ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/1/13

"APIΣTEPOI ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΓΙAΤΙ ΔEΝ KANΕΤΕ ΠOΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;;;

Ούτε ένα ούτε δυο ούτε τρία δεν ήταν τα θύματα Έλληνες που σφαγιάστηκαν μέσα στο 2012 από αλλοδαπούς. 60 Έλληνες βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν μέσα στον τελευταίο χρόνο εξακριβωμένα από αλλοδαπούς και πολλοί άλλοι επίσης που όμως ακόμα δεν έχουν εξιχνιαστεί οι υποθέσεις τους και οι οποίοι και αυτοί είναι θύματα αλλοδαπών. Για να μην αναφέρω και τις επιθέσεις με βασανισμούς και τραυματισμούς που τελικά ευτυχώς δεν έφτασαν ως το θάνατο μεν αλλά τσάκισαν δε τα κορμιά και τις ψυχές εκατοντάδων Ελλήνων μόνο μέσα σε ένα χρόνο...

Και όμως, οι "αριστεροί" αυτοί οι σπουδαίοι επαγγελματίες φιλάνθρωποι από την Εκάλη, δεν είπαν ούτε έγραψαν το παραμικρό ούτε καν έναν μία απλή συγκέντρωση για τη μνήμη τους ενώ πρόκειται για τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους στις περισσότερες των περιπτώσεων. .. Αντίθετα τολμάνε και μιλάνε για ρατσισμό και σφαγές αλλοδαπών από ακροδεξιούς όταν μέσα στο 2012 ούτε μία περίπτωση δολοφονίας αλλοδαπού από Έλληνες δεν υπάρχει και όλες όσες έγιναν, έγιναν μεταξύ αλλοδαπών αποδεδειγμένα...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ. 

2 σχόλια :

GREEK-OBSERVATORY είπε...

ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!
http://greek-observatory.blogspot.com/2013/01/blog-post_5908.html

Ανώνυμος είπε...

Επειδή λένε είναι τυφλό είναι και το χειρότερο από όλα τα τρομοκρατικά. ΟΚ σωστά! Δηλαδή σε όλα τα άλλα σου λένε " Καλημέρα σας θα σας σκοτώσουμε και θα σας βιάσουμε και θα σας ληστέωουμε και θα σας..." είναι φανερό οπότε από τα κανάλια είναι καθημερινό!