ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/1/13

ΡΕ ΑΓΡΟΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ...

Ξέρετε που πωλούνται παγκοσμίως οι περισσότερες Cayenne; Λάθος κάνετε, όχι στο Μονακό, ούτε στις Κάννες ούτε στο Χόλιγουντ.. Στην Λάρισα, στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα παρακαλώ.... Αυτοί όλοι οι τεμπελχανάδες που πίνουν τσίπουρα στα καφενεία όλη μέρα και βάζουν τους λαθρομετανάστες να δουλεύουν  ανασφάλιστοι για 15 ευρώ μεροκάματο, μας το παίζουν τώρα και πεινασμένοι ενώ οι περισσότεροι μάλιστα μέσα στη Λίστα Λαγκάρντ είναι από το σινάφι τους... 

Άρε κατακαημένη αγροτιά ... Τόσος μόχθος στην καλλιέργεια της γής, τόσες αναποδιές από τα καιρικά φαινόμενα που καταστρέφουν την σοδειά, τόσα έξοδα ... Που να μείνουν πια λεφτά για αγορά του καινούργιου μοντέλου CAYENNE;;; ε; Δεν έχουν δίκιο;  Να κλείσουν όλους τους δρόμους ... μόνο έτσι θα καταλάβει η κυβέρνηση το πρόβλημα ....Πάντα για την πάρτη τους οι αγροταράδες. Όλοι να κάνουν θυσίες, σε όλους να τους παίρνουν και τα σώβρακα, αλλά τους αραχτούς αγροταράδες του κάμπου να μην τους αγγίζει ποτέ κανείς, να μη συμμετέχουν ποτέ στις θυσίες τους υπόλοιπου εργαζόμενου λαού...  Μιλάμε έχουν καταντήσει η χειρότερη φάρα. Αρκεί εκείνοι να τρώνε και δεν πα να ψοφάνε όλοι οι άλλοι. Πείνασαν ποτέ οι αγρότες; Ούτε καν στην κατοχή! Μόνο όταν βλέπουν πως δυσκολεύονται να πάρουν το νέο μοντέλο της Porsche ξεσηκώνονται τα τομάρια αυτά με πετσί από αρκουδοτόμαρο.. Ρε ουστ από δω ρε υποκριτές....

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πιο πολύ χώρο θα έπιαναν οι Καγιέν και θα έκλειναν πιο καλά τους δρόμους...άσε που είναι και πιο ευέλικτες και θα μπορούσαν να ενισχύσουν πιο καλά και τα ασθενή μπλόκα μεταφέροντας τις από μπλόκο σε μπλόκο...
Ο αγώνας των αγροτών τώρα δικαιώνεται...με Καγιέν, κόκκινο κρασί και μπριζολίδια ψημένα στα κάρβουνα στα παγωμένα μπλόκα...

Ανώνυμος είπε...

ΡΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ADONISH:

«Αν ο Σαμαράς ρίξει την ανεργία θα κυβερνήσει μέχρι τα βαθιά του γεράματα».

ΑΝΕΡΓΙΑ

«Αν ο Σαμαρας ρίξει την κυβερνηση μου ο Αδωνις θα μεινει ανεργος μέχρι τα βαθιά μου γεράματα».ΑΛ ΤΣΙΠΡΑΣ: <>


ΔΙΑΒΟΛΟΣ:

<>

Ανώνυμος είπε...

ΡΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ADONISH:

«Αν ο Σαμαράς ρίξει την ανεργία θα κυβερνήσει μέχρι τα βαθιά του γεράματα».

ΑΝΕΡΓΙΑ

«Αν ο Σαμαρας ρίξει την κυβερνηση μου ο Αδωνις θα μεινει ανεργος μέχρι τα βαθιά μου γεράματα».ΑΛ ΤΣΙΠΡΑΣ: ""ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ""


ΔΙΑΒΟΛΟΣ: ""ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ""

Ανώνυμος είπε...

