ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/1/10

ΣΟΦΙΑ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!

Στο χωριό της, στην Άρτα, θα επιστρέψει η Σοφία Ψυχογιού. Σε καλή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, η 24χρονη ειδική φρουρός που τραυμάτισαν οι αναρχοναζί ακροαριστεροί τρομοκράτες, κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, πήρε πριν λίγο εξιτήριο από το Νοσοκομείο Μετροπόλιταν και ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε τόσο καιρό στο κρεβάτι του πόνου. Για ένα περίπου χρόνο θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στα καθήκοντα της στην αστυνομία όπως και η ίδια δήλωσε με ανυπομονησία. Τι καταλάβατε λοιπόν "φιλαράκια"; ήταν αυτό που ρώτησε τους άναδρους αναρχοναζί ακροαριστερούς τρομοκράτες και πρόσθεσε ότι πολύ θα ήθελε να ανταλλάξει κουβέντες μαζί τους πρόσωπο με πρόσωπο και αυτή τη φορά να "παίξουν επί ίσοις όροις".

Σοφία, περαστικά σου και σιδερένια! Είμαστε όλοι χαρούμενοι και συγκινημένοι που επέστρεψες!


Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε αυτούς τους άνανδρους ακροαριστερούς φονιάδες, ψυχασθενείς εχθρούς της Δημοκρατίας και της ίδιας της ζωής. Θα πληρώσουν παραδειγματικά για τα εγκλήματα τους. Το υποσχόμαστε, δεν θα τιμωρηθούν από τους γελοίους νόμους της θολοπροοδευτικής πολιτείας μας που οπλίζει τα χέρια των ακροαριστερών απόβλητων της "καλής κοινωνίας" των χλιδάτων προαστίων... θα τιμωρηθούν έτσι όπως τους αρμόζει όταν έλθει εκείνη η ώρα που δεν θα αργήσει...

1 σχόλιο :

Theag είπε...

Περαστικα στη κοπελα ευχομαι.
Ιματζινε αναρτησε αυτο
http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/01/blog-post_5110.html

Η πολις εαλω.....και τυπικα πλεον.