ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/10/12

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΣΤΟ 14.6% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!


 ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... 

Το ΚΚΕ πάει για μουμιοποίηση, το ΣΥΡΙΖΑ ότι πήρε πήρε από το πτώμα του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ μόλις ψηφιστεί και το τρίτο μνημόνιο θα μπει στον ίδιο τάφο με το ΠΑΣΟΚ και οι ψηφορόροι της θα πάνε εκεί που πρέπει, στη Χρυσή Αυγή.. Απλά και όμορφα πράγματα για να ξεβρωμίσει ο τόπος. 

Αν καταλάβατε καλά αριστερούληδες και δεξιούληδες της διεθνιστικής ΝΔ, δεν ερχόμαστε απλά, είμαστε ήδη εδώ. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη πλέον, χαλαρώστε και απολαύστε το.  

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ

Ελλαδικο κυβερνειον,ευρωπαικη εξουσιοδοτημενη χωρικη αρμοστεια,

Αρμοδιον τοπικον υπουργειον.

Εις την Ελλαδαν δεν υπαρχει ρατσιστικη (sic) -φυλετικη βια,υπο-νοουμενη δηλαδη σαφως εξ υμων ως μονομερης επιθεση απροκλητη της ελληνικης φυλης κατα αλλων δηθεν αθωων.

Εις την υμετεραν ελλαδα που εδημιουργησατε εν πληρει συνειδησει και με ευθυνη , υπαρχουν προιουσες ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ,

αναμεταξυ φυλων εκατερωθεν συγκρουομενων και ουχι μονον με τους γηγενεις και ουχι μονομερως ως παραπλανητικα και σκοπιμως καλλιεργειται η εντυπωσις,μελλοντικως δε πιθανον και αυξανομενης εντασεως καθως πιθανον και εμπλουτισμενες με θρησκευτικες συγκρουσεις και αυτονομιστικες.


Για δε τις ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ λοιπον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ πολιτικοι ηθικοι ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ειναι το ελλαδικον κυβερνειον-πρακτορειον ευρωπαικης πολιτικης που ηδη κατεδειξε τα αδιεξοδα του μονεταρισμου και του διδυμου αδερφου αυτου του πολυ-απολιτισμου,καθως και το ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΝ αυτου εις ακεραιον.

Και ειναι υπευθυνοι και αζαντ προβοκατερ για τις φυλετικες συγκρουσεις ως διαχειριστες και υποστηρικτες των πολιτικων ΒΙΑΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ πολυαριθμων φυλων εν ολιγιστω χρονω στο ελληνικον εδαφος μεσω αντιδημοκρατικης και ανηθικης στρατηγικης απροκλητου μαζικου εποικισμου γεωοικονομικου στα πλαισια ξενων ιδεολογηματων ,και επιλογων που ηδη απετυχον οικτρως και σπερνουν φτωχεια και βια στην παρακμαζουσα δυση .


Η δε μεθοδευση της προωθησεως μονομερων κατασταλτικων και τρομοκρατικων πολιτικων εκ του κυβερνειου μεν τυπικως εκ των εξωθεν δε επικυριαρχων του συγκρουσιακου χαους αφανως,με την κατασκευη της δηθεν μονομερους φυλετικης βιας εκ μονον της πλευρας των ελληνων γηγενων κατα παντος αλλης φυλης εποικων ,εις παραπλανητικη υποκατασταση του ζητηματος πολυπλευρων φυλετικων συγκρουσεων μεταξυ γηγενων και εποικων,


αποτελει συνεχεια της ιδιας αυτης πολιτικης μονεταρισμου- εποικισμου και βιαιας πλεον στους καταδιωκομενους, συναισθηματικης δε εις τους λοιπους, επιβολης της εις το ελληνικον Γενος παντι τροπω και συντριβομενης καθε αντιρρησεως.

Ετι περισσοτερον,αποτελει αδιαμφισβητητη ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ συμμαχια με ενα εκ των συγκρουομενων φυλετικως στρατοπεδων,και
αποπειρα συντριβης και καθυποταξεως του στρατοπεδου των γηγενων ελληνων απο το ιδιο το πολιτειακον τους μορφωμα (πλεον) διαχυθεν σε ενα ευρω ιμπεριουμ κολασεως, που λειτουργει εχθρικως προς την ελληνικη φυλη.

