ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/9/12

Αγωγή Χρυσής Αυγής κατά μπατσοβουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μετά την Παναγιωταρέα που θα πληρώσει 900.000 ευρώ στη ΧΑ για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, έρχεται η σειρά του μπατσοβουλευτή της ΝΔ που θα πληρώσει 300.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο. Ποιος άλλος θέλει να μπει στη σειρά;
Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή την συκοφαντική επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημητρίου Κυριαζίδη από τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM 99,5 στις 21 Σεπτεμβρίου κατατέθηκε αγωγή κατά του βουλευτή.

Οι επίμαχες συκοφαντικές δηλώσεις έχουν ως εξής:

 «Δεν είμαι ούτε ψεύτης ούτε λασπολόγος, όπως λέχθηκε χθες στο Κοινοβούλιο. Υπήρχαν και άλλες στιχομυθίες του κόμματός μου και της συγκεκριμένης σπείρας. Γιατί πρόκειται για μια εγκληματική σπείρα. Το λέω καθαρά. Είναι μία συμμορία που δρα. Δεν έχει άλλα χαρακτηριστικά πέραν από της σπείρας Αλλά σε αυτό που βιώνουμε όλοι μας, μπαίνουν στο θυμικό μας. Αυτό εκμεταλλεύονται ... σε λίγο όμως ο καθένας θα γευθεί το 'χάλι' αυτών των ανθρώπων ».

Ακολουθεί το αιτιολογικό της αγωγής: "Επειδή από τους στο ιστορικό της παρούσας αγωγής µας λεπτοµερώς αναφεροµένους καθ' όλα ψευδείς ισχυρισµούς του εναγομένου προσεβλήθημεν παράνοµα στην προσωπικότητά µας και πρέπει να υποχρεωθεί ο εναγόµενος σε άρση της γενόµενης προσβολής, η οποία άρση πρέπει να γίνει µε ανακοίνωση - ανασκευή των λεχθέντων στην επίδικη ραδιοφωνική εκποµπή περί δήθεν εγκληματικής οργανώσεως, το περιεχόµενο της οποίας θα καθορισθεί από το Δικαστήριό Σας και η οποία θα µεταδοθεί ως πρώτη είδηση στο ραδιοφωνικό σταθµό ΒΗΜΑ FM 99,5 και συγκεκριµένα στην πολιτικού περιεχομένου εκπομπή « Πρωινές Διαδρομές » επί (7) επτά συναπτές ηµέρες.

Επειδή ο εναγόμενος πρέπει να υποχρεωθεί σε παράλειψη παρόµοιας προσβολής στο µέλλον με τη μη επανάληψη των εις βάρος μας ίδιων ή αναλόγων εξυβριστικών, δυσφημιστικών και συκοφαντικών πιο πάνω αναφορών και δηλώσεών του, απαγγελομένης κατ’ αυτού χρηματικής ποινής εξ ευρώ 300.000 και προσωπικής του κράτησης μέχρι ένα (1) έτος και για κάθε παραβίαση του διατακτικού της εκδοθησόμενης αποφάσεως του Δικαστηρίου σας".

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αστυνομικός είναι ο Κυριαζίδης θα'χουν δει πολλά τα μάτια του για να τα λέει αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Θα γελάνε και οι πέτρες στο δικαστήριο για την "συκοφαντική δυσφήμιση" της παναγιωταρέα. εμπρός αγωνισταράδες μηνύστε τους πάντες!! χαχα! εδώ πήγε και μήνυσε ο άλλος την Κανέλλη ενώ βγήκε αυτή και είπε ότι δεν αξίζει να τον μηνύσει.