ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/1/13

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Η ΧΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ!

Ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ανεξάρτητους βουλευτές για την συμπλήρωση των 30 υπογραφών που απαιτούνται για την πρόταση για σύσταση επιτροπής διεξαγωγής προκαταρκτικής εξέτασης για τους Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο και Παπανδρέου

Αξιότιμοι κύριοι,

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση προτείνει την σύσταση επιτροπής διεξαγωγής προκαταρκτικής εξέτασης για τις ποινικές ευθύνες του τ. υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, για ένα σκάνδαλο που όζει. Κατά την εκτίμησή μας πρόθεση της συγκυβέρνησης είναι να εκμεταλλευτεί την περίπτωση ενός πολιτικά τελειωμένου πρώην υπουργού, προκειμένου να συγκαλύψει τις ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, όπως αυτές προκύπτουν ακόμα και από την ανάγνωση των πρακτικών της αρμόδιας Επιτροπής, αλλά και του επίσης υπευθύνου και έχοντος όχι μόνο την πολιτική, αλλά και την ποινική ευθύνη πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Παπανδρέου. Με δεδομένη την αντιμετώπιση του όλου ζητήματος από την μνημονιακή συγκυβέρνηση προκειμένου να μπορέσει να στηριχθεί η άθλια πολιτική της συμμαχία και κατ΄ επέκταση το παλαιοκομματικό κατεστημένο,  ο «ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» αναλαμβάνει πρωτοβουλία και προτείνει  με τις ισχύουσες κοινοβουλευτικές διαδικασίες την σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης που θα αφορά τους: Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελο Βενιζέλο και Γεώργιο Παπανδρέου. Σας καλούμε να συνυπογράψετε την επισυναπτόμενη πρόταση προς το Προεδρείο της Βουλής, σύμφωνα με τα οριζόμενα  από τον Κανονισμό της Βουλής.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΚΑΤΑ

ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Όπως γνωρίζετε το 2010 το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών παρέδωσε, μέσω της ελληνικής πρεσβείας στον τότε υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Παπακωνσταντίνου ψηφιακό δίσκο με 2062 ηλεκτρονικά αρχεία, με ονόματα Ελλήνων καταθετών και τις κινήσεις λογαριασμών τους για μια χρονική περίοδο στην τράπεζα ΗSBC του Χόνγκ-Κόνγκ, σε υποκατάστημα που αυτή διατηρούσε στην Ελβετία. Ο κος Παπακωνσταντίνου το παρέδωσε στο γραφείο του για εμπιστευτική φύλαξη, και από εκείνη την στιγμή και μετά κανείς δεν γνώριζε που αυτό βρισκόταν. Τον Ιούνιο του 2011, υποτίθεται ότι ο κος Παπακωνσταντίνου παρέδωσε στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη τα ονόματα που υποτίθεται ότι υπήρχαν στην λίστα που είχε δοθεί. Τον δε Αύγουστο του 2011, ενημερώνεται και ο κος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος είχε γίνει υπουργός Οικονομικών. Φτάνοντας στο 2012, και με την γνωστή διαδικασία που ακολουθήθηκε από τον νυν υπουργό Οικονομικών κο Στουρνάρα, οι Γάλλοι μας παραδίδουν ψηφιακό δίσκο ( CD)  με 2062 αρχεία, ενώ ο αντίστοιχος  του κου Παπακωνσταντίνου είχε 2059 αρχεία.

Έτσι προκύπτει ξεκάθαρα πως ο κος Παπακωνσταντίνου, προέβη σε αλλοίωση του ψηφιακού δίσκου, της λεγόμενης και «λίστας Λαγκάρντ», συγκεκριμένα δε φαίνεται ότι διέγραψε τρία ονόματα τα οποία ανήκαν σε συγγενικά του πρόσωπα.

Επειδή σύμφωνα με το Ν. 3126/2003 «Πλημμελήματα ή κακουργήματα που τελούνται από Υπουργό κατά την άσκηση των καθηκόντων του εκδικάζονται από το κατ΄ άρθρο 86 του Συντάγματος Ειδικό Δικαστήριο, ακόμα και αν ο υπουργός έχει παύσει να έχει την ιδιότητα αυτή»


Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 153 του ΚτΒ «Η Βουλή έχει τη αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη εναντίον όσων διατελούν ή διατέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή Υφυπουργοί, για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 86 του Συντάγματος και το Νόμο περί ευθύνης των υπουργών»

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 154 παρ. 1 του ΚτΒ , «Για την άσκηση δίωξης κατά το προηγούμενο άρθρο εναντίον προσώπου που είναι η διετέλεσε μέλος της Κυβέρνησης η Υφυπουργός απαιτείται πρόταση κατηγορίας και απόφαση της Βουλής που δέχεται την πρόταση αυτή»
Επειδή ο κος Παπακωνσταντίνου, αλλοίωσε την λίστα Λαγκάρντ, ο δε κος Βενιζέλος ήταν γνώστης της όλης καταστάσεως και παρείχε κάλυψη στον κο Πακωνσταντίνου, με αποτέλεσμα με αυτόν τον τρόπο να παρέχουν στην ουσία κάλυψη στους όποιους παραβάτες, στερώντας παράλληλα από την ελληνική πολιτεία εκατοντάδες εκατομμύρια, ή ακόμα και δισεκατομμύρια ευρώ ως έσοδα εκ φορολογίας.