Δια τουτο το σκοπον,παρεχονται τα εναπομειναντα μετα της ιδιας βουλησεως διαλυσεως του, μεσα που διαθετει το ελλαδικον εθνικον κρατος ,υλικα και ηθικα-προπαγανδιστικα,

μεσα που αποτελουν προιον του κοπου και του αιματος,της τιμης και του οβολου,της ιστορικης προκοπης των ελληνων γηγενων,καθως και γηγενη η μη συμμαχουντα φυσικα προσωπα απο ιδιον οφελος η ιδιοτροπια χαρακτηρος οσαυτως,

ολα στρατευμενα κατα των ελληνων και του Γενους αυτων, ανηθικα και αντικανονικως αλλα και μεροληπτικως στρεφομενα αυτα προς υποστηριξη και εδραιωση των στρατηγικων θεσεων ,των αυθαιρετων η και ανομων περιουσιακων η νομικων κερδων
καθως και της στηριξεως εναντι αποπειρας ανακαταληψεως απο τους γηγενεις επι της φυσικης χωρικης κατοχης των αντιπαλων εποικιστικων φυλων εν τω εδαφει των πρωτων.

Ανώνυμος είπε...

Αποτελει στρατηγικη δωσιλογισμου ,μερος της ευρυτερας ασφαλως,προς ξενα κεντρα προστατες των αλλων φυλων που ευρισκονται σε συγκρουση επικρατησεως εν τω ελλαδικω χωρω ,φυσικης οι μεν οικονομικης οι δε, και προδοσιας των συμφεροντων των γηγενων ελληνων στο ονομα των οποιων υφιστανται αξιωματα και υλικα η αλλα μεσα προς χρησιν υπερ αυτων και ουχι κατα αυτων ,ποσον μαλλον δια συμμαχια με αντιστρατευομενο μερος που τα απειλει και τα υπονομευει μεχρις φυσικης και υλικης εξοντωσεως .

Η εξαπολυση μεροληπτικου φυσικου και νομικου πογρομ κατα της ελληνικης φυλης,η μαζικη προπαγανδα ,δυστυχως και πλανημενων ομογενων, καλλιεργειας ηθικης αυτοενοχοποιησεως της αντιστασεως και υπονομευσεως του ηθικου των αντιστεκομενων του Γενους με ταυτιση του εθνοαπελευθερωτικου αγωνα των στο εδαφος τους εναντι των ξενων εισβολεων, με διαφορισιμους ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ αγωνες της γερμανικης φυλης και εσφαλμενες λογικες ταυτισεις που αφορουν τον ξενο με την δικια μας φυλη δυτικο τροπον σκεψης και ιστορικη μνημη τους,

εν τω μεσω μελλοντικων πολυπλευρων φυλετικων συγκρουσεων στο ελληνικο εδαφος και πιθανον αποσχιστικων εθνικιστικων-κοινοτιστικων κινηματων απο εποικους και δολιους υποκινητες απο τις μεγαλες δυναμεις

με αντικειμενικο σκοπο την εξουδετερωση αντιστασεως αυτης ,υλικης και ψυχικης
και την εδραιωση διπλης επικυριαρχιας εποικων και οικονομικων υπερδομων διεθνους στρατηγικης,

αποτελει μεγιστο εγκλημα κατα του Γενους και δεν μπορει να δικαιολογηθει ,ουδε να γινει δεκτη εστω και ως μια ΠΛΑΝΗ τμηματος του Γενους.

Ειναι συνεχεια μιας γενοκτονου αντιφυλετικης των ελληνων πολιτικης διττης,οικονομικης και πολιτισμικης.

Οια θα ανατραπει μονον με συνειδητοποιση του τι ακριβως διακυβευεται στο προσεχες ιστορικο μελλον για το Γενος και τη φυλη ,για τα τωρινα και μελλοντικα φυσικα προσωπα οασαυτως, δηλαδη η υπαρξις των.

Ανώνυμος είπε...

λεώ σε μια κοπέλα τις προάλλες

Τα άκρα είναι κακά;

Μου λέει ναι

Της λέω, δηλαδή το να χαίρει κάποιος άκρας υγείας είναι κακό;

Και μού είπε πάλι ναι.

Ανώνυμος είπε...

Φυσιολογικά τα αποτελέσματα αν και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πιο αυξημένα διότι η δημοσκόπηση δε περιλαμβάνει τα φτωχά λαϊκά στρώματα με "κατώτερο μορφωτικό επίπεδο" που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν μαζικά Χρυσή Αυγή...