ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

30/1/10

ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΔΙΑΦΟΝ!


"...μωρ' τέτοια επανάσταση δε γνώρισε η χώρα!"

Το στρατό η Κοσμοποτέ,
η Βόδιαφον την ιστορία,
θα 'ρθεί άραγε και η Γουίντ
να μαγαρίσει τη θρησκεία;

Ξεσηκωθείτε ωρέ Έλληνες,
οι γραικύλοι να βρουν το μάθημά τους,
να τους ξεσκίσουμε τα κωλοβάρδουλα,
να μη μείνει γραικύλου πάτος!

-=IMAGINOS=-

Τολμάει η εταιρία VODAFON, αυτοί οι ρουφιάνοι και χαφιέδες που μέσω υποκλοπών παρακολουθούσαν τη μισή Ελλάδα από απλούς πολίτες μέχρι τον πρωθυπουργό της χώρας για λογαριασμό ξένων σκοτεινών και ανθελληνικών κέντρων εξουσίας, να βγάζει και αυτές τις απίστευτα αισχρές και προσβλητικές διαφημίσεις! Στείλτε τους στο διάλο και αλλάξτε πάροχο που να σέβεται τους Έλληνες και την ιστορία τους. Δώστε τους το μάθημα που τους αξίζει για να ξέρουν την επόμενη φορά ότι εμείς δεν παίζουμε!

Από Δευτέρα αλλάζω πάροχο.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ mail ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΟΦ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ Ν/ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Ν/Σ (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ Η ΩΡΑ) & ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ), ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. Η΄ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η΄ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ;