ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/12/10

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ;

UPDATED: ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΜΕ!
 Με ρωγμή του μετωπιαίου οστού, αλλά σε σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται υπό την παρακολούθηση του Ηλία Σουρτζή, διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής του ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ, ο 50χρονος άντρας, τραυματιοφορέας στο επάγγελμα, που χτυπήθηκε χθες στο κεφάλι από πέτρα (κυβόλιθο) στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου.

Την παραπάνω...τηλεγραφική είδηση βρήκαμε στην "προοδευτική" Ελευθεροτυπία, που αν είχε χτυπηθεί έτσι κανένας "αγωνιστής" θα είχε χαλάσει τον κόσμο! Αντίθετα, για τον άνθρωπο που δέχτηκε δολοφονική απίθεση από τα καθάρματα της ακροαριστεράς, ελάχιστες λέξεις κι αυτές με το ζόρι!


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ!


ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!


ΠΗΓΗ: HELLAS ORTHODOXY

5 εκατοστά διάμετρος τρύπας στο κεφάλι!!!!! Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να ζει; Γιατί δεν μιλάει κανείς; Μήπως αποκρύπτουν το θάνατο του, για να μην απαιτήσει ο κόσμος την άμεση κρεμάλα των αναρχοναζίδων, των παιδιών και ανιψακίων δηλαδή υπουργών και βολευτών μετά και από τα γεγονότα της Μαρφίν;


Τρύπα από κλόμπ των ΜΑΤ το είπαν αυτό τα αναρχοναζιστάκια!!!! Λογικό αφού σαν γυναικούλες που είναι, ποτέ δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεων τους.... Κάποια στιγμή όμως ο κόμπος φτάνει στο χτένι και τότε θα τη γαμήσετε για τα καλά. Να το θυμάστε.