σε επιστήμονες. Είσαι και εντελώς λάθος με τους δικαστές που μάλλον τους μπερδεύεις με τους δασκάλους. Οι δικαστές είναι οι μοναδικοί που εργάζονται καθημερινά και επί 18 ώρες τουλάχιστον. Κουβαλούν 300 δικογραφίες κάθε βδομάδα στο σπίτι τους για να τις διεκπεραιώσουν. Ποιοι άλλοι δουλεύουν και στο σπίτι τους; Η Δε άδεια το καλοκαίρι αντιστοιχεί σε 35 μέρες όσες και μένουν τα δικαστήρια κλειστά και από 7 μέρες Πάσχα και Χριστούγεννα. Φαντάσου ότι στην Πορτογαλία που έχει αντίστοιχους μισθούς με την Ελλάδα ο πρωτοδιοριζόμενος δικαστής παίρνει 6.000 ευρώ όσο και οι βουλευτές αφού παντού στα συντάγματα όλων των χωρών είναι ισότιμοι. Οι καθηγητές των ΑΕΙ παίρνουν επίσης ελάχιστα χρήματα αλλά δεν πατάνε και το πόδι τους στις σχολές. Τέλος οι γιατροί επιμένω πως πολύ καλά κάνουν και ζητάνε φακελάκια για να μάθει κάποτε το κράτος να τους αντιμετωπίζει ανάλογα με το λειτούργημά τους. Το ότι κάποιοι τρώνε καλά γιατί έχουν και κρυφά ιδιωτικά ιατρεία ή εργάζονται και σε ιδιωτικές κλινικές παράνομα, αυτό δεν σημαίνει πως ένας γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο μπορεί να παίρνει λιγότερα και από την καθαρίστρια του νοσοκομείου που είναι και αλλοδαπή παράνομη. Και δεν είναι λογική αυτή ότι το ήξεραν και ας μη πήγαιναν γιατροί γιατί τότε και οι μανάβηδες να διάβαζαν για να γίνουν γιατροί να τα κονομάνε σε ιδιωτικές κλινικές.
Α ναι και για τους δικηγόρους. Λες πως φοροδιαφεύγουν. Προφανώς μπερδεύεις τους Κούγιες με τους απλούς δικηγόρους. Στην Αθήνα μόνο υπάρχουν 32.000 δικηγόροι. Από αυτούς οι 22.000 έχουν μέχρι μία παράσταση το χρόνο στα δικαστήρια και ψοφάνε της πείνας με εισοδήματα κάτω από 400 ευρώ το μήνα. Μόνο 300 είναι οι δικηγόροι στην Αθήνα που ζούνε αξιοπρεπώς. Θα μου πεις γιατί πήγαν και έγιναν δικηγόροι; Εάν το πάμε έτσι, δεν θα πρέπει κανείς να κλαίγεται για ότι έγινε στην ζωή του και τελικά δεν καταφέρνει να τα βγάλει πέρα.

Ανώνυμος είπε...

