ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/1/10

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΣ...

-ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ-

Από Άναυδος - — 3 Ιανουαρίου 2010 @ 00:08

Κύριε Υπουργέ σας αναφέρω από το Γκέτο Κυψέλης.
Ώρα 23:00


Άπαντες παρόντες.

Πέταξα τα σκουπίδια στον κάδο που έχει πάει κλωτσώντας ένα τετράγωνο πιο πέρα. Έχει και καμένο καπάκι από φωτιά που είχανε βάλει, αλλά αυτό φυσικά δεν το αναφέρω προς εσάς, θα περιμένω τον Δήμαρχο. Αν ποτέ περάσει από εδώ γιατί δεν έχει ειδικό θωρακισμένο για την περιοχή.


Στο δρόμο, επιστρέφοντας από τα σκουπίδια, με σταμάτησε ένας Αλβανός γνωστός.

Με ρώτησε γιατί συνέχεια οι προοδευτικές εφημερίδες δείχνουν για μετανάστες Αφρικανούς και Ασιάτες αφού οι Αλβανοί είναι πλειοψηφία, το θεωρεί ρατσιστικό και φασιστικό αυτό. Τι να του πω κι εγώ, δεν κατέχω από τέτοια, αυτά τα αφήνω για εσάς που είσαστε οι κεφαλές μας να μας οδηγήσετε κατά πως κρίνετε.

Συνέχισα την επιστροφή μου κατεβαίνοντας από το πεζοδρόμιο δύο φορές γιατί ο καιρός είναι καλός και ήταν ξαπλωμένοι διάφοροι σε εισόδους πολυκατοικιών ραχατεύοντας και συζητώντας κρατώντας στα χέρια μπύρες και σκονάκια...

Ο δρόμος έχει λάμπες που κρέμονται από πάνω, η μία τρεμόπαιζε και δεν έβλεπα που πήγαινα. Η επόμενη είναι στα 50 μέτρα...


Από ένα ισόγειο άνοιξε η μπαλκονόπορτα και ξαφνικά μου ήρθε μια ροχάλα στα παπούτσια. Συγνώμη αλλά δεν ξέρω λέξη πιο κόσμια για το συμβάν.

Ο Αλβανός κύριος της ροχάλας έσκυψε από το κάγκελο έτοιμος για καυγά αλλά φυσικά δεν είμαι τόσο γενναίος, ειδικά βλέποντας με την άκρη του ματιού διαφόρους πίσω από την κουρτίνα να περιφέρονται με κάτι μπουκάλια.

Ξεκλειδώνοντας την πόρτα να μπω σκέφτηκα το νομοσχέδιο που βιαστικά θέλετε να φέρετε, τόσο βιαστικά που αρκεί η «νωπή λαϊκή εντολή» σας.


Το μυαλό μου άστραψε, τα κατενόησα όλα.

Όλοι οι προαναφερθέντες στις τυχαίες μου κοινωνικές συναντήσεις θα γίνουν αυτόματα πολίτες της ίδια ευνομούμενης πολιτείας, στην οποία εγώ ήδη ανήκω.

Αυτοί οι πολίτες θα γίνουν καλοί άνθρωποι όπως και εγώ.

Τα δε παιδιά τους θα είναι απείρως ανώτεροι σε ποιότητα πολίτες καθότι θα έχουν τύχει της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας μας.

Όλοι αυτοί θα συνεισφέρουν, σκέφτηκα, να φτιάξουμε το Ασφαλιστικό μας. Άφησα κατά μέρος την απορία από ποια δουλειά θα το κάνουν αυτό αφού, στην δική μας χώρα, για να δουλέψει ένας πρέπει κάποιος άλλος να την αφήσει.

Να σας πω φοβήθηκα μήπως με τέτοιες απορίες διολισθήσω σε επικίνδυνες ακροδεξιές αντιλήψεις και κατηγορηθώ αυτομάτως και αδίκως. Ξέρετε, όπως γινόταν στην εποχή της Χούντας, αλλά ησύχασα ενθυμούμενος ότι έχουμε Σοσιαλισμό. Άλλωστε το ότι μπορώ και σας γράφω τώρα είναι κάτι πολύ Σοσιαλιστικό και σας ευχαριστώ.

