ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/1/13

ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΔΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΛΑ ΤΙ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ..

Έσχατο παράδειγμα βολεμένου σε ΔΕΚΟ, καρικατούρας και επαναστάτη ο εικονιζόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος δηλώνει και συνάμα αναρχικός... 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ  ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΛΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ Ε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ...
Ευτυχώς όμως ο ελληνικός λαός ξυπνάει και γυρνά την πλάτη στα λιγούρια της εξουσίας! Μόνο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σήμερα στο πλευρό του φτωχού Έλληνα πολίτη και τον καταλαβαίνει και αυτό θα το καταλάβετε όλοι έστω και αργά. Η πλουτοκρατία δεν έχει θέση στη Χρυσή Αυγή, έχει θέση οπουδήποτε αλλού και ειδικά στην αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο που εκφράζει μάλιστα άριστα τον χώρο της πλουτοκρατίας με επαναστάτες του κώλου σαν τον Διαμαντόπουλο Χρυσή Αυγή λοιπόν για να ξεβρωμίσει ο τόπος και από τους υποκριτές και τους χρηματόδουλους ψευτοεπαναστάτες.

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VlkvuKrrfVk

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να θυμίσω στους καστοριανούς που τώρα περνούν πολύ μεγάλη κρίση με την γούνα, τον λυσαλαίο πόλεμο που έκανε η κανέλη ώς πράσινη οικολόγα τότε το 1989 κατά του επαγγέλματος τους. Και όταν την έλεγαν "λιάνα αυτή είναι η δουλειά μας αυτήν μάθαμε και απο αυτή ζούμε τους απαντούσε η «δημοκράτισσα» " δέν με ενδιαφέρει τί θα κάνετε, να αλλάξετε επάγγελμα".

Ανώνυμος είπε...

αναρχικός και εξουσιαστής είναι η μέρα με την νύχτα

asepites είπε...

Σωστο αυτό που λες για την φασιστοκομουνιστρια κανέλη αλλά επειδή μέρος της στρατιωτικής μου θητείας το έκανα στη Καστοριά(Άργος Ορεστικό συγκεκριμένα) έβλεπα και κάτι απίστευτες βιλλάρες γενικά στην περιοχή και σπίτια αξίας σημερινής 500.000€,1.000.000€ και βάλε!Και μιλάμε για πάρα πολλά σπίτια.Πάρα πολλά.

Κλεμένα δεν ήταν προς θεού, δουλεμένα λεφτά δικά τους ήταν και ΜΠΡΑΒΟ τους και να έχουν την υγεία τους να τα χαίρονται αλλά τα ξόδευαν τα δρχ τότε και € μετά...τα ξόδευαν άσκοπα σε χαζοδιασκεδάσεις και ηλίθια καταναλωτικά γιουρούσια απλά για να ξοδε΄ψουν.

Και όταν πριν αρκετά χρόνια τους ήρθε η δική τους κρίση(της γούνας) δεν ήταν προετοιμασμένοι.

Να τα λέμε και αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Άξιος...να τον μεταθέσει ο Σύριζα στην Πάτρα να αναδιοργανώσει το εκεί καρναβάλι που έχει πέσει σε παρακμή...

NASA είπε...

χρηματονόητος είσαι, σκεπτόμενος βάση χρημάτων, μισείς την τηλεόραση καθώς ερωτευμένος με το ραδιόφωνο