ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

30/1/10

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΚΤΗΝΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟ-ΠΟ!

Δελτίο Τύπου της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού

Οι πολύ γνωστοί και καθόλου άγνωστοι επιτέθηκαν για μια ακόμη φορά σε φοιτητή μέσα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Αυτή η φορά όμως είναι ξεχωριστή, επιτέθηκαν στον μεταπτυχιακό φοιτητή Ιωάννη Χρύση, μέλος της ΝΕ.Ο.Σ., ένας φοιτητής με ιδιαίτερες ικανότητες. Πρέπει κάποιος να είναι πραγματικό ανθρωπόμορφο κτήνος για να επιτεθεί σε ένα παιδί σαν τον Γιάννη Χρύση.

Πρέπει μέσα στο μυαλό και στην ψυχή να μην υπάρχει τίποτα πέρα από μίσος και από μίσος. Πρέπει να μην έχει κανένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό.

Τέτοια άτομα ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Χρυσοχοΐδης αφήνει ανενόχλητα να καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία για να κάνουν πραγματικά αποτρόπαιες πράξεις, όπως η παραπάνω. Να καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία για να οργανώνουν αυτές τις πράξεις, αλλά και να τις επιδεικνύουν ως λάφυρα στο Διαδίκτυο. Ό,τι και να κάνουν παραμένουν όμως «παιδιά».

Τα όρια ξεπεράστηκαν, η ανοχή τελείωσε, η οργή ξεχειλίζει, θα απαντήσουμε όπως σας αρμόζει.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρης: Υπό την πολιτική και νομική προστασία του ΛΑ.Ο.Σ. ο Παπαγεωργίου

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1924:2010-01-30-21-22-24&catid=5:hellas&Itemid=4