ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/1/13

Η ΑΕΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ. Η ORIGINAL 21 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. Η ORIGINAL 21 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ..

 ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΣΟΕΕ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ,  ΟΥΤΕ INDYMEDIA. ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.

Τελευταία παρατηρείται μία προσπάθεια από κάτι πρεζάκηδες, βαποράκια, μαχαιροβγάλτες, τραμπούκους αναρχοναζίδες ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Πολ Ποτ, να καπηλευτούν το ιερό όνομα της ΑΕΚ πολιτικά. Είναι κάποια τσογλάνια και χαπάκηδες της Original 21 (έτσι λένε οι ίδιοι) οι οποίοι φυσικά δρουν χωρίς καμία εξουσιοδότηση και απόφαση ούτε καν από τον ίδιο τους τον σύνδεσμο.... 

 Οι ανωτέρω φυσικά δεν ανήκουν στον κόσμο της ΑΕΚ και είναι αυτοί που αποκλειστικά ευθύνονται εδώ και δεκαετίες για την παρακμή και την καταστροφή της ομάδας μας την οποίαν κατάφεραν τελικά με επιτυχία και έκαναν σαν τα μούτρα τους. 

Στο ίδιο ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, παρακράτος, ανήκουν φυσικά και όλες οι ανάλογες οργανώσεις των λεγόμενων "οργανωμένων φιλάθλων" των ομάδων. Μόνο για φιλάθλους δεν πρόκειται φυσικά... Είναι τα ίδια τσογλάνια, που καίνε καταστήματα, αυτοκίνητα, περιουσίες αθώων πολιτών, ισοπεδώνουν την Αθήνα όταν κατεβαίνει ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί για τα μνημόνια και την τρόικα με σκοπό να τους τρομοκρατούν και να τους διαλύουν ώστε να υπηρετούν έτσι τα διεθνιστικά αφεντικά τους και είναι οι ίδιοι αυτοί που σφάζονται μεταξύ τους και τρομοκρατούν τους υγιείς φιλάθλους που θέλουν να πάνε να δούνε όμορφα και ήσυχα μαζί με την οικογένεια τους την ομάδα τους στο γήπεδο αλλά εδώ και χρόνια εξαιτίας τους δεν πατάνε πια το πόδι τους... 

Καλό θα είναι λοιπόν αυτά τα τσογλάνια, να μιλάνε αποκλειστικά και μόνο για την οργάνωσή τους, κανένα πρόβλημα επ'αυτού, όχι όμως να πιάνουν στο στόμα τους, συλλήβδην, την ιερή και ιστορική ομάδα της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν είναι αναρχοναζίδες, ούτε αναρχοκομμούνια. 

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν πολίτες που ιδεολογικά προέρχονται από όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής του τόπου. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και στην ΑΕΚ. Μόνο ένας γελοίος και εκτός τόπου και χρόνου θα μπορούσε να υποστηρίξει το αντίθετο και όπως αποδεικνύεται η Original 21 ανήκει στο χώρο των γελοίων και εκτός τόπου και χρόνου. 

Η ΑΕΚ μάλιστα, μιας και επικαλούνται τα βλαμμένα αυτά της Original την προσφυγιά και τους πρόσφυγες, είναι μία όντως προσφυγική ομάδα η οποία προέρχεται από τις αλησμόνητες Πατρίδες και τον, με βία και σφαγές, ξεριζωμένο Ελληνισμό της Ιωνίας και της Κωνσταντινούπολης. Οι πρόσφυγες αυτοί, δεν πήδηξαν τα σύνορα κάποιας χώρας για να έλθουν απρόσκλητοι με σκοπό να εξισλαμίσουν την χώρα αυτή. Οι Έλληνες πρόσφυγες της Ιωνίας ήλθαν στην Μητέρα Πατρίδα τους και όχι σε τρίτη χώρα, αφού πρώτα τους κατεδίωξαν με τη βία και τους έσφαζαν οι βάρβαροι μόγγολοι οθωμανοί κατακτητές. 

Ένας καθαρός και γνήσιος λοιπόν ΑΕΚτζής, μένει προσηλωμένος στην μνήμη, τις παραδόσεις και την ιδέα κάποτε οι αλύτρωτες Πατρίδες να λυτρωθούν και να τις πάρουμε και πάλι πίσω, απελευθερώνοντας τες από τα αιματοβαμμένα χέρια των ορκισμένων εχθρών μας που έσφαξαν και κατεδίωξαν τους παππούδες, γιαγιάδες και γενικά τους προγόνους μας, από τις ιερές εστίες και τα χώματα αυτά που κατείχαν για αιώνες ολόκληρους. 

Να πάψουν λοιπόν τα αναρχοναζίδια της Original 21 την γκεμπελίστικη προπαγάνδα τους και την γελοία προσπάθεια τους να εμπλέξουν και να καπηλευτούν το όνομα της ομάδας μας ΑΕΚ σε μικροπολιτικά παιχνίδια. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι αυτός που είναι, τον γνωρίζουν όλοι και όλοι μας, προέρχεται από όλο το ιδεολογικοπολιτικό φάσμα και δεν αλλάζει αυτό επειδή κάποιοι σχιζοφρενείς ψυχάκηδες χαπάκηδες της αναρχοαριστεράς νομίζουν πως τους ανήκει ολόκληρος ο κόσμος. 

5 σχόλια :

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Μπράβο ΙΜΑΤΖΙΝΕ, τα είπες όλα.

Έτσι ακριβώς είναι.

Κάποιοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ προσπαθούν να ταυτίσουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της με την αναρχοαριστερά.

Συγχέουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ πρόσφυγες - που τους έσφαζαν οι μωαμεθανοί βρωμότουρκοι - με τους ισλαμοταλιμπάν ομοθρήσκους των Τούρκων που μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα.

Δεν θα σας περάσει, ΑΛΗΤΕΣ !

Ο Δικέφαλος Αετός της ΑΕΚ είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Σύμβολο, και συμβολίζει το Βυζάντιο, την Αγιασοφιά και την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ένας πραγματικός ΑΕΚτζής δεν μπορεί παρά να είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ !

Εγώ είμαι ΑΕΚτζής από τότε που τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ αυτά ήταν στ'αρχίδια του πατέρα τους, και τους λέω κατάμουτρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια σκατά με την original είναι και ο φορέας στον Παναθηναϊκό...η μετάλλαξη της πρώην ιστορικής Θύρας 13...απλά ακόμα εκεί δεν έχουν εκδηλωθεί πολιτικά...αλλά είμαι βέβαιος ότι θα αρχίσουν να το κάνουν...γιατί και ο Παναθηναϊκός βαδίζει στα χνάρια της ΑΕΚ...

Ανώνυμος είπε...

Και ξέρεις γιατί αυτά τα αναρχοαριστερά κωλόπαιδα βρήκαν στέγη στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν υπάρχουν διοικήσεις σε αυτές τις ομάδες όπως γίνεται με τον Ολυμπιακό...άμα αποκτήσει ποτέ σοβαρή διοίκηση είτε η ΑΕΚ είτε ο Παναθηναϊκός το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι να πετάξει αυτά τα τσογλάνια έξω από την ομάδα και να ξαναφέρει τους σοβαρούς οπαδούς και τους οικογενειάρχες πίσω στο γήπεδο...αυτούς δηλαδή που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα...
Εύχομαι ως Παναθηναϊκός και εμείς και η ΑΕΚ να ξαναβρούν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια και να ξαναγίνουν όπως παλιά...δύο ομάδες ιστορικές που συμβολίζουν δύο πόλεις της αιώνιας Ελλάδος...ο Παναθηναϊκός την Αθήνα και η ΑΕΚ την Κωνσταντινούπολη...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΚ....ΠΑΛΙΟΣ ORIGINALISTAS ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΛΙΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΑΝΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΡΑ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟΝΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΙΚΟΣ21

Ανώνυμος είπε...

AEK TIMH ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!