έκανες ένα Λαθάκι στον Θεσσαλικό κάμπο είναι πλούσιοι όχι στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εκτός αυτού το πρόβλημα των αγροτών είναι ό,τι δεν τους δίνουν οι τράπεζες δάνειο για να καλλιεργήσουν την σπορά βάζοντας μέσα λιπάσματα, φυτοφάρμακα, πετρέλαιο σπόρο κλπ και αυτό πάει ανάλογα με τα στρέμματα τα οποία έσοδα είναι απειροελάχιστα λόγω του τερματισμού των επιδοτήσεων και καλώς έγινε. Μετά από αυτό βέβαια τα μεγάλα αστικά κέντρα όπως πχ Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ψοφήσουν στην πείνα, ο Αγρότης κάπως θα έχει να τραφεί να δούμε εσείς πως; Όμως θα συμφωνήσω 100% μαζί σου γιατί το 90% βάζει εργάτες για εργασία το οποίο τους έκανε εντελώς μα εντελώς τεμπέληδες και φυσικά οι ίδιοι είναι υπαιτίοι για το βούλιαγμα των Αγροτικών Συνεταιρισμών. Πρόταση: Πιστοποίηση τύπου ECDL στους νέους αγρότες για να αποκτήσουν κάποιες βασικές εμπειρίες.

-=IMAGINOS=- είπε...

29 Ιανουαρίου 2013 - 5:34 μ.μ Είμαι σαφής. Αναφέρω τον Κάμπο στη ανάρτηση. "Αγροταράδες του Κάμπου" λέω δεν αναφέρομαι σε όλους τους αγρότες ανεξαιρέτως. Αυτοί του κάμπου πάλι κατεβαίνουν στους δρόμους και το παίζουν πεινασμένοι..

Ανώνυμος είπε...

http://www.exitnews.gr/sinelifthi-kathigitria-gia-paidiki-pornografia/

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν τα προβλήματα των αγροτών είναι όπως τα ανέφερα πριν, το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα καλλιέργειας. Τώρα ας προχωρήσουμε στα πιο σοβαρά. Το 70% των Αγροτών που άνηκαν ή ανήκουν σε κπ συνεταιρισμό τους κατάκλεψαν, τους ρήμαξαν, δήλωναν χωράφια τα οποία ποτέ δεν είχαν σπείρει απλώς για να παίρνουν αγροτικές επιδοτήσεις. Ένας σωστός συνεταιρισμός, διαθέτει μάνατζερ, λογιστή και φυσικά έναν πωλητή που αναλαμβάνει το deal των προϊόντων τους. Αντ' αυτού οι ίδιοι μέσα στην αμορφωσιά τους και στον φανατισμό τους μη δείχνοντας εμπειρία στο marketing κλείνουν δρόμους και διάφορα άλλα. Αν δεν είναι ικανοί ας καθίσουν στο σπιτάκι τους και να δώσουν τις καλλιέργειες σε χρήσιμους ανθρώπους!

asepites είπε...

Το πρόβλημα έχει τις ρίζες του από παλιά.Θυμάμαι μέσα δεκαετίας 90 να είμαι φοιτητής και να μην δικαιούμαι δωρεάν σύτιση γιατί υπήρχε ένα όριο εισοδήματος του γονέα σου κάπου στα 2.500.000 δρχ τότε αν ο πατέρας σου είχε τρία παιδιά.
Αντίστοιχος συμφοιτητής μου και αυτός με δύο αδέρφια επειδή ο πατέρας του ήταν αγρότης και δήλωνε τότε 1.000.000δρχ φυσικά είχε δωρεάν σύτιση.
(Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης ο βασικός μισθός ανιδείκευτου εργάτη ή υπαλλήλου ήταν τότε κάπου στα 70.000δρχ)

Και αυτό φυσικά ήταν το λιγότερο.
Όοοολα αυτά τα χρόνια οι αγρότες και οι γεωργοί φορολογούνταν με τεκμαρτό(=υπολογιζόμενο) εισόδημα.
Δηλαδή εγώ το κράτος υπολόγιζα ότι αν καλλιεργείς 10 στρέμματα πατάτες ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ/ΥΠΟΘΕΤΩ ότι βγάζεις χ €
Αν έχεις 100 γελάδες ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ/ΥΠΟΘΕΤΩ ότι βγάζεις ψ €

