ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/1/13

ΗΛΘΟΝ ΕΙΔΟΝ ΑΠΗΛΘΟΝ.. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ..

Κακός χαμός σήμερα για το τίποτα ή μάλλον επειδή ο Δένδιας παίρνει ναρκωτικά και χαπακώνεται άγρια. 

Το μεσημέρι λοιπόν σήμερα, ο Δένδιας έστειλε τα ΜΑΤ και τα ΕΚΑΜ να ξεκαθαρίσουν την από το 1988 κατάληψη  «Λέλας Καραγιάννη», στην οδό Λ. Καραγιάννη 37 και Δροσοπούλου, στην Κυψέλη. 

Την ίδια στιγμή στο σημείο διεξαγόταν και η λαϊκή αγορά της περιοχής όπου μαζί με πατάτες και ντομάτες μπορούσες να αγοράσεις κατά λάθος και ΜΑΤατζήδες, ενώ την ίδια ώρα από πάνω, ελικόπτερο της αστυνομίας επιτηρούσε την "επιχείρηση" κάνοντας αέρα στην περιοχή

Και ενώ προσήγαγαν 16 αναρχοναζίδια που βρίσκονταν αραχτά μέσα στο κτήριο, λίγο μετά, αποχώρησε η αστυνομία και 100 συντρόφια των αναρχοναζιδίων ανακατέλαβαν τον χώρο!!!!

 Ταυτόχρονα  αφέθηκαν ελεύθερα και τα 16 αναρχοναζίδια ενώ η Αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση πως η όλη επιχείρηση έγινε όχι για να καθαρίσει ο χώρος και να τελειώσει η κατάληψη, αλλά για να γίνει λέει μία έρευνα στον χώρο όπου τελικά δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο!!!!! 

Κακός χαμός για το τίποτα δηλαδή.... επειδή απλά ο Δένδιας παίρνει ναρκωτικά και χαπακώνεται άγρια...


2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...ANTE ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝΔΙΑ.

ΕΧΤΕΣ ΨΗΦΙΣΕΣ "ναι" ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΜΑΛΑΚΑ!

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κακό για το τίποτα!! Έκανε το σόου του ο Υπουργός και το μόνο που κατάφερε είναι..μια τρύπα στο νερό!! Και νομίζει ότι παράγει και έργο στο ΠΡΟ.ΠΟ