ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/1/13

Τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων αυτή τη στιγμή και μην ακούτε κανέναν..

Καμία δημοσκοπική εταιρία δεν πρόκειται να δείξει αυτό το ποσοστό της ΧΑ γιατί την άλλη μέρα θα πεινάσει και θα βγει στην ανεργία... Αυτά είναι όμως τα ποσοστά των κομμάτων αυτή τη στιγμή. Δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη, σε αυτή την χώρα ζούμε, συζητάμε μεταξύ μας και ξέρουμε τι μας γίνεται. Μην ακούτε τα παπαγαλάκια των δημοσκοπικών εταιριών που εκτελούν εμπορικές συναλλαγές με τα αφεντικά της αριστοκρατικής ολιγαρχίας...

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WRcODacV9Ps&feature=player_embedded


ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ "ΜΕΓΚΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΤΣΟΥΛΙ ΤΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΓΑΪΤΑΝΟ!

Σίμος είπε...

Σίγουρα είναι μεγαλύτερα τα ποσοστά της Χ.Α. από όσο μας παρουσιάζουν. Θα ήθελα παρ'όλα αυτά να αναφέρω, πως 28 Iανουαρίου πέθανε ο Στρατηγός Ντερτιλής και σήμερα έγινε η ταφή του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ: http://www.axisradio.gr/
Υπάρχει ένα βίντεο με την ταφή του που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει ΙΜΑΤΖΙΝΕ. Και κάτι άλλο. Ο Στρατηγός Ντερτιλής είχε ξεκάθαρη ιδεολογία και είχε ριζοσπαστικές ιδέες για την εποχή του. Ήθελε επίσης να εφαρμόσει το δόγμα του ομοτεχνιακού-συντεχνιακού κράτους στην Ελλάδα, δεν τα κατάφερε όμως, λόγω της ιδεολογικής του διαφοράς, με άλλους αξιωματικούς και κυρίως με τους 3 Συνταγματάρχες. Τέλος ήθελε να αναβιώσει την Ε.Ο.Ν. του Μεταξά. Είχε σπουδαία οράματα για την Ελλάδα. Το ξέρω βέβαια ότι τα γνωρίζετε όλα αυτά που λέω απλώς θεωρώ ότι είναι χρέος μου να τα υπενθυμίζω.

Ανώνυμος είπε...

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_31.html

Δείτε και αυτό για όσους νομίζουν οτι οι τουρκοι που ανεβηκαν στα Ιμια είναι νεκροί.
Το ελικόπτερο το ΕΡΙΞΑΝ οι Τούρκοι. Δεν μπορώ να πω τιποτα άλλο

Ανώνυμος είπε...

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/01/yunus-1.html#.UQrMRGfYUso
Συγνώμη αυτό εννοω

Ανώνυμος είπε...


Aυτή η "ξανθιά τσουλα" του MEGA, που λέει ο πρώτος σχολιαστης, είναι ένα απο τα μεγαλύτερα τσόκαρα όλων των εποχών. Μιά καρικατούρα γυναίκας (γιατί γυναίκα δεν τη λές) αγάμητη, που δεν τη λογαριάζει κανένας. 2 φορές τη διώξανε απο το πρωινάδικο αλλά έχει κάποιο δόντι εκεί μέσα και την κράτησαν. Απο την παρατεταμένη αγαμία είναι το πρόβλημα.