Οπότε οι όποιοι προμηθευτές/χονδέμποροι τους ΥΠΕΡ/ΨΕΥΤΟτιμολογούσαν και αντί για 30 λεπτά του € π.χ. που τους αγόραζαν τις πατάτες αυτοί γράφαν στα τιμολόγια τους ότι τους τις είχαν αγοράσει για 1€ άρα να μη μας τις πουλήσουν σε εμάς για 1,5€;!(Να! πόσο απλά εξηγηται η "ψαλίδα" μεταξύ παραγωγού-ενδιάμεσου-τραπέζι μας)

Και πως φυσικά οι χονδρέμποροι/μεσάζοντες έκρυβαν έσοδα και φπα αφού με αυτές τους τις οικονικές αγορές εμφάνιζαν λιγότερα έσοδα άρα λιγότερα κέρδη για φορολόγηση.

Και οι απατεωνιές δεν τελείωναν εδώ.Ακριβώς επειδή αγρότες και γεωργοί δεν ήταν υποχρεωμένοι από το κράτος-μπουρδέλο να κρατούν λογιστικά βιβλία... για ότι αγορές κάναν(ζωοτροφών, καυσίμων, λιπασμάτων κλπ) δικαιούνταν και ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ να τους επιστρέφεται ο φπα αγορών που κάνουν γιατί:α)τον δικαιούνται πολύ σωστά αφού μέχρι τώρα δεν δήλωναν ΕΣΟΔΑ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ δεν είχαν από ΠΟΥ να αφαιρέσουν τα έξοδα τους β)γιατί πολύ απλά τον φπα τον εισπράτει το κράτος από αυτόν που πούλησε τα αγροτικά όχι ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ που τα αγόρασε.

Τώωωραααα όμως που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κράτος-μπουρδέλο θα τους υποχρεώσει να κρατάν λογιστικά βιβλία θα τους λέει:
-Πόσους τόνους πατάτες πούλησες από τα 10 στρέμματα;
-Πούλησα 66.666 κιλά προς 0,30€ το κιλό δηλαδή 20.000€.Να και τα τιμολόγια πωλήσεων μου.
-Τι αγορές και έξοδα είχες;
-Είχα 6.000€ Να και τα τιμολόγια αγορών μου.
-Ωραία.20.000 - 6.000 = 14.000€ το εισόδημα που θα σου φορολογήσω

Αιντε τώρα να τολμήσει κανείς τους να ξαναδεχτεί ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΑ τιμολόγια προμηθευτών ότι και καλά πούλησαν το κιλό πατάτες 1€.Θα τους βγουν τα έσοδα 66.666€ οπότε θα φορολογηθούν για 60.000€ εισόδημα!
(Εγώ πιστεύω ότι έτσι θα προστατευτούν ΚΑΙ οι αγρότες αλλά ΚΑΙ εμείς από τους μεσάζοντες/χονδρεμπόρους γιατί ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ήταν που μας πίναν το αίμα, όχι βέβαια πως δεν υπήρχαν και υπάρχουν λαμόγια αγρότες και γεωργοί)

Κατά τα άλλα συμφωνώ με το γεγονός ότι αρκετοί αγροτες και κτηνοτρόφοι έπαιρναν αλλοδαπούς στη δούλεψη τους και ρίχναν τα μεροκάματα και κόβαν δουλειές(έστω και εποχικές από Έλληνες).Αρκετές φορές μάλιστα τους κόβαν οι αλβανοί κυρίως και το λαιμό τους ως αχάριστη ράτσα που είναι.
Θεός σχωρέστους αλλά καλά να πάθουν!
Εγώ κάποτε-σαν φοιτητής- είχα πάει για 2 βδομάδες να μαζέψω ροδάκινα και με τα λεφτά είχα κάνει βασιλικές διακοπές στα νησιά μας.
Με την εισβολή των αλλοδαπών όμως πάπαλα μετά.