ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/4/12

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....

Σχεδόν γονυπετείς εκλιπαρούν οι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι τα κόμματα της αριστεράς να συνεργαστούν μεταξύ τους για να μη χάσουν λέει τη μεγάλη ευκαιρία να φτιάξουν μία αριστερή συγκυβέρνηση και να κυβερνήσει επιτέλους την Ελλάδα η αριστερά!!! Μα γιατί έτσι; Τόσο πολύ θέλετε να γίνουμε Βόρεια Κορέα;  Τόσο πολύ σας λείπουν άλλα 500 εκατομμύρια λαθρομεταναστών στην Ελλάδα;

Το ΣΎΡΙΖΑ λέει επιθυμεί συνεργασία με τα άλλα κόμματα της αριστεράς και ειδικά με το ΚΚΕ γιατί ξέρει πως δεν πρόκειται εκείνο να δεχτεί, το ίδιο και η ΔΗΜΑΡ επιθυμεί συνεργασία υπό προϋποθέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν συνεργάζεται με το ΚΚΕ, το ΚΚΕ από την άλλη εκνευρίζεται όταν ακούει τους άλλους να το τοποθετούν, μαζί με όλους τους άλλους, στην αριστερά, γιατί απλά λέει πως δεν είναι αριστερά το ΚΚΕ αλλά κομμουνισμός και μόνο, και δεν συνεργάζεται με κανέναν απολύτως, τα δε ορφανά του ΠΑΣΟΚ με τα μηδενικά ποσοστά όπως Κοινωνική Συμφωνία, Άρμα Πολιτών κλπ συνεργάζονται και με τους ΕΛ αρκεί να μη χάσουν την κουτάλα που χρησιμοποιούσαν τόσο καιρό και τέλος όλοι οι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι να εκλιπαρούν γονυπετείς με μοναδική πρεμούρα, όλα τα κόμματα της αριστεράς, να φτιάξουν κυβέρνηση και να κυβερνήσουν... τώρα που είναι και η μοναδική τους ευκαιρία!!!! Έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ τα όρια της παράνοιας και κυρίως της βλακείας όπως βλέπετε.

Ρε ηλίθιοι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι, τι ζητάτε από τα αριστερά κόμματα να συνεργαστούν για να κυβερνήσουν; Κρα κάνει το ότι δεν θέλουν να κυβερνήσουν. Δεν το βλέπετε; Αυτοί μόνο φαμφάρες, και επαναστατικές χαζομάρες ανυπακοής και μόνο προτείνουν. Ξέρουν πως την επομένη που τυχόν θα συγκυβερνούσαν, θα διαλυόταν το σύμπαν και ο κόσμος θα τους κυνηγούσε με τις καραμπίνες αφού κανένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και λύση δεν προτείνεται ποτέ από την αριστερά, όχι μόνο τώρα στα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αλλά γενικότερα. Η αριστερά ήταν ανέκαθεν ο ορισμός του λαϊκισμού, τις αερολογίας, του άκρατου και απύθμενου λαϊκισμού, του μπάχαλου και του χάους. Αντίδραση για την αντίδραση, άρνηση για την άρνηση και βέβαια μακρυά από κάθε αναζήτηση εξουσίας γιατί την τρέμουν την εξουσία αφού γνωρίζουν πως είναι παντελώς άχρηστοι και ανίκανοι να κυβερνήσουν και ένα μίνι μάρκετ στην πράξη. Για να αναλάβεις την εξουσία μίας χώρας, πρέπει να είσαι σοβαρός. Πότε ήταν σοβαρή η αριστερά; Ευτυχώς τουλάχιστον, το γνωρίζει η αριστερά το πόσο ασόβαρη και άχρηστη είναι. Κάτι είναι και αυτό.

1 σχόλιο :

psy είπε...

Ευτυχώς τουλάχιστον, το γνωρίζει η αριστερά το πόσο ασόβαρη και άχρηστη είναι. Κάτι είναι και αυτό.
ΛΟΛ!!!!!!!!!