ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/4/12

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ...

Κατ' αρχάς να δούμε πρώτα το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας)
Θα περίμενε κανείς πως αυτό το βάδην που συμβολίζει το ναζισμό όπως και ο γνωστός χαιρετισμός των Ναζί και του.... Μιχαλολιάκου όπως μας τα έχετε πρήξει να αναφέρετε τελευταία λόγω των ποσοστών της ΧΑ, θα το βρίσκαμε μόνο στα SS του Χίλτερ έτσι δεν είναι; Για δείτε τώρα όμως... ...το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των σύγχρονων Ρώσων ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) Γιατί ρε δημοκράτες Τσίπρες, Κουβέληδες, Παπαρήγες, Καρατζατούμπες, Βενιζέλοι, Σαμαράδες, Καμμένοι, Οικολόγοι του κώλου των Μαλακεδόνων και Ανταρσύες, δεν πάτε και στον Πούτιν να του πείτε πόσο ναζί είναι να σας καταχεριάσει; Ξέρει καράτε αυτός... Πάμε όμως λίγο πριν στα χρόνια της πρώην ΕΣΣΔ... Φάτε τώρα το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Σοβιετικών Ρώσων ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί επίσης; (το βάδισμα της χήνας) Ρήγα Ρήγα Παπαρήγα, είσαι δω; Βγες και πάλι να μιλήσεις για ναζιστικούς συμβολισμούς στην Χ.Α. Τι λέτε τώρα για ένα ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Κινέζων, ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) Φάτε και ένα ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Βορειοκορεατών, ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) Μήπως οι αγαπημένοι σας, λάθρο του Ιράν πάνε πίσω; Εσείς ως φιλοσιωνιστές που δικάζουν βιβλία όπως το Εβραίοι όλη η Αλήθεια, θα πρέπει να ενθουσιαστείτε τώρα.. Μπράβο μου παίδες. Που τα ξετρύπωσα αυτά; Ήταν τρομερά δύσκολο!!! Πω πω, γεμίσαμε ναζιστές και εσείς ακόμα έχετε μείνει στον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή!!!! Θα σας μαλώσω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :