ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/5/12

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ "ΝΑΝΤΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ" ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΗΡΎΣΣΕΙ ΟΛΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΩΣ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ... ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΙΧΝΟΥΝ... ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ... ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
Λοιπόν, κυρία Νάντια. 

Τα πράγματα δεν σου τα έμαθαν σωστά.

Θα μάθεις να σέβεσαι, είτε είσαι δημοσιογράφος, είτε είσαι φρικιό. Ο Σεβασμός σαφώς και δεν επιβάλλεται αλλά εσύ πήγες ακάλεστη σε ξένο σπίτι οπότε οφείλεις και να το σεβαστείς.

Όταν πας σε ξένο σπίτι και μάλιστα ακάλεστη λοιπόν, και βλέπεις τον οικοδεσπότη, θα σηκώνεσαι, είτε για να τον χαιρετήσεις, είτε απλά από σεβασμό. Εάν στο σπίτι σου, σου έμαθαν οι γονείς σου να την αράζεις στην κρεβατοκάμαρα του οικοδεσπότη με τα παπούτσια στα κλινοσκεπάσματα, περιμένοντας τον και μόλις τον δεις να του λες, "γεια χαραντάν μπάρμπα, όλα κούλ;", ε λοιπόν φταις εσύ και η οικογένεια σου που δεν σου έμαθαν τρόπους.

Εσείς οι δημοσιογράφοι θα μάθετε, θέλετε δε θέλετε, να σέβεστε κάποια πράγματα, είτε σας αρέσει είτε όχι. 

Δεν μπορεί τόσο καιρό να είχατε εσείς οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι την Χρυσή Αυγή αποκλεισμένη και φιμωμένη και ξαφνικά μετά τις εκλογές να μπουκάρετε στο σπίτι της Χρυσής Αυγής με τους δικούς σας όρους και προπαντός χωρίς να σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί ενώ έχετε μάλιστα μπουκάρει εκεί χωρίς να σας το ζητήσουν.. 

Πολύ ευγενικά σας φέρθηκαν μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, γιατί κανονικά εάν άλλο κόμμα δεχόταν τέτοια λάσπη, συκοφαντία και αποκλεισμό προεκλογικά και μετά της εκλογές τολμούσες κυρία Νάντια να μπουκάρεις μέσα ακάλεστη, για να πάρεις, κατόπιν εορτής συνέντευξη, από τον αρχηγό αυτού του κόμματος, σε διαβεβαιώ πως όχι απλά θα σου ζητούσαν να σηκωθείς όρθια αλλά θα σε πέταγαν από το μπαλκόνι σούμπιτη. 

Φαντάσου να πήγαινες στο Περισσό να πάρεις συνέντευξη από την Παπαρήγα όταν όλα τα ΜΜΕ θα είχαν φιμωμένο, αποκλεισμένο και κατασυκοφαντημένο το ΚΚΕ προεκλογικά. Εκεί και σε μία τέτοια περίπτωση, θα διαπιστώνατε όλοι σας, ποιος είναι ο πραγματικός ναζισμός... Δεν θα σου ζήταγαν απλά να σηκωθείς, δεν θα σε πέταγαν απλά από το μπαλκόνι, αλλά θα σε έστελναν στη Σιβηρία, τροφή για τις τίγρεις....

 ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΛΟΙ!


Γι'αυτό κόψτε τις ψευτομαγκές  και στο εξής θα μάθετε όλοι εσείς οι καλομαθημένοι δημοσιογράφοι, και να σηκώνεστε από σεβασμό και κάμψεις ακόμα να παίρνετε, εάν σας το ζητήσουν.