ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/1/10

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;


Η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα, είναι πράξη της κρατικής εξουσίας η οποία διατηρεί τον απόηχο της κρατικής κυριαρχίας. Αυτό είπε και ο Συνήγορος του Πολίτη καθηγητής Γιώργος Κομίνης. (Δείτε το βίντεο προς το τέλος)

Το Σύνταγμα καθορίζει επακριβώς την ιθαγένεια και οριοθετεί τον τρόπο απόκτησης αυτής. Η Ιθαγένεια παραχωρείται μόνο με προϋποθέσεις και όρους, τα ατομικά δικαιώματα δεν παραχωρούνται ποτέ με προϋποθέσεις και όρους. Η Ιθαγένεια δεν είναι αφηρημένο ατομικό δικαίωμα όπως πχ η εργασία το δικαίωμα της οποίας ανήκει σε όλους τους πολίτες χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς όπως και η παιδεία. Η Ιθαγένεια παραχωρείται σύμφωνα με το Σύνταγμα σε συγκεκριμένους ανθρώπους και έχει να κάνει με το δεσμό αίματος. Για να παραχωρηθεί θα πρέπει ένας τουλάχιστον εκ των γονέων να είναι Έλληνας εξ αίματος. Τα ατομικά δικαιώματα στην εργασία, στην παιδεία, στην πληροφόρηση στην ανάπτυξη της προσωπικότητας κλπ δεν προϋποθέτουν τίποτα. Θεωρούνται δεδομένα για όλους τους πολίτες είτε Έλληνες είτε αλλοδαπούς και καμία εξαίρεση δεν υπάρχει. Αυτά αποτελούν ατομικά δικαιώματα όχι η Ιθαγένεια. Να μη μπλέκετε λοιπόν τα βλίτα με τα απόβλητα αγαπητά θολοκουλτουριάρικα θολοπροοδευάκια και όσο και να ψάξετε πουθενά και σε καμία χώρα δε θα βρείτε την ιθαγένεια σαν ατομικό δικαίωμα ούτε σαν ανθρώπινο δικαίωμα.

Αλλά για να δούμε τι ακριβώς μας λέει το Σύνταγμα της Ελλάδος διά του λόγου το αληθές.


ΑΡΘΡΟ 4
1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ)
2. ΟΙ Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ)
3. Έλληνες Πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. (ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ) Επιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος. (Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΑΛΛΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ)
4. Μόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες. (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ)

5. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) 6. Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων. (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ)

Βλέπουμε παραπάνω λοιπόν ότι οι αλλοδαποί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες γιατί η Ιθαγένεια εκ του Συντάγματος δεν αποτελεί ατομικό δικαίωμα για να παραχωρείται σε αλλογενείς όπως καταλαβαίνετε αλλά αποτελεί πράξη της κρατικής εξουσίας η οποία διατηρεί τον απόηχο της κρατικής κυριαρχίας και αυτό φαίνεται καθαρότερα σε σχέση με το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι το οποίο αφορά μόνο έλληνες πολίτες και συνεπώς αυτούς που εξ αίματος είναι Έλληνες έχοντας την Ελληνική ιθαγένεια τουλάχιστον από έναν γονέα. Δείτε παρακάτω τι αναφέρει το Σύνταγμα.

ΑΡΘΡΟ 31
Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκλεγεί όποιος είναι Έλληνας πολίτης πριν από πέντε τουλάχιστον έτη, έχει από πατέρα ή μητέρα ελληνική καταγωγή, έχει συμπληρώσει το τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας του και έχει τη νόμιμη ικανότητα του εκλέγειν. (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΣΜΟΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ)

ΑΡΘΡΟ 55
1.Για να εκλεγεί κανείς Βουλευτής απαιτείται να είναι Έλληνας πολίτης, να έχει τη νόμιμη ικανότητα να εκλέγει και να έχει συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο έτος της ηλικίας του κατά την ημέρα της εκλογής. (ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ)

2. Βουλευτής που στερήθηκε κάποιο από τα παραπάνω προσόντα εκπίπτει αυτοδικαίως από το Βουλευτικό αξίωμα. (ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ)

Αυτά και πολλά άλλα μας αποδεικνύουν ότι η Ιθαγένεια δεν αποτελεί ατομικό ή ανθρώπινο δικαίωμα γιατί η ιθαγένεια όπως βλέπουμε και σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος παρέχεται με όρους και προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με την εθνική κυριαρχία σε αντίθεση με τα ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία παρέχονται χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Και τώρα αγαπητά θολοπροοδευτάκια και θολοκουλτουριαράκια μπορείτε να πάτε για βρούβες. Εάν το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν σας αρέσει να πάτε στη Βόρεια Κορέα για να αποκτήσετε με ατομικό και ανθρώπινο δικαιωματικό τρόπο την Βορειοκορεατική Ιθαγένεια και να τους λέτε τις παπαριές που μας λέτε εδώ στην Ελλάδα να δείτε πότε σας πετάνε στη θάλασσα. Και ας μην είμαι τόσο σκληρός. Μη πάτε στην Βόρεια Κορέα, να πάτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα διαλέξετε εσείς πάνω στον πλανήτη Γη, να δείτε πότε θα ξαναβρεθείτε στη θάλασσα ή σε κάνα γκρεμό εάν η χώρα αυτή που θα διαλέξετε δεν θα έχει τυχόν και θάλασσα…

Και μη ξεχνάτε ότι σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, όταν έχουμε Συνταγματική εκτροπή όπως αυτή που προσπαθείτε να πράξετε τώρα με το εφιαλτικό σας νομοσχέδιο περί ελληνοποίησης λαθραίων και μπουκαδόρων...

ΑΡΘΡΟ 12Ο

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία.

Και τώρα άντε να πάτε για βρούβες λέμε....

7 σχόλια :

γαμώσταυρος είπε...

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ το κόμμα της Ντόρας
Διαβάστε περοσσότερα!

http://gamostavros.blogspot.com/

ΘΑΝΟΣ είπε...

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ = ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Ιθαγένεια μπορεί να πάρει μόνο όποιος έχει Ελληνες γονείς. Κανεις άλλος.

Πρέπει φίλοι μου να το χωνέψουνε. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μας, το σπίτι μας. Οι αλλοδαποί είναι φιλοξενούμενοί μας και όπως όταν εμείς φιλοξενούμαστε σε ένα ξένο σπίτι ακολουθούμε τους κανόνες και το τυπικό του ιδιοκτήτη, έτσι κι αυτοί για όσο διάστημα φιλοξενούνται στην Ελλάδα πρέπει να σέβονται τους νόμους και τον τρόπο ζωής των Ελλήνων. Οχι να τον υιοθετούν αλλά να τον σέβονται. Π.χ. αν έρθει ένας μουσουλμάνος στο σπίτι μας φιλοξενούμενος και θέλει να προσευχηθεί δεν θα του το επιτρέψουμε; Βεβαίως και ναι. Οταν όμως του πούμε ότι ξέρεις εμείς στο σπίτι μας επιστρέφουμε για παραδειγμα πάντα μεχρι της 12 το βραδυ και ποτέ αργότερα αυτός δεν οφείλει να το τηρήσει;

Και φυσικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο (και αυτό ισχύει και για τους κυβερνητικούς και μη “βλάκες” που το υποστηρίζουν-υπόπτως) να δεχτούμε ξαφνικά τον επισκέπτη φιλοξενούμενο ως ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ στο σπίτι μας με οποιοδήποτε πρόσχημα…..
Και τον ίδιο τον Ραγκούση να βάζαμε θα αρνιόταν δια ροπάλου να παραχωρήσει συνιδιοκτησία στο σπιτι του σε κάποιον ξένο….

Αρα όλοι αυτοί οι τύποι δεν βλέπουν στην Ελλάδα, το σπίτι τους, την πατρίδα τους….. ειναι η μόνη εξηγηση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ..
http://prezatv.blogspot.com/2010/01/blog-post_3578.html#comments

antidrasi+sex είπε...

Imaginouli, βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου:
"3. Έλληνες Πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος."
Αυτά ακριβώς τα προσόντα θα επαναορίσει ο νέος νόμος.
Το "Ελληνες" που αναφέρεται σε όλο το Σύνταγμα εννοείς "Έλληνες πολίτες" όχι "Έλληνες το γένος".

Ο περιορισμός για "έλληνα γονέα" ισχύει μόνο για το αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας. Μόνος σου το γράφεις, δεν ξέρεις να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις?

Και για την παράγραφο 6, του άρθρου 4, στη διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας υπάρχει η ερώτηση αν θα πολεμούσε ο υποψήφιος υπέρ της Ελλάδας.

-=IMAGINOS=- είπε...

antidrasi μια ζωή τούβλο είσαι, τώρα θα αλλάξει αυτό;

Άντε πάλι να κάνουμε ένα απλό μαθηματάκι συνταγματικού δικαίου γιατί είστε και αργόστροφοι.

Το Σύνταγμα ορίζει: ΑΡΘΡΟ 4
1.Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2.ΟΙ Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Συνεπώς και ο ΠτΔ είναι ίσος απέναντι στους υπόλοιπους Έλληνες και έχει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους υπόλοιπους Έλληνες.

Τούβλο αντίδραση, όπως βλέπεις το Σύνταγμα δεν μιλάει για πολίτες αλλά για ΕΛΛΗΝΕΣ και συνεπώς το Σύνταγμα μας ορίζει ρητώς και κατηγορηματικώς ότι για να εκλεγείς ή να εκλέξεις πρέπει να είσαι κατά ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ Έλληνας πολίτης, δεν αναφέρεται γενικώς και αορίστως σε Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως γένους και αίματος όπως εσύ σαν γνήσιο τούβλο καταλαβαίνεις.

Οι Έλληνες επίσης θα γνωρίζεις (δηλαδή έτσι πιστεύω γιατί είσαι και ζώον) ότι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, συνεπώς και ο ΠτΔ έχει αυτό το δικαίωμα. Γιαυτό και βάζει περιοριστικό όρο στην εκλογή του ΠτΔ να έχει καταγωγή εξ αίματος Ελληνική ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από τον έναν γονέα. Αυτό ισχύει διασταλτικά για όλους τους εκλόγιμους είτε ΠτΔ είτε Βουλευτές εφόσον όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Η μοναδική διαφορά που εσύ σαν τούβλο δεν κατάλαβες είναι μόνο στα όρια της ηλικίας για να γίνει κανείς είτε βουλευτής είτε ΠτΔ και να είναι τουλάχιστον 5 χρόνια Έλληνας πολίτης αλλά πάντα με εξ αίματος καταγωγή και όχι την αντισυνταγματική μαλακία που μας προωθεί το ΠΑΣΟΚ.

Το κατάλαβες τώρα το μαθηματάκι αγαπητό τουβλάκι μου;

Επίσης στο 3. "Έλληνες Πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος". Εάν δεν κατάλαβες λοιπόν μιας και μου στάθηκες εδώ, άλλο το Έλληνες πολίτες και άλλο το σκέτο Έλληνες στους οποίους αναφέρεται στις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 4 του Συντάγματος και που μας δείχνει ότι ο Νομοθέτης βάζει πάνω από όλα την εξ αίματος Ελληνική καταγωγή.

Ο Νομοθέτης ξέρει πολύ καλά τι γράφει, εσύ δεν ξέρεις τι διαβάζεις. Εάν ο νομοθέτης ήταν τούβλο σαν και σένα στις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 4, μετά το «Έλληνες» θα έβαζε και το «πολίτες», αλλά που να τα πιάσετε εσείς οι θολοπροοδευτικοί αυτά…

Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν βάζεις και μυαλό πετώντας συνεχώς κοτσάνες ολκής όπως την προηγούμενη φορά που μου έλεγες ότι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αλβανό ληστή δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τη λαθρομετανάστρια Κούνεβα και δεν δικαιούται και αυτός σπίτι αναλόγως όπως εκείνη γιατί ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας ενώ η Κούνεβα ήταν εντός υπηρεσίας (!!!!), μη γνωρίζοντας ότι ο Νόμος προστάζει τον αστυνομικό να επέμβει σε κάθε αξιόποινη πράξη που λαμβάνει χώρα μπροστά του ακόμα και αν δεν βρίσκεται σε υπηρεσία και αυτομάτως τον θέτει σε υπηρεσία.

Ανοίξτε λοιπόν κάνα βιβλίο θολοκουλτουριάρηδες μου να μάθετε πέντε γράμματα προτού ξαναπετάξετε την επόμενη θολοπροοδευτική κοτσάνα ολκής σας.

antidrasi+sex είπε...

Imaginouli, όχι μόνο χρειάστηκες 3 (ολογράφως τρεις) φορές για να γράψεις το σχόλιο-απάντηση σου, αλλά βρίζεις απέναντι στον μόνο ίσως -μαζί με του Ουρφ- που δεν σε έχει βρίσει.
Αυτά που λες τα ακούω βερεσέ, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.
Είναι αυθαίρετα συμπεράσματα που βγάζεις από το μυαλό σου επειδή σε συμφέρει να τα διαβάσεις έτσι.

Άσε την ουρανομήκη βλακεία που πετάς για τον πρόεδρο.
Αν δεν υπήρχε λόγος, γιατί να το διευκρινίζει εκεί και μόνο εκεί?

(και για την ώρα, κρατάω το επίπεδο μου).

-=IMAGINOS=- είπε...

3 φορές γιατί πρόσθεσα πράγματα και θέλω απαντήσεις σε ένα ποστ. Εκεί κόλλησες; Σε ότι αφορά τις βρισιές μη όχι άλλο δεν μπορώ να αντέξω περισσότερο γέλιο. Βαριέμαι να ψάχνω τώρα για να σου υποδείξω τις δικές σου κατά καιρούς ύβρεις και κυρίως ειρωνείες. Μη ξεχνάς ότι η ειρωνεία είναι ύβρη. Όσο για τον Ουρφ και εκεί γελάμε γιατί ομοίως βαριέμαι να ψάχνω για υποδείξεις. Άσε που με έχει και μπλοκ στο κανάλι του σε αντίθεση με εμένα που δεν τον έχω. Σε ότι αφορά τώρα τα περί Συντάγματος ρώτα κάνα Συνταγματολόγο σοβαρό που ξέρει να διαβάζει να σου απαντήσει. Θα σου πρότεινα τον Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ που και φασίστας δεν είναι και τους κατσάδιασε κιόλας μέσα στο ΠΑΣΟΚ για τις μαλακίες που προωθούν με το κατάφορα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που φέρνουν για την Ελληνοποίηση των μπουκαδόρων και ειδικά για τα περί εκλογικών δικαιωμάτων τους ως μη ιθαγενών εξ αίματος δηλαδή Ελλήνων όπως το Σ. απαγορεύει. Στείλε του ένα μαιλ με τα όσα γράφω να δούμε εάν θα διαφωνήσει και αρκετά γιατί πάνω από 2 σχόλια στο εξής θα διαγράφονται.. Αρχή της αμοιβαιότητας στο Έχουμε Πόλεμο! Και να φανταστείς ότι κάνω και μεγάλες παραχωρήσεις γιατί στο Λες Μαλακίες δεν έχω καν τη δυνατότητα ούτε ενός σχολίου και αν δεν κάνω λάθος και στα δύο αυτά είσαι μέλος.