ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

30/9/12

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.... ΜΗ ΚΟΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Και επειδή μου αρέσει να μιλώ με παραδείγματα. Έστω ένας ελεύθερος επαγγελματίας με τζίρο 20.000 και έξοδα 5.000, άρα κέρδη 15.000 ευρώ. 

Για τα 20.000 τζίρο θα πληρώσει φπα 23%=4.600 (ασχέτως αν τα έχει εισπράξει ή όχι από τον πελάτη), θα του παρακρατηθεί φόρος 25%=5.000 ο οποίος θα αποδοθεί από τον πελάτη στην εφορία (όπως γίνεται με τους μισθωτούς που αποδίδει ο εργοδότης το φόρο τους). 


Στο τέλος της χρονιάς με τη φορολογική του δήλωση θα φορολογηθεί στα κέρδη των 15.000 με 35%=5.250 (από όπου θα αφαιρεθεί ο φόρος των 5000 που έχει παρακρατηθεί και στα εναπομείναντα 250 ευρώ, θα υπολογιστεί και προκαταβολή 55%=137,50 για του χρόνου, σύνολο φόρου 5.387,50), και θα επιβληθεί και τέλος επιτηδεύματος 500 ευρώ.


Έτσι σύμφωνα με το παράδειγμα ο ελεύθερος επαγγελματίας θα πληρώσει συνολικά 4.600 φπα + 5.387,50 φόρο εισοδήματος + 500 τέλος επιτηδεύματος δηλ.σύνολο 10.487,50. Να προσθέσουμε εδώ και περίπου 6.000 για την αναγκαστική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) και τελικά ο ελεύθερος επαγγελματίας με τα κέρδη των 15,000 φτάνει να πληρώνει στο κράτος 16.487,50 δηλαδή μπαίνει μέσα και 1.487,50!!!!!


ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Ή ΑΝΕΡΓΟΥΣ;

Ούτε καν για δημόσιους υπαλλήλους δεν μας θέλουν αφού οι θέσεις είναι πιασμένες από το αριστερό κατεστημένο... άρα μας θέλουν άνεργους και μετανάστες για να παραδοθεί η χώρα ακόμα πιο εύκολα, στα χέρια των "εταίρων" και των λαθραίων......

Τι έχει να μας πει γιαυτά ο καθηγητής Στουρνάρης και ο οικονομολόγος του Χάρβαρντ Σαμαράς, αυτά τα δύο τεράστια στουρνάρια; Και ευελπιστούν πως θα κερδίσουν έστω και ένα ευρώ παραπάνω αυτά τα στουρνάρια; Όχι μόνο δε θα κερδίσουν αλλά θα οδηγηθούν ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες σε γενικό ολοκαύτωμα και μετά τα στουρνάρια θα ζητάνε σε 4 μήνες και νέες θυσίες από τους Έλληνες μισθωτούς και συνταξιούχους γιατί θα έχουν τριπλασιαστεί και πάλι τα ελλείμματα στα ταμεία του κράτους και για να μας δώσουν την νέα δόση οι εταίροι θα πρέπει πάλι να σφαγιαστούν οι Έλληνες μισθωτοί και συνταξιούχοι... Να δούμε πόσες φορές θα μας σφάξουν μέχρι να πετύχουν στα ηλίθια πειράματα τους και πραγματικά απορώ τι περιμένουν οι Έλληνες και δεν τους έχουν πάρει εδώ και καιρό με τα τσεκούρια.....

ΜΗ ΚΟΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ. 

ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΐΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ; ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ; ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ; ΑΣΦΑΛΕΙΑ; ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΠΑΙΔΕΙΑ; ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ; ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΡΟΜΟΥΣ; ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ;

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στα μούτρα τους...ή θα κλείσουν πολλοί τα βιβλία τους ή δεν θα κόβουν καθόλου αποδείξεις...πάντως τα λεφτά που ονειρεύονται ότι θα βγάλουν εκεί στο υπουργείο οικονομικών ας τα ξεχάσουν...
Κράτος-νταβατζής με το έτσι θέλω 35% φόρο για να γλεντάνε με τα λεφτά που θα παίρνουν από τους φόρους...
Δεν γαμ.... λέω εγώ...

Ανώνυμος είπε...