100% εκτος τόπου και χρόνου το αρθρο.
Κανενας δεν τους εβαλε το πιστόλι στο κρόταφο να μπουν στο δημόσιο. Οταν εχεις 20 και βαλε χρονια σπουδων και θες δημόσιο η πεινα ειναι μεσ' στο παιχνιδι. Όποτε τωρα ή παραιτουνται ή συνεχίζουν οπως εχει η κατάσταση. Ειδάλλως ξύλο σε καθε πουσταρα που ζηταει φακελακι.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω... Συμφωνώ εν μέρει και με τον Ιμάτζινο (κατανοώ το σκεπτικό του), αλλα συμφωνω και με τον asepites..
Το θέμα τελικά ειναι οτι στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλα στραβά! Ηταν δηλαδη στραβά απο της ιδρύσεως του Ελληνκού κράτους, αλλα μετα την πτωση της χουντας που πλάκωσαν οι "εξοριστοι" πολιτικάντηδες για μας "σώσουν", το πραγμα πηγε απο το κακο στο χειρότερο...
Και το συμπέρασμα μου είναι οτι κράτος ούτε είμασταν ποτέ, ούτε πρόκειται να γίνουμε!
Η "προεδρευομενη κοινοβουλευτικη ελληνικη δημοκρατια" δυστυχως ή ευτυχως, έφτασε στο τέλος του βίου της!
Το τι δεον γενεσθαι απο εδω και πέρα, δεν εξαρτάται απο το ποιό/ά κομμα θα βγει (δηλ. θα μας κατσει στο σβερκο) αλλα απο τι θα αποφασίσουν οι ξενοι! Ευρωπαιοι-αμερικανοι κλπ!... Μια μπανανια της Ευρωπης ηταν παντα το Ελλαδισταν, τελεια και παυλα!
..Με "ξένα κόλλυβα" (δανεικα λεφτα) τι να λέμε τωρα ρε παιδια? Για το αν ο μισθος των δικαστων, δικηγορων και αστυνομικων επρεπε να ειναι στα επίπεδα της Σουηδίας?!
Ημαρτον δηλαδή!
Ουτε βεβαια και το φακελλακι ειναι σωστη πρακτικη!
Συμπέρασμα, τωρα που ειμαστε ισοτιμοι ευρωπαιοι πολιτες (δεν θελω ούύ!) οσοι θελουν μισθους ευρωπης, ας μαθουν ευρωπαϊκα, και βούρ! Οι δρόμοι ειναι ανοιχτα και τα σκυλια δεμένα! ...
Αφου υποτιθεται οτι εχουμε ελευθερη διακινηση αγαθων και υπηρεσιων στην Ευρωπη! Οποτε ιδου πεδιον δοξης λαμπρον για οσους δικηγορους, γιατρους κλπ θελουν μισθους 6.000 ευρω! Μονο ενα πτυχιο γνωσης ξενης γλωσσας τους χωριζει απο το ελ-ντοράντο!
Επιλογος : Τι να λέμε τωρα παιδια! Λυση δεν υπάρχει για την ψωροκώσταινα! ...Αρπαξε να φας και κλέψε να'χεις ήταν ειναι και θα είναι, νυν και αεί και εις τους αιωνας των αιώνων!...
Αυτα τα "ολίγα"! -Νίκος.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ

ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ

ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΙΑΤΡΙΚΗ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΡΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ" ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Επειδή τυχαίνει να είμαι ιατρός του ΕΣΥ - και χρυσαυγίτης - επιτρέψτε μου να πω τα εξής :

Όντως, οι μισθοί των ιατρών του ΕΣΥ είναι εξευτελιστικοί.

Αυτό δεν το αρνείται κανείς, και σ'αυτό έχει δίκιο ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ.

Όμως από την άλλη μεριά το να ζητάμε φακελάκι - ειδικά από φτωχούς και μικρομεσαίους Έλληνες συμπατριώτες μας - είναι ΛΑΘΟΣ.

Εγώ προσωπικώς ήξερα πολύ καλά εκ των προτέρων το μισθολογικό καθεστώς στο ΕΣΥ, αλλά επέλεξα συνειδητά το ΕΣΥ διότι δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσω ιδιωτικό ιατρείο.

Επομένως δεν δικαιολογούμαι να ζητήσω φακελάκι από κανέναν, διότι ήταν δική μου επιλογή το ΕΣΥ.

Και επειδή υπηρετώ σε κέντρο υγείας στην επαρχία, βλέπω ότι δυστυχώς οι περισσότεροι συνάδελφοί μου θέλουν να μένουν στην Αθήνα και να το παίζουν μεγαλογιατροί, ενώ στην επαρχία υπάρχει έλλειψη γιατρών.

Άλλωστε και ως Χρυσαυγίτης θεωρώ αδιανόητο να πάρω λεφτά από γεροντάκια και συνταξιούχους Έλληνες, την ώρα που οι αλλοδαποί αλωνίζουν δωρεάν.

Το μόνο που παίρνω - θα την πω την αμαρτία μου - είναι αυγουλάκια και τυριά που μου φέρνουν οι άνθρωποι για να με ευχαριστήσουν επειδή γράφω τα φάρμακά τους.

asepites είπε...

Στις δυτικές χώρες, και δη στις αναπτυγμένες οι κατώτατοι μισθοί για ανειδίκευτο εργάτη ή υπάλληλο γραφείου ήταν και είναι 1300-1400 ευρο οπότε ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ είναι να υπάρχουν μισθοί γιατρών του εκεί δημοσίου 5000-6000 ευρο.Στην Ελλάδα μας όμως διαχρονικά ήταν πάντα 600-700 ευρο ο βασικός.ΚΑΚΩΣ αλλά...Τώρα που έσκασε η χρεωκοπία και πλέον δανεικά δεν υπάρχουν θα ήταν εξοργιστικό να πληρώνουμε ολοι εμείς τα ΧΑΙΒΑΝΙΑ του ιδιωτικού τομέα τους 500.000 παραπανίσους ΚΗΦΗΝΕΣ ή απλά τους ΠΑΡΑΠΑΝΗΣΙΟΥΣ(είτε είναι γιατροί είτε αλλων ειδικοτήτων,εγώ διακρίσεις δεν κάνω)

Για τους δικαστές(όλων των βαθμίδων των δικαστηρίων) αν κάνω λάθος για τους 5 μήνες που τα δικαστήρια είναι κλειστά να ζητήσω και συγνώμη.Κομπλεξικός εγώ δεν είμαι.Εγω αυτό ξέρω, αλλά ας με επιβεβαιώσει ή διαψεύσει και όποιος άλλος μπει στη συζήτηση.
Μιλάω για τους πόσους μήνες ΔΙΚΑΖΟΥΝ όχι για πόσους μήνες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.Μήπως όμως πηγαίνουν και δουλεύουν στα δικαστήρια 10,5 μήνες το χρόνο αλλά δικάζουν μόνο 7 μήνες;
Ρωτάω γιατί απόλυτος δεν θέλω να είμαι.
Πάντως ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ δεν πρέπει να έχουν ζητήσει ποτέ οι δικαστές , κάτι που αν το είχαν κάνει θα είχαν εκτοξεύσει την αποπεράτωση των υποθέσεων σε εκατοντάδες χιλιάδες λιγότερες.Η κοινή λογική αυτό λέει.
ΦΟΡΜΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ λέγονται στη "γλώσσα" της μηχανογράφησης όλη αυτή η χαρτούρα που πηγαινοφέρνουν οι δικαστές και που αν είχαν ΚΑΙ ΣΕ ηλεκτρονική μορφή θα έκαναν παπάδες.
ΚΑΙ χειρόγραφα δηλαδή να έχουν όλα τα αρχεία των υποθέσεων(ή σε εκτυπώσιμη μορφή να το πω αλλιώς) ΚΑΙ μηχανογραφημένα(αρχεία σε υπολογιστή)
Άντε γιατί έπρεπε να έρθει το ΔΝΤ και να πάει στην Αθήνα να ελέγξει το τμήμα μηχανογράφησης στα δικαστήρια και βρήκε(το θυμάστε;) MIA(1) ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ(1) ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!! Τι να συνεχίσω να γράφω μετά από αυτό...Έλεος.

(Έχω υπόθεση προσωπική εξ αδιαιρέτου κληρονομιάς που θα εκδικαστεί σε 1,5 χρόνο!!!Χωρίς καμία μα καμία επιπλοκή,μιλάμε τυπικά πράγματα και όμως η μόνη διαθέσμιμη ημερομηνία είναι 1,5 χρόνο μετά.

Ασε και μια φίλη μου που έχω δικαστική υπάλληλο κάτω στην Αθήνα με δυο μεταπτυχιακά και 3 ξένες γλώσσες.Μπήκε με ασεπ, ο μισθός της κάπου στα 1100 ευρο περίπου.ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ για το μισθό της αλλά για το ότι "συνάδελφοι" της την ΕΠΙΠΛΗΤΑΝ!!! επειδή δούλευε σαν τρελή και έτσι φανέρωνε την τεμπελιά των υπόλοιπων(είδες αν είσαι σκατοφιλότιμος τι τραβάς;)

Βρε όσοι γιατροί εξακολουθούν να ζητούν φακελάκι ας το κάνουν αλλά να μη κλαίγονται όταν μετά θα τους ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ.Εκβιασμοί και απειλές πλέον δεν περνάν.Θα τους φάμε τα λαρύγγια.Και κατασχέσεις όπως είπε ο Μιχαλολιάκος -:o)

Το ξέραν οι γιατροί imaginos εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια ότι είναι πλέον όχι απλά υπεράριθμοι αλλά υπερβολικά πολλοί.Από το 2008 αν θυμάμαι καλά υπάρχουν καταγραφές στον ΟΑΕΔ για άνεργους γιατρούς.ΤΟ ΞΕΡΑΝ λοιπόν και μπήκαν τόσοι πολλοί "βυσματικά" τα τελευταία χρόνια σε κάθε λογής ΚΡΑΤΙΚΑ νοσοκομεία κυρίως των μεγάλων πολέων και τώρα που ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα να συντηρούμε ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ μαζί με τους άλλους 500.000 παραπανίσους του ΚΡΑΤΙΚΟΥ κουρβανά , άρχισαν τα τσάμικα και τα μυρολόγια.

Για τους δικηγόρους όπως και για τα άλλα επαγγέλματα που ανέφερα ήμουν ξεκάθαρος ότι δεν αναφερόμουν σε όλους αλλά ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.Ποτέ ΟΛΟΙ μιας επαγγελματικής τάξης δεν είναι φοροφυγάδες ή κλέφτες.ΠΟΤΕ.Αλίμονο.Αλλά τι βλέπαν και αυτοί απο τους γονείς τους(γίνε παιδί μου δικηγόρος, γιατρός κλπ) ή τι βλέπαν από τα λαμόγια βουλευτές όλων των κομμάτων που το 1/3; διαχρονικά ήταν και είναι δικηγόροι;Και έτσι βγαίναν και βγαίναν όλα αυτά τα χρόνια σε άκρως υπερβολικό βαθμό δικηγόροι και φυσικά δυσκολεύονται και αυτοί.Κρίμα αλλά...

ΠΡΟς Ο/Η ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. Με κάλυψες και εύχομαι να μαζέψεις σιγά σιγά κάποιο κεφάλαιο όταν μπορέσεις και θελήσεις για το δικό σου ιατρείο

Υ.Γ. όταν καλύψουμε το θέμα με τους γιατρούς να πάμε και στους αστυνομικούς όπως στο τέλος του άρθρου σου αναφέρεις imaginos

-=IMAGINOS=- είπε...

asapites

Φίλε ξέρω πολύ καλά για τους δικαστές και μη με ρωτά το πως τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω από που σου βγείτε στο μοιαλό ότι δουλεύουν μόνο 7 μήνες. Κάθε μέρα στα δικαστήρια είναι. Αυτό δεν σημαίνει πως κάθε μέρα έχουν δικαστήριο βέβαια αλλά έχουν άλλες δουλειές. Κάνουν ανακρίσεις, δημοσίευση υποθέσεων κλπ. Κάθε βδομάδα όπως είπα φορτώνονται και με 300 δικογραφίες και πολλές φορές πολύ περισσότερες τις οποίες πρέπει να δουλέψουν στο σπίτι. Ποιος πληρώνεται για να δουλεύει και στο σπίτι πέραν του ωραρίου του; Κανείς άλλος πλην δασκάλων και καθηγητών που έχουν να διορθώσουν κάθε τρίμηνο μερικά γραπτά τρίχες δηλαδή. Πίστεψέ με πως κανείς δεν δουλεύει όπως οι δικαστές και όπως είπα παίρνουν σε άλλες χώρες 6000 ευρώ όπως στην Πορτογαλία γιατί αναγνωρίζεται η δουλειά και ο ρόλος τους και ας έχουν όλοι οι άλλοι τους ίδιους μισθούς με την Ελλάδα. Τα δικαστήρια είναι ανοικτά πάντα γιατί υπάρχουν και τα αυτόφωρα όταν τα δικαστήρια κλείνουν τυπικά για 35 μέρες το καλοκαίρι. Κάποιοι δικαστές λοιπόν δουλεύουν και το καλοκαίρι, οι νεότεροι δηλαδή... Το ότι προσδιορίζονται υποθέσεις για μετά από ενάμισι χρόνο και μετά και από πολύ παραπάνω αυτό δεν οφείλεται στους δικαστές αλλά στο ότι η κυβερνήσεις ποτέ δεν διόρισαν τον απαιτούμενο αριθμό δικαστών. Έχουμε μόνο 4.000 δικαστές σε όλη την χώρα ενώ οι υποθέσεις έχουν 20 πλασιαστεί και λόγω των αλλοδαπών. 4000 δικαστές είχαμε το 1990 4000 δικαστές έχουμε και τώρα. Πως θέλεις να μην υπάρχουν τέτοιες καθυστερήσεις; Δεν είναι μόνο θέμα μηχανογράφισης εδώ. Σου λέω πως κάθε βδομάδα οι δικαστές κουβαλάνε 300 και 500 υποθέσεις στο σπίτι τους. Οι δικαστές έπρεπε να είναι τουλάχιστον τριπλάσιοι σε αριθμό για να λυθούν τα προβλήματα καθυστερήσεων και υπάρχει και το άλλο γελοίο της υπόθεσης. Στα δικαστήρια τα 3/4 πλέον είναι γυναίκες!!!! Οι γυναίκες παίρνουν ενάμιση χρόνο σχεδόν άδεια τοκετού. Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Θα έπρεπε σαφώς να υπάρχει ποσόστωση στους δικαστές και δεν μπορεί η δικαιοσύνη σήμερα να έχει πέσει αποκλειστικά στα χέρια των γυναικών επειδή αυτές συνήθως επιλέγουν τη Νομική και τη σιγουριά του μισθού γιαυτό και αποφεύγουν και τη δικηγορία που έχει και τραγικό τρέξιμο. Θα έχεις δει ότι στα δικαστήρια οι δικαστές είναι μόνο γυναίκες πια ενώ οι δικηγόροι είναι κυρίως άνδρες... Το κράτος τα έχει κάνει κουλουβάχατα σε όλους τους επαγγελαμτικούς χώρους. Και φυσικά για μηχανογράφηση αλλά και για γραφεία οι δικαστές αυτά τα ζητάνε από τη δεκαετία του 80 αλλά ποιος τους ακούει; Ούτε καν γραφεία δεν έχουν να δουλέψουν παρά μόνο οι ανώτατοι δικαστές. Να σου πω τώρα για τις μεταθέσεις που παίρνουν κάθε λίγο και που κανείς δεν τους πληρώνει το παραμικρό ενώ πχ οι ένστολοι έχουν και δωρεάν στέγη και τροφή και εισιτήρια; Τέλος γνωρίζεις πως αυτοί που υπέστησαν τις μεγαλύτερες μειώσεις στους μισθούς τους ήταν οι δικαστές με σχεδόν 82% μείωση από το 2009; Ποιος άλλος υπέστη αυτές τις μειώσεις; Θέλεις μετά το Δικαστής με ένα χιλιάρικο και μεταθέσεις να σου παράγει έργο; Κατά διαόλου θα πάνε όλα και οι προσδιορισμοί του ενάμισου χρόνου είναι τέλειοι. Σε δύο χρόνια θα προσδιορίζεται μία υπόθεση στα πέντε τουλάχιστον χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λέει ο Ιματσινός δηλαδή;

Πως αν ήταν γιατρος θα έπαιρνε και αυτός φακελάκι αλλίώς θα άφηνε τον ασθενή να υποφέρει.
Γιατί ως συνήθως όποιος ζητάει και δεν πέρνει φακελάκι δεν τον μεταχειρίζονται καλά.

Αν ο Ιματσινός ήταν Αστυνομικός δεν θα κυνηγούσε τους εγκληματίες γιατί τα λεφτά είναι λίγα για να θέση σε κίνδυνο την ζωή του και απο πάνω να τον βρίζουν και όλοι οι φασίστες απο Χρυσαυγήτες και Συριζοκομμουνιστές μέχρι αναρχοκοπρίτες.
Πιθανών να τα έπαιρνε και απο έμπορους ναρκοτικών.


Εύγε μεγάλε!!!psy

asepites είπε...

Σε αυτό που λες ότι οι δικαστές είναι κυρίως γυναίκες...νομίζω έχεις πολύ μεγάλο δίκιο.Δεκαετία 90 είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή μου τότε σε νησί και στο μονομελές πρωτοδικείο(αν τα λέω σωστά) ο δικαστής ήταν...γυναίκα -:o)

Στην υπόθεση που σου είπα παραπάνω για την εξ αδιαιρέτου κληρονομιάς...πάλι μιλάμε για γυναίκα δικαστή!

Άρα έχεις πολύ δίκιο στο ότι αυτές οι δικαστίνες όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό και παιδιά θα κάνουν και τις άδειες κύησης θα πάρουν.

Βρε αυτό να ήταν το όλο πρόβλημα κι δε θα είχα καμία αντίρηση όλες οι δικαστίνες να έχουν οικογένεια σαν την τηλεοπτική "οικογένεια χωραφά"(=8-10 παιδιά η κάθε μία) -:o)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι περισσότεροι είστε ΑΣΧΕΤΟΙ από το ιατρικό επάγγελμα, δυστυχώς έρχονται τρανταχτές αλλαγές στο σύστημα υγείας και αυτές θα τις πληρώσει δυστυχώς ο απλός κόσμος. Λειτούργημα ΑΣΧΕΤΕ δεν είναι ο ιατρός, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ είναι. Τον όρκο που λες ΑΣΧΕΤΕ διάβασε πρώτα τι λέει και μετά χρησιμοποίησέ τον ως επιχείρημα. Όταν φτάσετε να σας κουράρουν όλοι οι ΣΥΡΙΖΟγιατροί που τελείωσαν Ρουμανία με 500 δολάρια το μάθημα,θυμηθείτε πόσο υποβιβάζατε τους καλούς Έλληνες γιατρούς που σας γιάτρευαν με 880 ευρώ το μήνα και απλήρωτες 36ωρες εφημερίες. Καληνύχτα...

asepites είπε...

Προς @24 Φεβρουαρίου 2013 - 2:29 π.μ.@-->Στερείται οποιασδήποτε σοβαρότητας η λογική σου ότι οι ΣΥΡΙΖΟγιατροί είναι αυτοί που σπουδάζαν στη Ρουμανία και οι ΄Ελληνες σπούδαζαν στα εδώ πανεπιστήμια.

Ανώνυμος είπε...

περνούν φακελάκι οι γιατροί γιατί ήταν όνειρο ζωής να τα οικονομήσουν από την πρώτη ήμερα που φόρεσαν την ποδιά, για μένα καλά κάνουν, και τα περνούν εάν εργάζονται σε δική τους ιδιωτική κλινική, αλλά σε δημόσιο ΟΧΙ εκεί δεν πρέπει να πάρουν ούτε ένα ευρό, με εκμετάλλευση τον φτωχό άνθρωπο στον πόνο του, με εγκαταστασεις και μηχανήματα και εργαλεία που δεν του ανήκουν, εάν δεν του αρέσει να φύγει να πάει άλλου