ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/1/13

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ.

 

Και μία Fail συλλογή χωρίς φορτηγά.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για τους πρεζέμπορες φίλους της ΧΑ δεν βλέπω να έχεις ανεβάσει τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Νικολά Σαρκοζί (2008): Θα επιβάλλουμε φυλετική επιμειξία! (video)

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/01/2008-video.html

-=IMAGINOS=- είπε...

5 Ιανουαρίου 2013 12:52 μ.μ.
Δεν ανεβάζω θέματα με πρέζα, στεναχωριούνται οι φίλοι μου οι συριζαίοι. Χωρίς πρέζα πως θα ζήσουν;

Ανώνυμος είπε...

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ιράκ και Πακιστάν με Astra Airlines και Gold Star Aviation


Συνένωση ελληνικών δυνάμεων, φέρνει τη χώρα μας κοντά σε Ιράκ και Πακιστάν, αφήνοντας χρήματα στην Ελλάδα.

Μία ακόμη σημαντική προσπάθεια εξωστρέφειεας της χώρας μας, αναφορικά με τον τουρισμό, αναμένεται να γίνει από τις 4 Φεβρουαρίου. Εκείνη τη μέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τακτική πτήση της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας Astra Airlines, προς Ιράκ (Ερμπίλ) και Πακιστάν (Ισλαμαμπάντ και Λαχώρη).

Η συγκεκριμένη ενέργεια έρχεται ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας δραστηριότητας της ελληνικής εταιρείας Gold Star Aviation, στο χώρο της πρακτόρευσης και αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι η Gold Star Aviation, λειτουργεί από το 1992 και αντιπροσωπεύει τις εταιρείες: Gulf Air (Μπαχρέιν), Jet Airways (Ινδία), Tap Air Portugal, Ethiopian Airlines, Aerosvit (Ουκρανία) και Bulgaria Air.

Δεδομένου ότι στη χώρα μας ζουν νόμιμα επί πολλά χρόνια πάνω από 50.000 Πακιστανοί και πολλοί Ιρακινοί, και υπήρχε κάποιο κενό απευθείας σύνδεσης των χωρών τους με την Ελλάδα, η Gold Star Aviation σε συνεργασία με την Astra Airlines, δίνει λύσεις στις μετακινήσεις με δύο πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφη Airbus. Κάθε Δευτέρα θα αναχωρεί από την Αθήνα, θα κάνει στάση στο Ερμπίλ και θα συνεχίζει για το Ισλαμαντάντ, ενώ κάθε Τετάρτη πάλι από την Αθήνα, με ενδιάμεση στάση στο Ερμπίλ θα καταλήγει στη Λαχώρη.

Η Astra airlines έχει ως βάση της τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" και άρχισε να πετάει το καλοκαίρι του 2008. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί στους τομείς πτητικής λειτουργίας, τεχνικής συντήρησης και επίγειας εξυπηρέτησης και είναι κάτοχος του Κοινοτικού Πιστοποιητικού Λειτουργίας Αερομεταφορά JAR – OPS – 1(AOC), ακολουθώντας αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας που υπόκεινται στη δικαιοδοσία της JAA και EASA.

Η Astra Airlines εκτελεί απευθείας ad-hoc και προγραμματισμένα ναυλωμένα δρομολόγια, έχοντας τη δυνατότητα πτήσης σε ώρες και ημέρες που εξυπηρετούν τον πελάτη. Αναλυτικότερα, εξυπηρετεί πτήσεις για: Ταξίδια επιβράβευσης (Ιncentive flights), Αθλητικές Εκδηλώσεις, Εκθέσεις, Μουσικές - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Κοινωνικές Εκδηλώσεις, Θρησκευτικό Τουρισμό και Μαθητικά ταξίδια. Παρέχει σε Ταξιδιωτικούς Πράκτορες, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Αεροπορικές εταιρείες Airlines και Αεροπορικούς μεσίτες, τη δυνατότητα ναύλωσης πτήσεων για γκρουπ, αποτελούμενα από 50 άτομα έως και 112 άτομα, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε διάφορους προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και σττην Ευρώπη.

Περισσότερα, σύντομα.

http://www.sport-fm.gr/article/626303