Επειδή ο κος Γεώργιος Παπανδρέου, ως πολιτικός προϊστάμενος των ως άνω και πρωθυπουργός, αυτός παρείχε και αυτός κάλυψη στις ενέργειες τους.
Επειδή προκύπτει ότι έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ) , της νόθευσης εγγράφου (242 παρ. 2 και 3 Π.Κ) καθώς και της υπόθαλψης εγκληματία , κατ΄άρθρο 231 ΠΚ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Την κατά Νόμο άσκηση ποινικής διώξεως κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου (242 ΠΚ), της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ), την άσκηση ποινικής διώξεως κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία (231 ΠΚ) καθώς και του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου για το αδίκημα της  υπόθαλψης εγκληματία (231 ΠΚ)   και την συζήτηση της ως άνω πρότασης στην Ολομέλεια της Βουλής κατ΄ άρθρο 155 του Κανονισμού της Βουλής, με σκοπό την λήψη αποφάσεως για την συγκρότηση της αρμόδιας ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, πρoς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις ως άνω περιγραφόμενες παράνομες πράξεις.
                                                                                        
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΡΕΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος ακόμα να συνέλθει από την μη υπουργοποίηση του τον Μάϊο του 2012...με τον ΓΑΠ και τι λίστα Λαγκάρντ θα ασχολείται τώρα;

Σίμος είπε...

Αυτός ο psy παίζει να είναι το πιο κομπλεξικό άτομο που υπάρχει. Μα τόση αγάπη πια για τον μπουμπούκο;
https://www.youtube.com/watch?v=fGJwGYkxkU8

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για τους "πατριώτες" των ΑΝΕΛ.

Αλλά δυστυχώς θα αποδειχτούν όλοι ΚΟΤΕΣ και δεν θα υπογράψουν την πρόταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για να μην τους πουν "φασίστες".

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

-=IMAGINOS=- είπε...

5 Ιανουαρίου 2013 9:47 μ.μ.
Του απάντησα στο βίντεο του ΠΣΥχασθενή. Το άτομο πάσχει από οξεία μπουμπουκίαση αλλά του έβαλα μπουμπουκοστόπ.

Σίμος είπε...

Χαχαχα φαίνεται ότι τον έβαλες στην θέση του IMAGINE, γιατί το διέγραψε το βιντεάκι του ο psy!

-=IMAGINOS=- είπε...

Δεν το διέγραψε, το έβαλε στα απόρρητα του αλλά εγώ έχω κρατήσει το λινκ γιατί το περίμενα... Διάβασε εδώ τι του έγραψα...
http://www.youtube.com/watch?v=fGJwGYkxkU8

Σίμος είπε...

Διάβασα όλα όσα έγραψες και συμφωνώ. Είναι κρίμα πάντως -που το εν λόγω άτομο που τόσο έχει βοηθηθεί από εσένα στα διάφορα βίντεο που φτιάχνει, να παίρνει κομμάτια από τον ιστότοπο σου και να τα δημοσιεύει κατά αυτόν τον τρόπο. Κατά την γνώμη μου δεν έκανες κάτι προπαγανδιστικό, διότι την συγκεκριμένη εκπομπή του Άδωνη την είχα δει όλη, οπότε εσύ από την μεριά σου δεν έκοψες κάτι από αυτά που έλεγε. Τώρα όσον αφορά τον Μιχαλολιάκο εγώ δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτά που είπε, δήλωσε ξεκάθαρα πως θα καταψηφίσει το μνημόνιο, όποιες και αν θα είναι οι συνέπειες πράγμα το οποίο προσωπικά το βρίσκω ειλικρινές και έντιμο. Ούτως ή άλλως γι αυτό τους ψηφίσαμε και ξέρουμε συνειδητώς τις όποιες συνέπειες προκύψουν από τις επιλογές μας. Απλό. Εσύ συνέχισε την καλή δουλειά και πες τα όπως πρέπει να τα πεις.

Ανώνυμος είπε...

Πίτσα και ου στους PSYχοπαθείς!