ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/1/10

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ;

ΜΙΑ ακόμα αποκάλυψη – βόμβα (το ΥΓΡΟ ΠΥΡ έχει φυσικά ασχοληθεί επανειλημμένως με το θέμα αυτό εδώ και δύο χρόνια) έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το εκπληκτικό περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» του Ηλία Λιβάνη:

«750 χιλιάδες μετανάστες θα πάρουν συντάξεις με μόλις δύο χρόνια εργασίας στην Ελλάδα!.. Στον αέρα το ασφαλιστικό μας σύστημα»!!!

ΠΩΣ γίνεται αυτό το απίστευτο; Απλά: Μεταφέρουν τα χρόνια ασφάλισής τους από τις χώρες καταγωγής τους, δηλώνουν ότι μένουν στην Ελλάδα και παίρνουν συντάξεις με βάση τα ελληνικά πρότυπα!..

ΤΟ ερώτημα είναι τώρα πώς η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα.
ΔΙΟΤΙ είναι που είναι υπό κατάρρευση τα Ασφαλιστικά Ταμεία, σκεφθείτε να φορτωθούν και με άλλες 750.000 συνταξιούχους, χωρίς να έχουν πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές, όπως κάθε Έλληνας εργαζόμενος επί 30 και 40 χρόνια!

Να μας απαντήσει αμέσως η κυβέρνηση τι έχει να πει επ’ αυτού και πως θα αντιμετωπίσει την λαίλαπα που έρχεται όταν ήδη τα ασφαλιστικά μας ταμεία είναι καταχρεωκοπημένα και δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία όπως παραδέχτηκε ο κύριος Λοβέρδος που φυσικά δεν τον εξέλεξε ο Ελληνικός λαός για να κάνει διαπιστώσεις (αυτό το μπορούμε και εμείς) αλλά εκλέχτηκε για να λύνει τα προβλήματα.

Μέχρι τώρα φυσικά τηρούν σιγήν ιχθύος οι κυβερνώντες, προτεραιότητα τους να περάσουν το εφιαλτικό τους νομοσχέδια για την ελληνοποίηση των λαθραίων που θα καταστρέψουν δια παντός την χώρα μας…

2 σχόλια :

Filips είπε...

ΙΜΑΤΖΙΝΕ τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταχρεωθεί και από όσους βγαίνουν στα 40 με εθελουσίες,ανήλικα κλπ μπούρδες!! Όσο για το νομοσχέδιο περί νομιμοποίησης,καταρχάς διαφωνώ γιατί είναι προχειροδουλειά,αλλά μήπως με αυτό ακριβώς το σκεπτικό που αναπτύσσεις κι εσύ το σκέφτονται κι αυτοί? Δηλαδή,αν είναι νόμιμοι θα πληρώνουν φόρους και εισφορές! Μήπως κάτι τέτοιο παίζει..? Ρωτάω τη γνώμη σου,γιατί κι εγώ έχω εκπλαγεί!

-=IMAGINOS=- είπε...

Filips κοίτα τι πρόκειται να γίνει και δεν είμαι ο μάντης Κάλχας απλά χρειάζεται λίγο μυαλό και τίποτα περισσότερο. Φυσικά και τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταχρεωθεί και από όσους βγαίνουν στα 40 με εθελουσίες, ανήλικα κλπ μπούρδες! Το επεσήμανα αυτό και έγραψα ήδη ότι είναι υπό κατάρρευση τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας και ξέρουμε και τους λόγους. Ε λοιπόν φαντάσου να προσθέσουμε και άλλες 750.000 συντάξεις μεταναστών οι οποίοι ποτέ δεν συνέφεραν σε αυτό το κράτος αλλά θα κατοχυρώσουν σύνταξη πλήρη μάλιστα με μόλις δύο χρόνια εργασίας στην Ελλάδα! Πρόκειται για έγκλημα το οποίο θα ισοπεδώσει το ασφαλιστικό μας σύστημα που οδηγεί την χώρα σε πτώχευση. Ήδη είμαστε στα πρόθυρα της πτώχευσης.

Στο ερώτημα σου τώρα. Εάν ελληνοποιήσουμε τους λαθρομετανάστες για να προσφέρουν στα ασφαλιστικά ταμεία σαν θεωρεία είναι σωστό. Σκέψου όμως ότι θα ελληνοποιήσουμε πόσους; Πες ότι ελληνοποιούμε 700.000 με ένα εκατομμύριο. Ε αυτοί θα έχουν την τύχη των Ελλήνων γιατί και πάλι θα παραμείνουν παράνομοι περί το 1μισι εκατομμύριο. Άρα πάλι θα προτιμούνται οι παράνομοι να δουλεύουν ανασφάλιστοι και συνεπώς οι ελληνοποιημένοι θα επιβαρύνουν δυσθεώρητα το ήδη καταχρεωμένο ταμείο ανεργίας άρα πάλι μέσα θα μπούμε. Και τώρα πες ότι τους ελληνοποιούμε όλους για να μην υπάρχει η περίπτωση μαύρης εργασίας. Η Ελλάδα είναι χώρα με συγκεκριμένες υποδομές και συγκεκριμένη παραγωγή και προσφορά εργασίας. Ήδη η ανεργία προσεγγίζει σε θεωρητικό επίπεδο το 10% ενώ το πραγματικό ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο. Πως θα απορροφηθούν εργασιακά όλα αυτά τα εκατομμύρια που θα έχουν ελληνοποιηθεί; Άρα λόγω της πείνας και πάλι θα έχουμε μαύρη και ανασφάλιστη εργασία η οποία περισσότερο θα πλήξει τους Έλληνες οι οποίοι πλέον θα είναι ισότιμοι εργασιακά με τους ελληνοποιημένους οι οποίοι θα προσφέρουν μαύρη εργασία πιο εύκολα και πάλι. Και δεν μιλώ καθόλου για την εγκληματικότητα η οποία θα σπάει καθημερινά όλα τα ρεκόρ λόγω της οικονομικής κατάστασης. Που οδηγούν όλα αυτά; Με μαθηματική ακρίβεια σε πτώχευση και κατάρρευση της Ελλάδας πολύ σύντομα εάν δεν παρθούν αμέσως μέτρα σοβαρά . Εάν δεν απελαθούν έστω και με τη βία, τουλάχιστον 3 εκατομμύρια μεταναστών από τα 3,5 - 4 που είναι σήμερα, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και η καταστροφή της χώρας πλησιάζει με βήμα ταχύ. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας αυτό εάν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε κουβέντες σοβαρές για το αύριο της χώρας και το πως θα ξεφύγουμε από την τραγική οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε ήδη. Η επιβολή φόρων και πάλι φόρων δεν οδηγεί πουθενά, απαξιώνει την αγορά, και κάνει την χώρα μας εχθρική στης ξένες επενδύσεις που μονό αυτές μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Με την οικοδομή και τις πατάτες δεν υπάρχει ανάπτυξη σε μία χώρα γιατί οικοδομές δεν εξάγονται, οι δε πατάτες σαπίζουν γιατί εισάγουμε από την Αίγυπτο εξάλλου. Αυτοί που μας κυβερνούν εδώ και 30 χρόνια εκτελούν συμβόλαια δολοφονίας της χώρας μας. Είναι προδότες και πρέπει να τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά στο Σύνταγμα.