ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/1/10

ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!! ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ “ΣΚΗΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΕΝΤΣ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 6.000 ΕΥΡΩ!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ!


ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ "ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ" ΛΑΘΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :