ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/1/10

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ! ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΟΞΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ..

ΤΙΣ "ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ", ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :