ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/1/10

ΝΑΙ, ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ....

Ναι να υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο αυτό και να ισχύσει άμεσα!

Με αυτό τον τρόπο επιτέλους θα απαλλαγούμε δια παντός από τους προδότες, δοσίλογους και Εφιάλτες της κεντροαριστεράς και θα τελειώσει θριαμβευτικά, πανηγυρικά και νικηφόρα για τους Έλληνες Πατριώτες, αυτή η λαίλαπα 35 χρόνων μεταπολιτευτικού θολοπροοδευτικού κομπλεξαρισμού και αριστερίστικου ρεβανσισμού.

Ο Ελληνικός λαός θα δώσει στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν αυτές και προφανέστατα πάρα πολύ σύντομα σε λίγους μήνες, την εξουσία στους Έλληνες Πατριώτες οι οποίοι και θα τιμωρήσουν έτσι όπως τους αξίζει, όλους αυτούς τους Εφιάλτες, προδότες και δοσίλογους της κεντροεριαστεράς.

Θα αποκτήσετε με ονομαστική ψηφοφορία μέσα στη Βουλή, το χαρακτηριστικό επίθετο που θα σας ακολουθεί προσωπικά κάθε έναν από εσάς και μέχρι το τέλος της ζωής σας… ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

Με την εξουσία στα χέρια, οι Έλληνες πατριώτες θα επαναφέρουν την Ελλάδα στον Ελληνικό δρόμο και στις Ελληνικές αρχές και αξίες, αφαιρώντας αμέσως την ιθαγένεια και τα πολιτικά δικαιώματα από αυτούς τους λαθραίους που παρανόμως θα αποκτήσουν με το κατάπτυστο, ανθελληνικό και εφιαλτικό νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο και θα αποτελέσει και το τέλος και την ταφόπλακα του θολοπροοδευτισμού στην Ελλάδα και όλοι αυτοί που εμπνεύστηκαν, συμμετείχαν και συνετέλεσαν στο έγκλημα της Προδοσίας, θα έχουν τύχει ήδη παραδειγματικής τιμωρίας και έτσι όπως τους αρμόζει.

Προχωρήστε ακάθεκτοι λοιπόν κύριοι του ΠΑΣΟΚ και μη συζητάτε καν για Δημοψήφισμα, έτσι για να δείξετε και το πόσο πολύ αδιαφορείτε για το 80% τουλάχιστον των Ελλήνων οι οποίοι και γρηγορότερα θα σας στείλουν από εκεί που ήλθατε για να σωθεί το Έθνος και η Πατρίδα των Ελλήνων.

Σας ευχαριστούμε πολύ που χάρη σ'εσάς και με τα ίδια σας τα χεράκια θα βγάλετε τα ματάκια σας και θα μας χαρίσετε την ευκαιρία να σώσουμε την πατρίδα μας έτσι όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε.

Άρθρο 120 του Συντάγματος: Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει….

Έρχονται οι μέρες της τελικής Νίκης, Θριάμβου και Τιμωρίας, γρηγορότερα από όσο το φανταζόμασταν!

Σας ευχαριστούμε πολύ που επισπεύδετε το Θρίαμβο και τη Νίκη της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :