ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/1/13

ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ


Τάγματα εφόδου από το 3ο ΚΑΠΗ Χανίων επιτέθηκαν σε νόμιμη και δημοκρατική συγκέντρωση διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών και φοιτητών κατά του πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο, ένας παππούς με φασίζουσα συμπεριφορά, γρονθοκοπεί άγρια νεαρό αντιεξουσιαστή. Η επίθεση είναι 100% δολοφονική και προφανώς πολύ χειρότερη από αυτή που δέχθηκε ο σύντροφος Στρατούλης στο ΟΑΚΑ από Χρυσαυγίτες. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές και δικαιολογεί απόλυτα τους συμπολίτες μας αντιεξουσιαστές που έκαναν χρήση πυροσβεστήρα για να γλιτώσουν τα χειρότερα από τα φασιστικά τάγματα εφόδου των παππούδων. Φήμες λένε πως το ακροδεξιό κόμμα ετοιμάζει σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Προ - πο...

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα...ούτε στα Χανιά ούτε πουθενά...τα παππούδια τσακίζουν στο ξύλο τις αναρχοκότες σε κάθε γειτονιά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλα στον παππού...έλα στον παππού...να σε σπάει στο ξύλο που και που....αχαχαχχαχαχχααχα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι απ'τους παππούδες ξύλο τρώνε!

asepites είπε...

θυμήθηκα τώρα και εκείνον τον ΠΑΛΗΚΑΡΟ χρυσαυγίτη που του την είχαν πέσει τουλάχιστον 30-40 αναρχοφασίστες και ναζιστοκομουνιστές και αυτός ολομόναχος πίσω από τον πάγκο ενός εμπορικού καταστήματος όπου είχε καταφύγει απέκρουε θαρραλέα όλες μα όλες τις επιθέσεις!!!
Πραγματικός Λεωνίδας!