Κάθισα στον καναπέ και άνοιξα την τηλεόραση.

Συνέχισα τις σκέψεις μου. Διάβασα στην εφημερίδα για πολιτικούς Ελληνικής καταγωγής που ζουν στην Σουηδία και στην Γερμανία οι οποίοι μας προτρέπουν να δώσουμε δικαιώματα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Επιτέλους, λέω, θα γίνουμε και εμείς Ευρώπη, αλλά μετά ήρθε πάλι η λυσσασμένη απορία σαν την μύγα να με μπερδέψει. Έχουμε εμείς Μετανάστες, εδώ, όπως η Γερμανία και η Σουηδία που τους είχαν καλέσει για δουλειά;

Ξέρετε ποιους λέω, τους δικούς μας που πήγαν σε δουλειές για τις οποίες δεν υπήρχαν εργάτες. Τους δικούς μας που αφού τους πέρασαν κανονική ανάκριση και ψαχούλεμα τους έχωσαν στα εργοστάσια.

Έμαθα λοιπόν ότι μετά από χρόνια δουλειάς τους έδωσαν κάτι δικαιώματα, νισάφι λέω και εγώ, φυσικά έπρεπε κάτι να πάρουν οι άνθρωποι.

Τέλος πάντων η απορία έκοβε βόλτες πάνω από το κεφάλι μου.

Πότε φωνάξαμε εμείς τέτοιους Μετανάστες και δεν το πήρα χαμπάρι, ίσως έγινε μια εποχή που δεν παρακολουθούσα ειδήσεις.

Το λέω αυτό γιατί όλα τα ΜΜΕ λένε ότι στον τόπο μας είναι πολλοί άνθρωποι εργαζόμενοι που δεν έχουν δικαιώματα σαν αυτά των Ελλήνων Μεταναστών σε άλλες χώρες, και ότι είμαστε απάνθρωποι και μη προοδευτικοί που δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Επομένως το νομοσχέδιο αυτό καλύπτει αυτή την αδικία, και ήταν καιρός να γίνει. Η απορία συνεχίζει να υπερίπταται ενοχλητικά, σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι δική μου, μπορεί να μπήκε από το σπίτι του δίπλα.

Θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω ότι οι άνθρωποι που φωνάξαμε να μας βοηθήσουν στην ανάπτυξη της οικονομίας μας θα έχουν και αυτοί δικαιώματα γιατί αλλιώς θα ένοιωθα πολύ γαϊδούρι και εκμεταλλευτής. Θα ήταν μεγάλη ντροπή μας αυτό κύριε Υπουργέ.

Είναι αργά και μάλλον θα πάω για ύπνο τώρα. Θέλω να σας ζητήσω κάτι πρώτα.

Σας παρακαλώ εκτός από το νομοσχέδιο που αφορά τους ανθρώπους που είπαμε, και τα παιδιά τους βεβαίως, να διώξετε όλους τους άλλους που ήρθαν εδώ παράνομα χωρίς να τους το πούμε και χωρίς να μας το ζητήσουν.

Αυτοί οι άνθρωποι μας τρώνε τις δουλειές, όχι μόνο τις δικές μας, αλλά και των ανθρώπων τους οποίους αφορά αυτό το νομοσχέδιο.

Οι παράνομοι αυτοί μας έχουν ρημάξει, και όχι τίποτα άλλο είναι και μιλιούνια, και όχι μόνον αυτό, ήρθαν που ήρθαν παράνομα θέλουν να πάμε σε Συμβολαιογράφο να τους γράψουμε και κομμάτι της περιουσίας μας. Μιλάμε για τρελά πράγματα δηλαδή.

Πάω για ύπνο ήσυχος κύριε Υπουργέ, και με την σιγουριά ότι το πρωί που θα σηκωθώ θα έχουμε μια Ελλάδα ακόμη καλύτερη, ακόμη πλουσιότερη και πλήρη Σοσιαλιστικών ιδεών.