θα βγάζεις 10.000 ευρώ το χρόνο θα τα έχεις ξοδέψει ήδη για τις ανάγκες σου και από αυτά με το εκκαθαριστικό σημείωμα θα σου ζητάει η εφορία τα 3.500...
Ούτε στη τουρκοκρατία δεν συνέβαιναν αυτά...ακόμα και τότε το χαράτσι (ή δεκάτη) ήταν το 10% των εσόδων σου...
Τώρα κάτσε μαλάκα Έλληνα να πληρώνεις ΦΑΠ, ΕΤΑΚ, φόρο αλληλεγγύης, χαράτσι ΔΕΗ και 35% φόρο στο εισόδημα σου...χώρια αν έχεις δάνεια και άλλα έξοδα...
Και κάτσε μαλάκα να νιώθεις ευτυχισμένος στον καναπέ σου...

Ανώνυμος είπε...

TERMA OI APODEIKSEIS KAI LYTHIKE TO PROVLHMA

Ανώνυμος είπε...

MΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ. ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΦΕΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΥΦΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ -7.
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αν ρωτήσεις οποίον δήποτε στον ιδιωτικο τομέα αν θέλει να τα παρατήσει και να να μπέι με έναν μικρό μισθό στο δημόσιο θα το κάνει. Όποτε η σφαγή στον ιδιωτικό τομέα δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Και καμιά απόδειξη να μην κόψεις πάλι θα σου γυρεύουν αυτόν το φόρο, γιατί η κυβέρνηση θεωρεί οτι βγάζεις πολλά λεφτά και δεν κόβεις αποδείξεις. Αν ο υδραυλικός πάθει τροχαίο και μείνει κάτι μήνες στο κρεβάτι θα του βγαίνει ενα έξοδο κάπου 1000 ευρώ το μήνα χωρίς να μπορεί να κανει τίποτα.
Μια λύση είναι να είσαι άνεργος και να δουλεύεις μαύρα και αν έρθει έλεγχος τα παρατάς ολα και φεύγεις τρέχοντας.

Ανώνυμος είπε...

Kαι αν εισαι Δ.Υ τον ήπιες δηλαδή...

Πόσο διάρκεια δίνεις πριν γίνει το μπαμ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειμαι ελευθερη επαγγελματιας. Ενα εχω να πω να μην μας υποτιμουν τοσο. Αμα το κανουν αυτο μαυρα θα δουλεψουμε αλλα οι πουστηδες δεν θα παρουν μια

Σίμος είπε...

Ιματζινέ διάβασε σε παρακαλώ αυτή την είδηση στον ενικό. Οι αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με κατοίκους της Μεθύμνης, του Αγίου Παντελεήμονα και της Φυλής. Είχαν μαχαίρια και κροτίδες και 2 κάτοικοι τώρα είναι σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ. Το κάνανε για αντίποινα λόγω της διαμαρτυρίας των κατοίκων της Πλατείας Αμερικής, ε συγγνώμη Αφρικής... Πάντως επειδή μένω στην Φυλής τα είδα όλα με τα μάτια μου, οι Αντιεξουσιαστές πετάξανε γύρω στις 40 κροτίδες, διαλύσανε όλα τα αμάξια των Ελλήνων και όσα καταστήματα απέμειναν. Και σπάσανε στο ξύλο και 3 κατοίκους φωνάζοντας μας φασίστες κτλ. Πόλεμος έγινε. Μετά ξεθαρέψανε όλοι οι μαύροι και μας απειλούσαν με αντίποινα λέγοντας μας, πως αυτοί προστατεύονται από τους ακροαριστερούς και θα μας διαλύσουν δείχνοντας μας με το δάχτυλο. Πάντως και πριν τα επεισόδια κατέβηκα από το σπίτι μου για να πάω σε ένα κοντινό περίπτερο και η περιοχή ήταν γεμάτη (όπως πάντα άλλωστε) με Πακιστανούς. Ήταν τόσοι που δεν μπορούσα να περάσω από το πεζοδρόμιο, έπρεπε να περπατήσω από τον δρόμο. Ζητάμε οπωσδήποτε εκδίκηση! Ιστότοποι για το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και δεν έχουν πλούσιο υλικό πληροφόρησης:

http://www.enikos.gr/society/83616,2_traymaties_se_symplokes_sto_kentro.html


http://www.enikos.gr/society/83618,Binteo_me_toys_traymaties_.html