ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/1/13

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ!

Σήμερα στη βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρουσίασαν ντοκουμέντα όπου τούρκος  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται με  φόντο τον χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης και τις σημαίες της Τουρκίας και των αυτοαποκαλούμενων ‘’Τούρκων της Δυτικής Θράκης’’. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον εν λόγω βουλευτή έσπευσε να υπερασπιστεί το κόμμα της τουρκολαγνείας  ΔΗΜ.ΑΡ. και ο ΠΑΣΟΚτζης αντιπρόεδρος της βουλής.

Δείτε τα σχετικά βίντεος.
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα το θέμα είναι τι γίνεται πάρα πέρα. Θα βρούμε πότε άκρη; Τι θα γίνει τώρα με αυτο; Μια τρύπα στο νερό όπως και όλα τα αλλα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν έχει Ελληνική Εθνική συνείδηση ένα πχ Μουσουλμάνος της Ξάνθης θα του επιτρέψει η ΧΑ να μπει στις λίστες της;;; Γελάνε και τα παγκάκια της Εκκλησίας...

-=IMAGINOS=- είπε...

15 Ιανουαρίου 2013 - 10:46 μ.μ. Φυσικά. Η ΧΑ είναι στο πλευρό των Πομάκων που δεν θέλουν να εκτουρκιστούν και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ως τούρκους. Υποψήφιος υπήρξε ήδη ένας από την Κομοτηνή. Μου ξεφεύγει τώρα το όνομά του.

Ανώνυμος είπε...

Να πάει στα τσακίδια !

Ανώνυμος είπε...

H ΑΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΛΕΕΙ

ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ
TURK AZILINGIN YENI UMUDU

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