Ο ψηφοφόρος σας

Καλή μας νύχτα.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα από ΝΔ Yok

http://www.antinews.gr/?p=30073#comment-379376

**Απερίφραστα αρνητική η θέση του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα της ιθαγένειας**

Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω…αν είναι να το καταψηφίσει και μετά να μας πει ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά χωρίς να κάνει τίποτα ας πάει και αυτός στο Club 18 για χαλάρωση.(151 ψήφοι του ΠΑΣΟΚ, GAME OVER για την Ελλάδα)

http://www.neb.gr/node/1172... See More... See More... See More

Σαμαράς: Ρωτήστε με καλύτερα πώς θα τους ενσωματώσουμε. Σε όλες τις χώρες που υποδέχονται μετανάστες το μείζον πρόβλημα είναι πώς θα ενσωματώσουν στις κοινωνίες τους τα παιδιά των μεταναστών. Σε μας το πρόβλημα αυτό δεν ετέθη ποτέ. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι αν θα τους δώσουμε ελληνική ιθαγένεια. Ε, λοιπόν, να τους τη δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια. Αλλά πρέπει να τους δώσουμε και ελληνική ταυτότητα.

**Αυτό γιατί σύμφωνα με το Σύνταγμα ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να κάνει Δημοψήφισμα χωρίς την άδεια της κυβέρνησης, η οποία έχει απόλυτη δικαιοδοσία επί του θέματος και μάλιστα μα αυξημένη πλειοψηφία, όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο του Συντάγματος.**

Σωστός, οι ίδιες πηγες όμως ξέχασαν να σας πούνε ότι Δημοψήφισμα είναι δυνατό και μέσο Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν αφορά ζητήματα Πανευρωπαϊκού Συμφέροντος και Εθνικών Συμφερόντων.(Αν δεν κάνω λάθος η ΝΔ υπερψήφισε το Ευρωσύνταγμα)

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/01/11-4.html

Αυτή την δυνατότητα γιατί σας την αποκρύπτουν οι πηγες σας; Μήπως επειδή δεν έχουν τίποτα εναντίον του Νομοσχεδίου που έρχεται προς ψήφιση; Μήπως επειδή το Πασοκ και η ΝΔ ουσιστικά δεν διαφωνούν πουθενά και παίζουν Bad Cop Good Cop σενάριο για αποπροσανατολισμό των Ελλήνων; Λέω, μήπως.

Ανώνυμος είπε...

Σε διαβάζω εδώ και πολύ καιρό Imagino, είσαι πολύ καλός και καυστικός στα σχόλιά σου. Κάπως έτσι τα χώνω και εγώ στο φόρουμ που γράφω και σε προσκαλώ να ανοίξεις λογαριασμό. www.ideografhmata.gr. Να σου πω ότι εκεί γράφει αραιά και που εκείνος ο καραγκιοζάκος ο giant. Για περισσότερα δώσε ένα mail να τα πούμε.

Τώρα, σχετικά με το θέμα των λαθρομεταναστών, ένα έχω να πω: Εάν δεν κάνουμε κάτι τώρα, αργότερα όχι μόνον θα το μετανοιώσουμε, αλλά θα μας καταριώνται οι επιγιγνόμενοι (παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και πάει λέγοντας). Η θολοκουλτούρα, εκτός του ότι ενεργεί ως μίσθαρνο όργανο των εξουσιαστών (μιλάμε για πολύ χρήμα μεταξύ των ψευδοανθρωπιστών, βιομηχανία ολόκληρη επαγγελματιών αντιρατσιστών), έχει πάρει κυριολεκτικά διαζύγιο με τη λογική, παίρνοντας εντελώς γελοίες θέσεις και θέτοντας καταγέλαστα επιχειρήματα. Αρκεί ένας άνθρωπος με στοιχειώδη λογική ώστε να τους βάλλει στη θέση τους. Αλλά, φαίνεται ότι οι περισσότεροι τρώνε χαϊβανίτιδα με το βαρέλι, διαφορετικά δεν εξηγείται.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι "ακροδεξιοί" & "φασίστες" Ισλανδοί ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ επειδή το ζήτησε ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ του λαού!

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/01/blog-post_2123.html