ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/3/12

ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ"!

Οπως δήλωσε στο Newsit o επικεφαλής της πατριωτικής πολιτοφυλακής Γιώργος Ανεστόπουλος "η πατριωτική πολιτοφυλακή είναι πάρα πολλές ομάδες εφέδρων στρατιωτών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και φροντίζουν να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται ακόμη και μετά τη θητεία τους. Αποτελείται μόνο από έφεδρους οπλίτες και όχι από απόστρατους αστυνομικούς και στρατιωτικούς, μόνο από οπλίτες και αξιωματικούς όχι εν ενεργεία, όχι εν αποστρατεία, αυτό είναι μια από τις παραφιλολογίες που ακούστηκαν".
 

"ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ"
"Περιμένουμε έναν πόλεμο" τονίζει ο κύριος Ανεστόπουλος και συνεχίζει "πόλεμο της χειρότερης μορφής που θα προκύψει μέσα από αυτό το χάος που έρχεται, η χρεωκοπία θα φέρει πείνα, η πείνα θα φέρει εξαθλίωση, έχει δικαίωμα ο λαός μας να παλέψει μόνος του για να ξαναβρεί το δρόμο του. Αυτό το οικονομικό χάος που ζούμε κάποιοι δυστυχώς θα πάνε να το εκμεταλλευτούνε.. Στο ερώτημα ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι, τα 6 εκατομμύρια λαθρομεταναστών δεν εγκυμονούν τίποτα καλό, απάντησε... Γιατί 6 εκατομμύρια και όχι 300.000 που λένε άλλοι; Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο να δείτε τις σχετικές αναφορές - εκθέσεις της ΕΥΠ, δε μπορούμε να καλύπτουμε κάτω από το χαλί πια αυτό το πρόβλημα".
 

Στο ερώτημα πόσοι συμμετέχουν στην στρατιωτική πολιτοφυλακή απαντά "πανελλαδικά, κάθε ομάδα εφέδρων έχει τη δική της δομή, τη δική της δυναμική και δε θα ήθελα να μπούμε σε λεπτομέρειες, όμως συνολικά οι έφεδροι που δραστηριοποιούνται είναι πολλές δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, εδώ και αρκετά χρόνια".
 

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν σχέση με την εθνική πολιτοφυλακή και απαντά σε όσους λένε πως είναι παρακρατική και στρατιωτική οργάνωση πως "δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαστε μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν νοείται αυτό το παρακρατική. Το παραστρατιωτική για να νοείται πρέπει να φέρει όπλα κάποιος και να έχει στρατιωτική δράση. Εμείς ούτε όπλα έχουμε, ούτε στρατιωτική δράση. Λέμε ότι είμαστε μια ομάδα εφέδρων που πηγαίνει στα βουνά και εκπαιδεύεται, με κάθε νόμιμη διαδικασία και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και εκεί θα παραμείνουμε εφόσον δε συμβεί τίποτα. Αν όμως συμβεί και κάποιοι πάρουν τα όπλα ενάντια στο λαό μας και η πολιτεία φανεί ανίκανη και αδύνατη να προστατέψει και εμάς και τις οικογένειες μας και το λαό μας, λογικό είναι πως όλοι θα κατεβούν στους δρόμους, να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Πως θα μπορούσαμε να μην κατεβούμε και εμείς;
 

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"
Στο ερώτημα εάν έχουν κάποια σύνδεση με κόμμα η πολιτικό κίνημα ξεκαθαρίζει πως "δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με κανέναν πολιτικό σχηματισμό. Έχουμε πολιτική σκέψη αλλά ούτε πολιτικό κόμμα μας ελέγχει ούτε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με κόμματα.
 

Στο ερώτημα ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να προστατέψουν όλους τους υπόλοιπους εάν υπάρξει ανάγκη, απαντά "από τη στιγμή που η πολιτεία δεν μπορεί να προστατέψει την οικογένειά μου έχω το δικαίωμα να τους προστατέψω εγώ με κάθε μέσο και τρόπο. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να μας παράσχει ασφάλεια, από τη στιγμή που δεν μπορεί να το κάνει, τότε να είναι προετοιμασμένη η κοινωνία ότι η ίδια θα γεννήσει από μέσα της τις δυνάμεις που θα φροντίσουν να διασφαλίσουν τη χαμένη αίσθηση ασφάλειας".
 

Τέλος απαντά γιατί υπογράφει ως "γεράκι του Αιγαίου". "Αυτό είναι καθαρά συμβολικό καθώς τις τελευταίες δεκαετίες έγινε σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή της Μεσογείου όπου ζούμε να θεωρείται πως στην Ελλάδα κατοικούν μόνο περιστέρες που κάποιοι τις κάνουν ότι θέλουν. Θέλαμε να δείξουμε ότι σε αυτό τον τόπο κατοικούν και γεράκια και θέλουμε να γίνει σαφές αυτό το πράγμα. Άνθρωποι που είναι όχι μόνο προετοιμασμένοι για πόλεμο αλλά προετοιμασμένοι για όλα. Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο και αχρείαστος να είναι".
 

Και πως αντιδρά η ηγεσία της αστυνομίας στην ύπαρξη αυτών των ομάδων; Ο κ. Κοκκαλάκης περιορίστηκε χθες να πει ότι "η συντεταγμένη Πολιτεία έχει προσδιορίσει τις δυνάμεις που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του τόπου και πρόσθεσε πως η χρήση όπλων airsoft δεν είναι απαγορευμένη".

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

σπερμα σκατα χρυσα αυγα

Ανώνυμος είπε...

14 Μαρτιου 3:41 μμ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΔΕΑ Ε? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

3:41μμ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

προσεξτε προβοκατορικη ψηφοφορια στο νιουζ ιτ του αληταρα ανθελληνα ευαγγελατου.προσεξτε το δευτερο σκελος:


Πιστεύετε ότι πρέπει να ματαιωθούν οι παρελάσεις;

1)Ναι! Είναι ξεπερασμένες

2)Όχι. Για να εκφραστεί η λαϊκή οργή

3)Δεν μ' ενδιαφέρει