ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/1/13

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ... "ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ HELLAS - ORTHODOXY!
Εγώ βάζω και το λινκ για να κερδίσεις μερικά σεντς παραπάνω αρσενική Ελένη Λουκά.  Προσέξτε τι λέει: Αυτοί είμαστε λέει οι Χρυσαυγίτες! Υβρίζουμε το Άγιον Όρος, την Ορθοδοξία και τον μοναχισμό, για να επιτεθώ στο ιστολόγιο αυτού του βλάκα χαχαχαχα Το Άγιον Όρος, ο μοναχισμός και η Ορθοδοξία, είναι πλέον κεκτημένα, ανήκουν και ταυτίζονται με τον.... Δημητράκη Σωτηρόπουλον!!!! Τον ζουρλομανδύα ρε παιδιά...
Δημητράκη. Άσε τα αρχίδια του κανονιού ήσυχα και κατέβα από το καλάμι - πύραυλο.

Δεν είσαι εσύ καλύτερος χριστιανός από μένα, από τον Καιάδα ή τον οποιονδήποτε άλλο. Ακόμα και εάν είσαι σήμερα καλύτερος χριστιανός, αύριο μπορεί εγώ, ο Καιάδας και ο οποιοσδήποτε άλλος να ζητήσουν συγχώρεση. Ποιος θα μας το αρνηθεί; Εσύ ως μελλοντικός ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου; Στο Άγιο Όρος νομίζεις πηγαίνουν μόνο αρσενικές Ελένες Λουκάδες όπως εσύ;

 Στο Άγιο Όρος έχω πάει αρκετές φορές και έχω δει μέχρι και Κινέζους βουδιστές ιερείς να συνομιλούν με τους γέροντες εκεί και να φιλοξενούνται. Δεν άκουσα ούτε μία ύβρη, ούτε μία έκφραση πεζοδρομιακή όμως, σαν και αυτές που χρησιμοποιεί συνεχώς το βρωμιάρικο χριστεμπορικό στοματάκι σου εναντίον όσων ΕΣΥ πιστεύεις πως δεν είναι τόσο καλός χριστιανός όσο και θα ήθελες. Σε λίγο αρσενική Ελένη Λουκά θα μας πουλάς και συγχωροχάρτια και πιστοποιητικά ορθοδοξοφροσύνης σε προνομιακές τιμές. Τέτοια είναι η θλιβερή κατάντια σου.

Με το να μου μυρίζεις κεράκια, να φωτογραφίζεσαι με προηγούμενους και ηγούμενους και να μας κάνεις διαδικτυακή κατήχηση με εκφράσεις πεζοδρομίου, αυτό δεν σε κάνει καλύτερο χριστιανό. Το αντίθετο θα έλεγα... σε κάνει χειρότερο και από την Ελένη Λουκά από πλευράς ψυχικής υγείας πάντα.

 Η αναφορές μου, φωτογραφικές και γραπτές, ήταν σαφώς Σατιρικές και βέβαια αποκλειστικά δική μου πρωτοβουλία και όχι κάποιου κόμματος όπως ηλιθιωδώς διακηρύσσεις, γιατί δεν ανέχομαι τα καβαλημένα καλάμια που τουλάχιστον αν άξιζαν έστω κατ' ελάχιστον, θα προτιμούσα να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί τους. Με σένα όμως αξίζει να ασχοληθεί κανείς Σατιρικά, για να καταλάβει καλύτερα ο κόσμος και ειδικά οι πιστοί χριστιανοί, για ποιο λόγο σήμερα η επικρατούσα θρησκεία της χώρας μας περνάει κρίση και παρακμή χωρίς να μπορεί να πείσει ειδικά την νεολαία.. Κάτι χριστιανοταλιμπάνηδες σαν και σένα διώχνουν τον κόσμο από την θρησκεία μας..  

Και βέβαια η  Σάτιρα σαφώς και έχει όρια και αυτό πιστεύω και εγώ. Αυτό όμως που δεν έχει όριο είναι η ηλιθιότητα και η μαλακία που σε δέρνει, συνεπώς για σένα η Σάτιρα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να έχει όρια...αν και εγώ τα όρια τα κράτησα για να μη μας πάθεις κάνα έμφραγμα και το έχω μετά και κρίμα στο λαιμό μου.

Και είσαι ο μέγιστος ηλίθιος γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τα απλούστερα των πραγμάτων. Η Σάτιρά μου δεν είχε να κάνει στο παραμικρό με το Άγιον Όρος. Αυτό που ήθελα να δείξω είναι η δική σου τραγική αντίθεση ως αυτοαποκαλούμενου ορθόδοξου με την ίδια την Ορθοδοξία.... Αλλά με τι εγκεφαλικά προσόντα να καταλάβεις πως στο Άγιο Όρος δέχονται οι γέροντες μέχρι και τον μεγαλύτερη σατανιστή, μέχρι και τον μεγαλύτερο δολοφόνο, μέχρι και τον μεγαλύτερο αμαρτωλό;

Αυτό ήθελα να σου δείξω βρε συ αρσενική Λουκά. Ήθελα να καταλάβεις μέσα στο μεσαίωνα των σταυροφοριών που ζεις πως στο Άγιο Όρος, γίνονται όλοι αποδεκτοί και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ και όχι μόνο εσύ και κάτι σούργελα σαν και σένα. Άθεοι, αλλόθρησκοι, αμαρτωλοί, εγκληματίες, φονιάδες. 

Οι παπάδες, οι μοναχοί, οι ιερείς και βέβαια ειδικά ο  ίδιος ο Θεός, όλους τους αγκαλιάζει, όλους τους θέλει κοντά του και όλους τους συγχωρεί και τους δίνει και ευκαιρίες και την ευλογία του εφόσον και ο άλλος διατίθεται προς κάτι τέτοιο και το ζητά ή και αν όχι ακόμα. Αυτά φυσικά είναι ψιλά γράμματα για σένα γιατί εσύ δεν έχεις καμία σχέση με την Ορθοδοξία. Καπηλεύεσαι την Ορθοδοξία προς ίδιον όφελος ξεχνώντας πως ο Χριστός έσπασε στο ξύλο τους εμπόρους της πίστης....

Τέλος δεν θα επεκταθώ στις αναφορές σου πως το Υγρό Πυρ ενεργεί ως παράρτημα της Χρυσής Αυγής. Και οι πέτρες γνωρίζουν πως το Υγρό Πυρ εκφράζει αποκλειστικά τα πολιτικά πιστεύω του μοναδικού του διαχειριστή, εμένα δηλαδή (Ιμάτζινος) ο οποίος δεν έχω πατήσει το πόδι μου ποτέ ούτε καν έξω από γραφεία κόμματος.

Φυσικά και το Υγρό Πυρ στηρίζει τα κόμματα αυτά που σε διάφορες χρονικές στιγμές τυγχάνει να εκφράζουν λιγότερο ή περισσότερο τις δικές μου πολιτικές πεποιθήσεις και πολιτική συνείδηση. Το εάν χθες στήριζα άλλο κόμμα, σήμερα άλλο και αύριο κάτι άλλο, αυτό το θεωρώ πολιτική υγεία γιατί αποδεικνύει έμπρακτα πως ποτέ δεν υπήρξα κομματόσκυλο κανενός, δεν φόρεσα ποτέ πολιτικές παρωπίδες και για τις εκάστοτε αλλαγές κομματικής στήριξης, δεν ευθύνομαι εγώ αλλά τα κόμματα τα οποία αλλάζουν,  δεν τηρούν, ούτε σέβονται το λόγο τους απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Και σίγουρα το Υγρό Πυρ δεν έχει καβαλήσει κανένα καλάμι, δεν χρησιμοποιεί ποτέ εκφράσεις πεζοδρομίου απέναντι στους επισκέπτες του, όσο και αν αυτοί δεν συμφωνούν μαζί μου και έχουμε εντελώς διαφορετικά πιστεύω. Συζητώ όμορφα και ωραία με τους πάντες, ακόμα και με τους μεγαλύτερους ιδεολογικούς μου αντιπάλους και αυτό το επιδιώκω μάλιστα γιατί είναι πολύ βαρετό να ευλογείς μόνος σου τα γένια σου. Ούτε κόβεται το παραμικρό μήνυμα όπως υποστηρίζεις εσύ Δημητράκη και κάποια φερέφωνα σου.

 Και βέβαια δεν βγάζω φράγκο για τα όσα γράφω σε αντίθεση με σένα. Δεν καπηλεύομαι την πίστη μου και την πίστη των άλλων. Την πίστη μου την κρατώ μέσα μου και καλά κλειδωμένη γιατί αυτή δεν αφορά κανέναν παρά μόνο εμένα και δεν ασχολούμαι ούτε με την πίστη του άλλου γιατί δεν θα μπορούσα, ούτε θα ήταν έντιμο να την κρίνω εγώ, δεν επιζητώ επίσης καμία δημοσιότητα, με αφήνει παγερά αδιάφορο κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν θα φερόμουν ποτέ ως φανατικός ταλιμπάν και Χριστέμπορας όπως εσύ Δημητράκη υβρίζοντας συνεχώς και χυδαία αντιχριστιανικά, τους πολιτικούς και θρησκευτικούς σου "αντιπάλους" για να φανείς εσύ καλύτερος χριστιανός και πατριώτης από τον άλλο και να νομίζεις έτσι  πως έγινες ο σταυροφόρος του Θεού που ήδη κέρδισε ήδη μια θέση στον Παράδεισο. Εάν πιστεύεις κάτι τέτοιο, με το μυρωδάτο κερί στο χέρι θα μείνεις πάλι. 

21 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

xxaxaxaxa

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είπε...

Η Λουκα των blogs εκανε μεχρι κι ερανο για την παρτυ του.Βεβαια για να του δωσει καποιος λεφτα θα πρεπει να ειναι πιο καθυστερημενος κι απ τον Δημητρακη.Στο γελοιο blog του ολοι μπαινουν για να γελασουν κ να τον κραξουν.Δεν δημοσιευει τα σχολια γιατι ολοι τον ταπωνουν για πλακα

Ανώνυμος είπε...

αρχισε την κλαψα ο σωτηροπουλος!
Τον τσουζει που εθιξες την ορθοδοξοχριστιανοσυνη οχι γιατι ειναι πιστος αλλα γιατι ελεω ορθοδοξιας τα κονομαει απο τις πωλησεις των βιβλιων του,τις διαφημισεις του μπλογκ και απο αλλους ιστρουχτορες που τα αρπαζει...
Δεν ξεχναμε και τον αληστου μνημης ερανο που εκανε στο σαιτ του για την παρτι του,με σκοπο δηθεν να μαζεψει λεφτα για ντοκιμαντερ,που φυσικα ποτε δεν εκανε!Σκοπος του ηταν να το παιξει "φτωχος πλην τιμιος" στους αφελεις και να κανει την πολιτικη προπαγανδα του.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήρε λέει και μυρωδάτα κεράκια...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΕΟΦΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΦΡΑ ΠΙΟ ΛΕΥΚΟ.ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΝΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΛΕΥΗΣ ΚΑΙ ΟΥΓΚΑΝΙΣΜΟΥ.Η ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΔΕΣΕ.ΤΑ ΝΕΚΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ...ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΥΠΟΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΣ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΜΠΑΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΛΦ ΧΕΙΤΙΝΓΚ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΜΑΧΗΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΡΑΠΙΣΟΝ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝΤΟΣ ΤΗΝ ΟΨΙΝ,ΣΥΝΤΡΙΨΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΑΓΙΑΣΟΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΓΗΣ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΓΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΒΕΒΗΛΟ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΙΜΑΤΖΙΝΟ...ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Το Έπος της Σωτηροπουλιάδας, Μέρος Δεύτερο ( το πρώτο μέρος σε προηγούμενη ανάρτηση ) :

Σωτηρόπουλε, μεγάλε μας Αρχίδα
με ξίφος σου την διαδικτυακή γραφίδα
διώχνεις τους προδότες της Χρυσής Αυγής
και χάνονται απ'το πρόσωπο της γης

Σε έναν κόσμο πουλημένων
Μόνος εσύ ο καθαρός
Τον Σαμαρά όμως έγλειφες
από πίσω κι από μπρος

Σωτηρόπουλε Φωτοδότη σταυροφόρε
Πολεμιστή μεγάλε του φωτός
Μοναχικός είναι ο δρόμος σου
μέσα στο σκότος της νυκτός

Η Χρυσή Αυγή σε γέλασε
Αχ, τι έρωτας ήταν κι αυτός !
Όταν σου έδινε τις συνεντεύξεις
Ο Μιχαλολιάκος ήταν καλός

Όμως σε πούλησε ο αλήτης
Κι ας ήσουν το πιο καλό παιδί
Τι είχες ζητήσει ο καημένος ;
Μόνο να σε γλείφει η Χρυσή Αυγή !

Πουλημένοι εθνοπροδότες όλοι
Παράτα τους και μην ασχοληθείς
Πούλα εσύ τα βιβλιαράκια σου
Για να είσαι υπεράνω κριτικής

Όλοι τους τα ίδια σκατά είναι
Αλλά ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ
Τον δρόμο της Ορθοδοξίας να δείχνεις
Στον κάθε πλανημένο ασεβή.

Κι όποιο ελεεινό τσογλάνι δεν συμμορφωθεί
και στηρίζει την προδοτική Χρυσή Αυγή
Να του καεί το βίντεο και η μάπα του μαζί !

Το Έπος σου Σωτηρόπουλε
δεν είναι έργο της πλάκας
Του δίνεις όμως εσύ τροφή
διότι είσαι Αρχιμαλάκας !

-=IMAGINOS=- είπε...

Τύφλα να έχει ο Οδυσσέας Ελύτης lol

Ανώνυμος είπε...

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2013/01/blog-post_22.html


ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ..ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΌΒΛΑΚΑ

Hellas-Orthodoxy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

22 Ιανουαρίου 2013 - 3:18 π.μ. Ναι την κατέβασα πανικόβλητος την φωτό με τον Μεθόδιο μετά από διαταγή από τα κεντρικά. Μετά το μετάνιωσαν από τα κεντρικά και με διέταξαν να την ανεβάσω και πάλι για να μη στεναχωριέσαι που όπου σερφάρεις δεν βλέπεις την φάτσα σου (εμείς τι φταίμε να την βλέπουμε όμως...).

Κύριε Ελένιε Λουκά, τράβα σε κάναν οφθαλμίατρο, η φωτό έχει τον Καιάδα που πήγε στο Άγιο Όρος το 2026 και βρήκε τον Ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου, κάποιον ψυχοπαθή Δημήτρη Σωτηρόπουλο για να του ζητήσει συγχώρεση και να εξομολογηθεί και ο τραγόπαπας αυτός τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές. Που τον είδες πάλι τον Μεθόδιο; Είναι φωτό από το μέλλον μιας και έχω το κληρονομικό χάρισμα, την φανταστικότερη κάμερα και το χαρισματικότατο όχημα.

Όσο για τα άλλα που λες, πίτσα θες. Φάε μια πίτσα τώρα να ηρεμήσεις και μετά μύρισε κάνα κεράκι να σε πάρει ο ύπνος πιο εύκολα γιατί οι πίτσες πέφτουν βαριές για το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

@Hellas-Orthodoxy...
Με όλη την καλή διαθέση... Φίλε μου σε διάβαζα (και ακόμα σε διαβάζω) γιατί κάποια από αυτά που γράφεις με βρίσκουν σύμφωνο...
Όμως σταμάτα να ασχολείσαι με αυτόν τον γελοίο τρόπο με τα πολιτικά καθώς και να γράφεις όλα αυτά εδω και κει γιατί πραγματικά γίνεσαι γελοίος...
Αν δεν σου αρέσει η Χρυσή Αυγή είναι δικαίωμα σου... όσο όμως επιμένεις να επιτίθεσαι με αυτόν τον γελοίο και γλοιώδη τρόπο (που ακόμα και οι αναρχοάπλυτοι δεν το κάνουν....)... τόσο θα έχεις και εσύ την αντιμετώπιση που σου αξίζει....
Προσωπικά, "χαλάστηκα" πολύ που σε είδα να γράφεις εδώ με τέτοιο άθλιο τρόπο, που δε συνάδει καθόλου με την Ορθοδοξία που υπερασπίζεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και φώτο του Σωτηρόπουλου με μαγιό!!! Εκει να δεις ποσο χοντρομπαλας γυαλαμπουκας φλωρος ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Πω πω τι γλώσσα έχει ο Σωτηρόπουλος
Ρε θα βράζεις στα καζάνια της κόλασης και έχεις και αρκετό λίπος
ΥΓ1 Συνέχεια της Σωτηροπουλιάδας θα έχουμε?
ΥΓ2 Πρώτη φορά βλέπω την φάτσα του εγώ νόμιζα ότι ήταν άρειος ψηλος γεροδεμένος ΕΛΕΟΣ Πόσο λαπάς

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωτηρόπουλος ως καλός χριστιανός σφού δεν έχει παντρευτεί δεν έχει κάνει σεξ ούτε αυνανισμό αφού είναι αμαρτία .Οπότε εξηγείται πως κατήντησε.
Τράβα γάμα καμία ρε ν α ξελαμπικάρεις!!!

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είπε...

H Σωτηροπουλιαδα ειναι τελεια.Ελπιζω να συνεχισει.Εχει πολυ πλακα που ο αρχικωλοτουμπας Δημητρακης ο οποιος ξεπερασε κ τον τηλεπροεδρο στις κωλοτουμπες κατηγορει τον Ιματζινο οτι αλλαξε κομμα!χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ ότι το πρόβλημα του Δημητράκη είναι σεξουαλικής φύσεως. Εφόσον είναι τόσο πιστός χριστιανός και δεν έχει παντρευτεί, προφανώς δεν έχει πηδήξει ποτέ. Επίσης ο αυνανισμός είναι αμαρτία, οπότε η υπερσυγκέντρωση πηγμένου γάλακτος στον εγκέφαλο εξηγεί την επιθετική συμπεριφορά του προς τους πάντες. Καταλάβετέ το, δεν την παλεύει το άτομο. Δημητράκη, πρέπει να πηδήξεις και μάλιστα επειγόντως. Ή - έστω - τράβα καμιά παχιά να φύγουν τα χοντράδια ρε παιδί μου. Θα δεις ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

kati tetoious 'xristianous' briskoun oi 8olokoultouriarides san ton malaka ton tatsopoulo kai geliopoioun ton patriwtismo kai ti 8riskeia.

dimitraki oti kai na kaneis pleon eisai i arseniki eleni louka.
kai i louka einai pio exipni apo sena giati poulaei trela kai to xerei.
enw esi poulas trela kai nomizeis oti eisai o mesias.

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ έχει βάλει όλους τους δικούς του να γράφουν και κάποια καλά σχόλια γι' αυτόν!! ΧΑΧΑΧΑ Και το συνταρακτικό που λέει είναι ό,τι ο Imaginos σβήνει τις ανακοινώσεις... Για τα πανηγύρια ο άνθρωπος.... ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...


Πιασαρικο το θεμα 'Σωτηροπουλος', ιματζινε;;;;;;;
Ανεβαινει η επισκεψιμοτητα;;;;

Ανώνυμος είπε...


Ποιά κορυφαία Ιστοσελίδα; Ο Η-Ο; Θα πηδηχτούμε απο το παράθυρο!

Που μέση επισκεψιμότητα - σχόλια στις αναρτήσεις του είναι 4-5, ενώ όταν βρίζει τη ΧΑ φτανει και τα 70! (Χώρια όσα δεν δημοσιεύει) Έχει μάθει και χρησιμοποιεί την "τεχνική της Αντιπαράθεσης" απο τα σκυλιά του συστήματος Ευαγγελάτο, Τρέμη, κλπ. Κατά τα άλλα Ελλάδα Ορθοδοξία....

Ααν αύριο δεν μπει κανένας φίλος της ΧΑ στο Η-Ο (και τον αγνοήσουν κανονικά όπως του αξίζει,) θα σου πω τι κορυφαία Ιστοσελίδα είναι! Στην πλάτη της ΧΑ που βρίζει κάνει επισκεψιμότητα!


Η ΣΩΤΗΡΟΠΥΛΙΑΔΑ ΙΙ όλα τα λεφτά!!!

Ανώνυμος είπε...

@ AΝΩΝΥΜΟ 7:50

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, Ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ. ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΣΧΟΛΙΑ.
ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ: http://egersis2.blogspot.gr/2013/01/psy-to-ellas-orthodoxy.html 40 ΣΧΟΛΙΑ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΓΕΡΣΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ.