ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/1/10

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!


Ιρανός λαθρομετανάστης στην Αθήνα, λέει πως θέλει να γυρίσει στην Τεχεράνη, επειδή η Αθήνα έχει γίνει Καμπούλ από τους πολλούς Αφγανούς και η εγκληματικότητα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ κάνοντας τη ζωή στην πρωτεύουσα της Ελλάδας από ανυπόφορη έως επικίνδυνη!!! Και του έκλεψαν και τη βαλίτσα μόλις την άφησε από τα χέρια του για μια στιγμή!!!

Και μεις έχουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να περνάει νόμο-κράχτη για να αυξηθούν οι λαθραίοι και κατά συνέπεια η εγκληματικότητα και η απόγνωση του να ζει κανείς στην "σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα" της Ελλάδας...

Απίστευτο πραγματικά! Αντιδρούν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα και οι δικοί μας θολοκουλτουριάρηδες του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Οικολόγων Πράσινων θέλουν και πολλούς περισσότερους με ανοικτά σύνορα και ελεύθερη διακίνηση και ελληνοποίηση των λαθραίων!

Ξύπνησαν οι λαθρομετανάστες και οι δικοί μας ακόμα κοιμούνται εις τα Εκάλας και τα Καστριά, τον ύπνο του δικαίου...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ZOUGLA ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΓΙΑ ΓΙΑ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ZOUGLA ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΠ.