ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/2/13

ΠΟΙΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ; ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΣΑΜΑΡΕΛΗΣ.. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ....

Έλληνες πολίτες που εργάστηκαν επί 30, 35 ή και 40 χρόνια είδαν την κυβέρνηση Σαμαρά να εισβάλει με... Τοκάρεφ στα σπιτικά τους και να τους αρπάζει βιαίως την ήδη πετσοκομμένη από τον Παπανδρέου-Παπαδήμο, σύνταξή τους. 

Η ληστεία όμως αυτή είναι η χειρότερη από όλες τις προηγούμενες: Ο λήσταρχος Σαμαράς ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό (κάποια μικρή πλειοψηφία ηλιθίων δηλαδή γιατί εμείς δεν τον ψηφίσαμε μιας και έχουμε νιονιό) για να προστατέψει τις συντάξεις και τους μισθούς των εργαζομένων όπως υποσχόταν με τα Ζάππεια του.... Ψηφίστηκε για να μην πάρει άλλα μέτρα εξαθλίωσης του λαού και εξελέγη Πρωθυπουργός για να επαναδιαπραγματευτεί με καλύτερους όρους το Μνημόνιο. 

Όμως, ο Μεσσήνιος αρχιλήσταρχος αποδείχτηκε χειρότερος και από τον Παπανδρέου!!!! Εξαπάτησε με τον πιο χυδαίο και επαίσχυντο τρόπο τον λαό ( είπαμε, μία μερίδα γελοίου λαού) για να γίνει Πρωθυπουργός και να κάνει τα χατίρια της Μέρκελ. Η επαναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκε, ήταν να ...πέσει στα τέσσερα μπροστά στις επιταγές της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Σήμερα, ο Σαμαράς μετά το άγριο σφυροκόπημα των Ελλήνων, έρχεται να τους ξεσπιτώσει, αρπάζοντας με πρωτοφανή χαράτσια και φόρους (ακόμη και σε κοτέτσια και ξερά βοσκοτόπια), την ιδιόκτητη περιουσία τους (σπίτια, χωράφια, αγροτεμάχια)!

 "Δεν μας άφησαν τίποτε. Μα έκλεψαν οι αλήτες" ούρλιαζαν  πολλοί από τους συνταξιούχους στις τράπεζες χθες και σήμερα και μας έφαγαν και 10 μέρες από τη σύνταξη μας. Άλλοι, καθύβριζαν την κυβέρνηση με εκφράσεις πεζοδρομίου που είναι πολύ επιεικείς και πάλι για την τριαδική  συμμορία του Σαμαρά...

Οι περικοπές είναι πρωτοφανείς. Η Πολιτεία, ελέω Μνημονίων κατατεμαχίζει τις συντάξεις και στο τέλος θα αφήσει κυριολεκτικά ψίχουλα στους συνταξιούχους!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Αντιστράτηγος ε.α. ο οποίος έπαιρνε μέχρι χθες, πετσοκομμένη σύνταξη 1750 €, σήμερα εισέπραξε από την Τράπεζα, 1050 €!!! Κόντεψε να μείνει στον τόπο όπως και δικαστής που έπαιρνε μέχρι σήμερα πετσοκομμένο μισθό 2.200, είδε στο λογαριασμό του μόλις 1.250 €!!!!! Η μεγαλύτερη ξεφτίλα! 

Για να δούμε και μετά από αυτά, που θα πάνε τώρα τα ποσοστά της ΝΔ και των δεκανικίων της ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ; Θα ξαναδούμε πάλι πρώτη την ΝΔ; Εάν ο Ελληνικός λαός έχει πεθάνει εγκεφαλικά θα την ξαναδούμε. Εάν ζει οπότε και θα υπάρχει ελπίδα,  θα πρέπει η ΝΔ στις ερχόμενες δημοσκοπήσεις να μη ξεπερνά το 5% παρέα με το ΠΑΣΟΚ... Όμως δεν τρέφω και πολλές ελπίδες....Δεν περιμένω τόσα πολλά από έναν λαό που κανονικά θα έπρεπε από το 2010 να τους έχει ήδη κρεμάσει όλους στο Σύνταγμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :