ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/1/10

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Μετά την απίστευτη αθλιότητα του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος με το που κέρδισε τις εκλογές έσπευσε από το βήμα της Βουλής να καταδικάσει παραδειγματικά χωρίς δίκη και χωρίς την ετυμηγορία της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και αδιαφορώντας για το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου, τους αστυνομικούς που τάχα βασάνισαν και τελικά οδήγησαν στο θάνατο έναν Πακιστανό ο οποίος τελικά απεδείχθη ότι είχε ξυλοκοπηθεί από συμπατριώτη του επειδή ο πρώτος είχε προσπαθήσει να βιάσει την κόρη του δεύτερου και πέθανε τελικά μετά από χρήση μάλιστα ναρκωτικών και αλκοόλ, μας έρχεται ξανά ο Χρυσοχοΐδης να καταδικάσει παραδειγματικά και πάλι, χωρίς δίκη και χωρίς την ετυμηγορία της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, τους αστυνομικούς του ΑΤ Ακροπόλεως που τάχα βασάνισαν έναν Χιλιανό λαθραίο ο οποίος μάλιστα ήταν κρατούμενος για επίθεση με λάμα και ληστεία ενός Έλληνα πολίτη στο Σύνταγμα!!!

Ο πολυλογάς υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ πίστεψε τον λαθραίο εγκληματία και τις αντιρατσιστικές οργανώσεις του Σόρρος και όχι τους ίδιους τους υφιστάμενους υπαλλήλους του, οι οποίοι φωνάζουν για απόπειρα απόδρασης του Χιλιανού και επίθεση του, εναντίον των αστυνομικών! Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αφήνει πρώτα να αποφανθεί η ανεξάρτητη δικαιοσύνη αλλά σπεύδει ήδη να καταδικάσει εκ των προτέρων και υποσχόμενος με παραδειγματική τιμωρία τους νέους αστυνομικούς που μόλις είχαν αποφοιτήσει μάλιστα από τη σχολή της Αστυνομίας!

Κύριε ΠΡΟ-ΠΟ, ποιος νομίζεις ότι είσαι; Εισαγγελέας ή Δικαστής που υπόσχεσαι κιόλας και παραδειγματικές τιμωρίες και βγάζεις και προδικαστικές αποφάσεις; Από πού πηγάζουν αυτές οι αρμοδιότητες που μας παρουσιάζεις; Ποιος νόμος σου δίνει το δικαίωμα να υποκαθιστάς την ανεξάρτητη από το ίδιο το Σύνταγμα Δικαιοσύνη; Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου πια μέσα εκεί στη χουντική γιάφκα του ΠΑΣΟΚ;

Κυρίες και κύριοι, αντισταθείτε. Έχουμε να κάνουμε όπως φαίνεται με μία στυγνή και άθλια Χούντα την οποία πρέπει να πολεμήσουμε με κάθε μέσο και τρόπο! Επαγρυπνείτε και αντισταθείτε!


Η τρομοκρατία και η Χούντα του ΠΑΣΟΚ δε θα περάσει.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

το βίντεο είναι άπαιχτο!

Τάκης/sv3auw είπε...

Λεβέντες παίζουν, προπο-τζήδες αποπατούνται!
2.1.10

Ρε προπο-τζή, στην κηδεία του συγχωρεμένου (από ποιες αμαρτίες άραγε?) "παίζανε" glock και smith!
Μόνο μπάτσες σε μπατσάκια ξέρεις να ρίχνεις ρε μάγκα του απευθυσμένου!Δεν πας κατά την "λεβεντογέννα" να δείξεις πυγμή? Αν έχεις τους αδένες βέβαια!
Να μάθεις επ' ευκαιρία πόσα απίδια βάζει ο σάκος!!!

Ανώνυμος είπε...

Παντως IMAGINE, υπάρχουν και διοικητικές κυρώσεις, πέραν των ποινικών για τις οποίες είναι αρμόδια τα δικαστήρια. Μη ξεχνάς ότι ο χρυσοχοϊδης είναι ο πολιτικός προϊστάμενος και έχει κάθε δικαίωμα να αναφέρεται σε παραδειγματικές τιμωρίες, όσο αυτές μπορούν και παραμένουν μέσα στη δικαιοδωσία του.

-=IMAGINOS=- είπε...

Από τη στιγμή που έχει επαλειφθεί η Δικαιοσύνη και από τη στιγμή που οι κατηγορούμενοι δεν έχουν πιαστεί επ’ αυτοφώρω αλλά προβάλλουν τους δικούς τους ισχυρισμούς, δεν μπορεί να επιβληθούν διοικητικές κυρώσεις πέραν της προσωρινής διαθεσιμότητας και μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ενοχή ή όχι των κατηγορουμένων. Ο Χρυσοχοΐδης μπορεί σαν πολιτικός προϊστάμενος να τους θέσει σε διαθεσιμότητα και τίποτα περισσότερο. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει εκ των προτέρων για παραδειγματικές τιμωρίες και καταδίκες χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη και υποκαθιστώντας τη Δικαιοσύνη. Πρώτα θα αποφανθεί αυτή και μετά μπορεί ο Χρυσοχοΐδης μέχρι και να τους αποπέμψει δια παντός από το σώμα. Αυτή είναι η σειρά και καμία άλλη. Όλα τα άλλα είναι πολιτικοί φαρισαϊσμοί και τσάμπα μαγκιές από τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ..